Om oss

Bästa loom bands i sverige

Ett företag vid namn Trudoras började som en liten verksamhet som sålde loom bands och tillbehör på lokala marknader. Men efter att ha sett en stor efterfrågan från kunder som ville ha fler färger och designs, beslutade de att starta en onlinebutik. Deras produktutbud utökades och inkluderade nu olika typer av loom bands, verktyg och tillbehör. Deras unika designs började snabbt att vinna popularitet och företaget började skicka ut leveranser till kunder runt om i landet. Vad som startade som en liten verksamhet växte snabbt till ett framgångsrikt företag med hundratals nöjda kunder.

 

Trudoras

”Trudoras – skapa, skapa, skapa med våra loom bands

Trudoras säljer loom bands för att de tror på kraften i kreativitet och hur det kan förändra livet för människor. De vill ge människor möjlighet att skapa något unikt och personligt med hjälp av deras produkter. Trudoras har ett brett utbud av olika färger och designs av loom bands, vilket gör det möjligt för kunderna att uttrycka sin kreativitet på olika sätt. Deras mål är att göra det enkelt och roligt för människor att skapa och ha kul med DIY-projekt.

Vårt Team

Trudoras arbetslag är ett passionerat team av individer som brinner för kreativitet och DIY-projekt. Teamet består av en mångfald av personer med olika bakgrunder och erfarenheter, vilket ger dem en unik perspektiv och förmåga att utveckla innovativa produkter. Ledningen är dedikerade till att skapa en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och trivas.

Johanna Nordstöm

Co-Founder

Jonas Karlsson

Co-Founder

Mikaela Lundström

Co-Founder

Intresserade i loom bands? Checka in butiken

Loom bands är små elastiska band som används för att skapa olika typer av smycken och andra DIY-projekt. De är vanligtvis gjorda av plast och finns i en mängd olika färger och mönster.

Varukorg