"Golf Headcovers"

”Golf Headcovers”

Översikt:

Är du en entusiastisk golfspelare på jakt efter det perfekta tillbehöret för dina golfklubbor? Då har vi lösningen för dig! Vår högkvalitativa hajhuvuds-golfklubbskydd är det ultimata valet för att skydda dina golfklubbor från repor och skador under spelet. Med dess universalpassform passar den perfekt på alla märken av 3 och 5 woods-drivers. Detta skydd är inte bara praktiskt och lätt att bära med sig, det är också otroligt vackert och framställt i snyggt designad plysch. För att inte tala om att det är otroligt hållbart och kommer att vara en pålitlig följeslagare på golfbanan. Att ge denna hajhuvudsdesignade putter-skydd som gåva till någon du bryr dig om är också ett fantastiskt sätt att sprida lite glädje bland golfentusiaster. Varför inte unna dig själv eller ge bort den till dina golfvänner, collega och till och med familjen. Denna produkt är verkligen något extraordinärt som golfsporten behöver. Ta din golfupplevelse till en ny nivå av stil och funktionalitet med vårt hajhuvuds-golfklubbskydd!

Specifikationer:

  • Material: plush tyg
  • Färg: som visas på bilden
  • Storlek: Ca. 37 * 18 * 11 cm / 14.6 * 7.1 * 4.3 tum
  • Vikt: Ca. 87g

Paketlista:

  1. 1 * Golfhuvudskydd
  • Lätt, vacker, praktisk, bärbar och hållbar.
  • En trevlig present för alla golfspelare, din familj, vänner, kollegor och dig själv.
  • Skyddar golfklubbskalle effektivt från repor och skador under spelet.
  • Högkvalitativt hajhuvudskydd för putterhuvud.
  • Universell passform för alla varumärken 3 och 5 trädrivare.

Snyggt och praktiskt golfputterhuvudskydd med hajmotiv

Denna högkvalitativa golfputterhuvudskydd med hajmotiv är ett måste för alla golfälskare. Det passar perfekt på alla 3- och 5-trädrivrar oavsett märke, och skyddar effektivt klubbhuvudet mot repor och skador under spelet.

Huvudskyddet är tillverkat av en mjuk och hållbar plyschväv som gör den lätt och smidig att bära med sig. Dessutom gör den vackra och livfulla designen den till en riktig eyecatcher på golfbanan. Den är perfekt som en gåva till både familj, vänner, kollegor och naturligtvis till dig själv.

Det här skyddet är verkligen en vinnare när det gäller att skydda din klubba och ge dig en personlig stil. Med sin universella passform kan du vara säker på att den passar din 3- eller 5-träddriver oavsett märke.

Den lätta och praktiska designen gör också att den är enkel att använda och bära med sig. Inget krångel, bara enkel och effektivt skydd för din klubba.

Golfare i alla åldrar och nivåer kommer att uppskatta detta huvudskydd med sin attraktiva design och funktionalitet. Ge din golfklubb den skydd den förtjänar och låt den sticker ut på banan.

Price: 162.39

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg