Hur gör man tjocka loom bands?

Många ställer sig säkert frågan ”hur gör man tjocka loom bands?” i denna artikeln förklarar vi allt du behöver veta!

Loom bands är en populär hobby för barn och vuxna. De kan användas för att skapa allt från armband och halsband till nyckelringar och figurer. Ett av de vanligaste sätten att skapa olika mönster och stilar är att använda tjocka loom bands. Här är en guide för att hjälpa dig att skapa tjocka loom bands:

Först och främst behöver du loom bands, en loom eller en loompinne, och en loomnål. Det finns många olika typer av loom bands att välja mellan, men de vanligaste är de som är ca 5 mm breda. Tjockare loom bands, som är 8 mm breda, finns också att köpa.

När du har alla dina verktyg, kan du börja skapa dina tjocka loom bands. Börja med att välja en färg på dina loom bands och lägg dem på loomen eller häklpinnen. Det är viktigt att se till att banden är ordentligt placerade och inte trasslar in sig.

När banden är ordentligt placerade, är det dags att börja väva. För att göra detta, använd häkelnålen för att fånga den första bandet på loomen och dra det över de andra banden. Fortsätt att göra detta tills du har vävt ett antal band.

Efter att ha vävt ett antal band, är det dags att skapa det tjockare bandet. För att göra detta, lägg ett till band ovanpå det första bandet och väv det med hjälp av häkelnålen. Upprepa detta tills du har skapat det tjocka bandet.

När du har skapat det tjocka bandet, är det dags att fästa det. För att göra detta, använd häkelnålen för att fånga det sista bandet på loomen och dra det genom de andra banden. Detta kommer att fästa bandet och göra det mer stabil.

När det tjocka bandet är fäst, är det dags att ta bort det från loomen eller häklpinnen. Du kan göra detta genom att skära av bandet vid båda ändarna med en sax.

Efter att ha skurit av bandet, är det dags att fästa ändarna. För att göra detta, använd häkelnålen för att trä in ändarna i bandet och fästa dem med en knut eller en säkerhetspinne. Det är viktigt att se till att ändarna är ordentligt fästa för att undvika att bandet faller isär.

När bandet är färdigt, kan du använda det för att skapa olika mönster och stilar. Du kan skapa ett armband genom att fästa flera tjocka loom bands tillsammans, eller skapa en nyckelring genom att fästa ett tjockt loom band runt en kedja eller ett annat föremål. Möjligheterna är oändliga när det gäller att skapa olika saker med tjocka loom bands.

Om du vill lära dig mer om loom bands figurer kan du läsa vår: loom bands instruktion

Det är viktigt att komma ihåg att öva och experimentera med olika färger och mönster för att få en känsla för hur man skapar tjocka loom bands. Med lite tid och tålamod kommer du att kunna skapa imponerande tjocka loom band som du kan visa upp för vänner och familj.

Hur gör man tjocka loom bands

Man kan läsa mer om hur man gör tjocka loom bands på wikihow

Varukorg