Men’s TaylorMade SiM 2 Max Driver

Vi presenterar den omkonstruerade föraren som kommer att revolutionera ditt golfspel. Med en innovativ design och avancerade funktioner ger den dig den ultimata prestandan på golfbanan.

Denna förare har genomgått en omfattande omkonstruktion för att ge dig en one-of-a-kind upplevelse. Med en ny smidd ringkonstruktion tillverkad av lätt och höghållfast aluminium, är prestandan optimerad för att maximera dina svingar och ge dig oslagbar kraft.

Men det är inte allt. Föraren är också utrustad med en SIM-tröghetsgenerator, en banbrytande teknologi som ökar klubbhastigheten genom avancerad geometri och aerodynamik. Detta ger dig möjlighet att svinga iväg bollen med en otrolig hastighet och precision.

Med hastighetsinjicerat vridning ansikte förbättras bollhastigheten och du skyddas mot felträffar. Så oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfspelare, kan du vara säker på att varje sving kommer att vara perfekt avvägd och ge dig det resultat du önskar.

En annan imponerande funktion i den omkonstruerade föraren är den snabba fickan med genomgående lucka. Med denna funktion maximeras bollhastigheten och du får förlåtelse vid låga ansiktsslag. Så oavsett var bollen hamnar får du alltid en imponerande distans och noggrannhet.

För att säkerställa optimal förlåtelse och exakta målsvängvikter under anpassad montering, har det även lagts till en delad massvikt. Detta gör att du kan anpassa förarens inställningar efter dina behov och förbättra din spelupplevelse på alla sätt och vis.

Med den omkonstruerade föraren i din hand kan du svinga iväg med självförtroende och förbättra ditt golfspel till en helt ny nivå. Det är dags att ta över golfbanan och låta föraren ge dig en oslagbar fördel. Missa inte chansen att äga denna innovativa och kraftfulla förare. Beställ din idag och låt din golfresa börja!

Tekniska specifikationer

  • Ny smidd ringkonstruktion: Tillverkad av lätt och höghållfast aluminium för optimal prestanda.
  • SIM-tröghetsgenerator: Designad för att öka klubbhastigheten genom avancerad geometri och aerodynamik.
  • Hastighetsinjicerat vridning ansikte: Förbättrar bollhastigheten och skyddar mot felträffar.
  • Snabbficka med genomgående lucka: Maximerar bollhastigheten och ger förlåtelse vid låga ansiktsslag.
  • Delad massvikt: Förbättrar förlåtelsen och möjliggör exakta målsvängvikter under anpassad montering.

Slå iväg med kraft och precision

Vi har tagit fram en omkonstruerad förare som ger dig förlåtelse och avstånd för att ta din golfspel till en ny nivå. Med ett antal innovativa funktioner har vi byggt om föraren från grunden för att ge dig den bästa prestandan på banan.

Ny smidd ringkonstruktion är tillverkad av lätt och höghållfast aluminium för optimal prestanda. Denna noggrant konstruerade konstruktion ger styrka och stabilitet samtidigt som den hjälper till att öka din klubbhastighet.

SIM-tröghetsgeneratorn är designad för att öka klubbhastigheten genom avancerad geometri och aerodynamik. Med denna innovativa teknik kan du generera kraftfulla och snabba slag för att nå längre avstånd på banan.

Hastighetsinjicerat vridningsansiktet förbättrar bollhastigheten och skyddar mot felträffar. Med denna funktion kan du vara säker på att dina slag är precisa och ger optimala resultat, oavsett var du träffar på ansiktet.

Snabbfickan med genomgående lucka är en annan funktion som maximerar bollhastigheten och ger förlåtelse på låga ansiktsslag. Detta ger dig självförtroende och stabilitet i ditt spel, oavsett om du träffar bollen lågt eller högt på träffytan.

Den delade massvikten förbättrar förlåtelsen och erbjuder möjlighet till exakt målsvängvikt under anpassad montering. Med denna teknologi kan du anpassa föraren efter dina behov och preferenser för att optimera ditt spel.

Denna omkonstruerade förare är perfekt för golfspelare som vill ha kraft och precision på banan. Oavsett om du är en erfaren golfare eller en nybörjare som vill ta ditt spel till nästa nivå, kommer denna förare att leverera de prestanda och egenskaper du behöver för att nå dina mål.

Price: 5338.51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg