Men’s TaylorMade SiM 2 Max Driver

Vi är stolta över att presentera vår senaste innovation – den omkonstruerade föraren! Vi har tagit denna populära golfklubb och tagit den till en helt ny nivå av prestanda och tillgivenhet. Genom att bygga om föraren från grunden har vi skapat en produkt som kommer att ge dig både förlåtelse och avstånd, så att du kan svänga iväg med självförtroende och ta din golfspel till nästa nivå.

Vår omkonstruerade förare innehåller en rad nya funktioner som verkligen sätter den isär från sina konkurrenter. En av dessa funktioner är den nya smidda ringkonstruktionen. Tillverkad av lätt och höghållfast aluminium, ger den optimal form och kombinerar bakre vikt, kolfiber sula, kronan och fräst bakre koppyta. Denna unika konstruktion ger dig den perfekta kombinationen av kraft och precision.

En annan spännande innovation är vår SIM-tröghetsgenerator. Med sin asymmetriska design och avancerade geometri ökar den klubbhastigheten och hjälper dig att få ännu mer avstånd på dina slag. Genom att använda avancerad aerodynamisk analys har vi verkligen lyckats maximera prestandan hos vår förare.

Vi har också inkluderat en hastighetsinjicerad vridningsansikte i vår omkonstruerade förare. Genom att kalibrera varje huvud till lagliga hastighetsgränser och använda ansiktskrökningsteknik, ökar vi bollhastigheten och skyddar mot felträffar. Detta innebär att du kan vara säker på att varje slag kommer att vara både kraftfullt och precist.

Vår omkonstruerade förare har också en snabbficka med genomgående lucka. Denna flexibla Speed Pocket-design ger högre bollhastigheter och ger dig förlåtelse vid låga ansiktsslag. Med denna funktion kan du vara säker på att även om du inte träffar bollen perfekt varje gång, kommer du fortfarande att uppnå fantastiska resultat.

Slutligen har vår omkonstruerade förare en delad massvikt. Denna innovation förbättrar förlåtelsen och ger dig möjlighet att justera vikten på klubban för att uppnå exakta målsvängar. Anpassningsbarhet är nyckeln när det gäller att optimera din prestation på golfbanan, och vi har verkligen valt att ta hänsyn till detta när vi utformade vår förare.

Upptäck vår omkonstruerade förare och upplev kraften och precisionen som den har att erbjuda. Med dess innovativa funktioner kommer den garanterat att ta ditt golfspel till nästa nivå och ge dig det självförtroende du behöver för att bemästra varje slag. Varför nöja dig med mindre när du kan ha det bästa? Testa vår omkonstruerade förare idag och upplev skillnaden själv!

Tekniska specifikationer

  • Smidd ringkonstruktion: Smidd av lätt och höghållfast aluminium för en optimal form som kombinerar bakre vikt, kolfiber sula, krona och fräst bakre koppyta.
  • SIM-tröghetsgenerator: En asymmetrisk tröghetsgenerator som ökar klubbhastigheten genom avancerad geometri och aerodynamisk analys.
  • Hastighetsinjicerad vridning ansikte: Kalibrerar varje huvud till lagliga hastighetsgränser med ansiktskrökning för ökad bollhastighet och skydd mot felträffar.
  • Snabbficka med genomgående lucka: Flexibel Speed Pocket-design för högre bollhastigheter och förlåtelse vid låga ansiktsslag.
  • Delad massvikt: Förbättrar förlåtelsen och möjliggör exakta målsvängvikter under anpassad montering.

Upptäck vår omkonstruerade förare och ta ditt spel till nästa nivå!

Upptäck vår omkonstruerade förare och slå ditt spel till nya höjder!

Sättet vi har återskapat föraren på ger både förlåtelse och avstånd. Genom en total ombyggnad av föraren kan du nu slå av med självförtroende. T-shirten är din att ta.

Nya funktioner i vår förare

Här är några av de nya funktionerna i vår omkonstruerade förare:

  • Ny smidd ringkonstruktion: Smidd av lätt och höghållfast aluminium för optimal form och kombination av bakre vikt, kolfiber sula, krona och fräst bakre koppyta.
  • SIM-tröghetsgenerator: En asymmetrisk tröghetsgenerator som ökar klubbhastigheten genom avancerad geometri och aerodynamisk analys.
  • Hastighetsinjicerad vridning ansikte: Kalibrerar varje huvud till lagliga hastighetsgränser med ansiktskrökning för ökad bollhastighet och skydd mot felträffar.
  • Snabbficka med genomgående lucka: Flexibel Speed Pocket-design för högre bollhastigheter och förlåtelse vid låga ansiktsslag.
  • Delad massvikt: Förbättrar förlåtelsen och möjliggör exakt målsvängvikt under anpassad montering.

Med dessa förbättringar tar vår omkonstruerade förare ditt spel till nästa nivå. Vår förare har flera konkurrensfördelar jämfört med liknande produkter på marknaden.

Fördelar med vår omkonstruerade förare

1. Ökad klubbhastighet: SIM-tröghetsgeneratorn och den hastighetsinjicerade vridningen i ansiktet ökar både hastigheten och bollhastigheten, vilket ger dig längre slag och bättre prestanda på banan.

2. Förlåtande design: Den flexibla Speed Pocket-designen och den delade massvikten förbättrar förlåtelsen vid både höga och låga ansiktsslag. Det betyder att även om du inte träffar bollen helt perfekt, kommer du fortfarande få goda resultat.

3. Optimerad konstruktion: Den nya smidda ringkonstruktionen och användningen av lätt och höghållfast aluminium ger en optimal form och viktbalans i klubban. Detta bidrar till ökad kontroll och stabilitet under svingen.

När passar vår omkonstruerade förare dig?

Vår omkonstruerade förare är idealisk för spelare som söker en kombination av förlåtelse och distans. Den är perfekt för både erfarna spelare som vill maximera sitt spel och för spelare som vill ha en klubba som hjälper dem få bollen längre utan att offra precisionen. Med den omkonstruerade föraren kan du verkligen ta ditt spel till nya höjder!

Price: 5338.51kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg