Men’s TaylorMade SiM 2 Max Driver

Omkonstruerad för att du ska kunna svinga iväg först efter att vi har omarbetat föraren, sedan rekonstruerar vi den. Bygger om föraren helt från grunden för att ge dig både förlåtelse och avstånd. Fortsätt, t-shirten är din. Svinga iväg med förtroende.

Ofta främjar standarddragkedjedesign en bollflyg från höger till vänster på bekostnad av förlåtelse. Genom att omkonstruera förarhuvudet och flytta den asymmetriska tröghetsgeneratorn närmare hälen kan vi behålla förlåtelsen samtidigt som vi förbättrar dragförskjutningen.

Ny smidd ringkonstruktion. Smidd av en lätt och höghållfast aluminium som bearbetas till en krävande form, den kombinerar en massiv bakre vikt, en fullkolsula, krona och en ny fräst bakre koppyta.

SIM-tröghetsgenerator. Den asymmetriska tröghetsgeneratorn är utformad för att öka klubhuvudhastigheten genom avancerad geometri och aerodynamisk analys.

Hastighetsinjicerad vridning ansikte. Förbättrar bollhastigheten genom att kalibrera varje huvud till tröskeln för den lagliga hastighetsgränsen med korrigerande ansiktskrökning och skyddar också mot felträffar i häl och tå.

Snabbficka med genomgående lucka. Vår mest flexibla Speed Pocket-design är konstruerad för att maximera bollhastigheter och ge ytterligare förlåtelse vid låga ansiktsslag.

Delad massvikt. Designad för att förbättra förlåtelsen samtidigt som den möjliggör exakta målsvängvikter vid anpassad montering.

Tekniska specifikationer

  • Rekonstruerad förare: Omkonstruerad för att ge förlåtelse och avstånd.
  • Förarhuvud: Omkonstruerat för att förbättra dragförskjutning och behålla förlåtelse.
  • Smidd ringkonstruktion: Tillverkad av lätt och höghållfast aluminium med massiv bakre vikt, fullkolsula, krona och fräst bakre koppyta.
  • SIM-tröghetsgenerator: Asymmetrisk tröghetsgenerator för ökad klubhuvudhastighet genom geometri och aerodynamisk analys.
  • Hastighetsinjicerad vridning ansikte: Förbättrar bollhastigheten och skyddar mot felträffar i häl och tå.
  • Snabbficka med genomgående lucka: Flexibel Speed Pocket-design för maximal bollhastighet och förlåtelse vid låga ansiktsslag.
  • Delad massvikt: Designad för att förbättra förlåtelse och möjliggöra exakt målsvängsvikt vid anpassad montering.

Omdöme: Titleist CXR Soft Golfbollar

Titelist CXR Soft är en omkonstruerad golfboll som har tagits fram för att ge enastående förlåtelse och avstånd. Genom att rekonstruera förarhuvudet och flytta den asymmetriska tröghetsgeneratorn närmare hälen har detta gjort det möjligt att behålla förlåtelsen samtidigt som dragförskjutningen förbättras. Genom sin smidda ringkonstruktion och SIM-tröghetsgenerator erbjuder den otrolig hastighet och precision. Dessutom har den en snabbficka med genomgående lucka och en delad massvikt som ger extra förlåtelse och möjliggör anpassad montering.

En jämförande analys av motsvarande produkter inom samma kategori visar att Titleist CXR Soft har flera konkurrensfördelar. För det första är dess omkonstruerade förarhuvud unikt och tillåter både förlåtelse och avstånd. Andra golfbollar tenderar att främja en bollflyg från höger till vänster, vilket kan minska förlåtelsen. Med CXR Soft kan golfspelare svinga iväg med förtroende, medan de får utmärkt förlåtelse.

Den snabbficka med genomgående lucka är också en viktig konkurrensfördel. Denna design är både flexibel och konstruerad för att maximera bollhastigheter. Den ger inte bara extra förlåtelse vid låga ansiktsslag, utan hjälper också till att öka bollhastigheten för att maximera avståndet. Detta är en funktion som inte finns i många andra golfbollar på marknaden.

En nackdel med Titleist CXR Soft är att den kan vara något dyrare än vissa av sina konkurrenter. Priset kan vara högre på grund av den innovativa tekniken och de avancerade materialen som används i konstruktionen av bollen. Detta kan göra den mindre tillgänglig för vissa golfspelare, särskilt de med en stram budget.

Sammanfattningsvis är Titleist CXR Soft en överlägsen golfboll med flera konkurrensfördelar. Dess omkonstruerade förarhuvud, snabbficka med genomgående lucka och delade massvikt ger enastående förlåtelse och avstånd. Denna golfboll är perfekt för golfspelare som vill ha både förlåtelse och precision i sina slag. Det är dock viktigt att notera att priset kan vara högre än för vissa andra bollar på marknaden.

Price: 5338.51kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg