Magnum Pop Up: Upptäck Sveriges Himmelska Glassfest!

Magnum Pop Up: Upptäck Sveriges Himmelska Glassfest!

Intro

Äntligen är det dags för Magnum Pop Up att komma till Sverige och erbjuda en glassupplevelse utöver det vanliga! Denna himmelska glassfest tar landet med storm och ger oss möjligheten att utforska den lyxiga världen av Magnumglassar på ett helt nytt sätt. Här kan både barn och vuxna njuta av sofistikerade smaker och skapa sina egna personliga Magnumglassar. Detta tillfälliga event är något du verkligen inte vill missa!

En smakupplevelse utöver det vanliga: Magnum Pop Up kommer till Sverige!

Sverige har länge längtat efter att få sin alldeles egna Magnum Pop Up-butik och nu är väntan äntligen över! Detta tillfälliga event tar oss med på en resa till glassens fantastiska värld och erbjuder oss en smakupplevelse utöver det vanliga. Här kan vi utforska och smaka på de mest fantastiska Magnumglassarna som finns. Oavsett om du föredrar klassisk vanilj, intensiv choklad eller fruktiga smaker, kommer du garanterat att hitta något som passar din smak. Magnum Pop Up har verkligen tagit Sverige med storm och är ett måste för alla glassälskare!

Smak Beskrivning
Klassisk vanilj En krämig glass med en perfekt balanserad vaniljsmak som smälter i munnen.
Intensiv choklad För dig som älskar choklad är denna glass fylld med en rik och intensiv smak.
Fruktexplosion En explosion av fruktiga smaker som tar din glassupplevelse till nya höjder.
Nötig karamellöverraskning En kombination av karamell och knapriga nötter som ger en fantastiskt god smak.
Mjuk kakao En len och krämig glass som smakar som en dröm för alla chokladälskare.

Utforska den lyxiga världen av Magnumglassar på ett helt nytt sätt.

Vem sa att glass bara var för barn? Magnum Pop Up visar oss hur vuxna också kan njuta av en sofistikerad glassupplevelse. Här får vi möjlighet att utforska den lyxiga världen av Magnumglassar på ett helt nytt sätt. Den tillfälliga Magnum Pop Up-butiken är designad för att ge oss den perfekta bakgrunden för att njuta av en glass med stil. Oavsett om vi väljer att sitta i den eleganta loungeavdelningen eller ta en promenad i den vackra trädgården, kan vi vara säkra på att vår upplevelse kommer att vara både smakfull och estetiskt tilltalande. Magnum Pop Up visar oss att glass kan vara så mycket mer än bara en snabb efterrätt – det kan vara ett verkligt konstverk för våra sinnen att njuta av.

Ett tillfälligt event du inte vill missa!

Sverige får äntligen sin alldeles egna Magnum Pop Up-butik där vi kan upptäcka och smaka på de mest fantastiska Magnumglassarna som finns. Detta tillfälliga event är något du verkligen inte vill missa! Magnum Pop Up är inte bara en glassbar, det är också en mötesplats för alla som älskar att utforska nya smaker och upptäcka de senaste glasskreationerna. Här kan vi mingla med andra glassentusiaster och dela våra favoritsmaker. Det är en plats där inspiration flödar och där vi kan lära oss mer om glassens historia och konst. Kom och upplev Magnum Pop Up och låt dig förföras av dess himmelska glassfest!

Evenemang/Aktivitet Datum
Glassprovning 10 juli, 17:00 – 19:00
Glasskonstverk-workshop 15 juli, 14:00 – 16:00
Föreläsning om glassens historia och tillverkningstekniker 20 juli, 18:00 – 20:00
DJ-kväll med glasscocktails 25 juli, 21:00 – 23:00

Outro

Magnum Pop Up har äntligen kommit till Sverige och erbjuder oss en glassupplevelse utöver det vanliga. Här kan vi utforska den lyxiga världen av Magnumglassar på ett helt nytt sätt och skapa våra egna personliga glasskreationer. Detta tillfälliga event är en spektakulär plats för alla glassälskare, där vi kan inspireras av de senaste glassinovationerna och ta del av spännande evenemang och aktiviteter. Så låt oss inte missa chansen att få en VIP-behandling och njuta av en upplevelse utöver det vanliga vid Magnum Pop Up. Kom och upptäck Sveriges himmelska glassfest!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg