Pärlplatta Tomte – Skapa julstämning hemma!

Julen är full av magi och känsla. Vad är bättre än att skapa den speciella atmosfären hemma? Genom att skapa en pärlplatta tomte kan du sprida julglädje.

Den här sidan erbjuder en mall för en spratteltomte att dekorera med hemma. Det är ett kul sätt att tillbringa tid tillsammans med familjen. Pysslet bidrar till att bygga upp mer julstämning och känsla av samhörighet.

Viktiga poänger:

 • Skapa julstämning hemma med en pärlplatta tomte
 • En rolig och fin mall för en spratteltomte att dekorera med hemma
 • En perfekt pysselaktivitet för hela familjen
 • Sprid julglädje och stärk känslan av gemenskap

Pyssla ihop en spratteltomte

Vill du göra något kul till jul? Skapa en spratteltomte med pärlplattor och snöre! Det är ett fantastiskt sätt för familjen att vara kreativ tillsammans. Ni kan göra fina tomtenissar för att dekorera huset.

Det är lätt och roligt att göra en spratteltomte. Börja med att ladda ner en mall för pärlplattorna. Du kan sedan skriva ut mönstret och använda det som guide.

Följ bara dessa tre steg:

 1. Skriv ut mönsterarket: Börja med att skriva ut mönsterarket för spratteltomten. Det är din guide när du pärlar.
 2. Pärla motiven och stryk dem: Pärla motiven enligt mönstret. Använd olika färger för att göra din tomte unik. När du är klar, stryk med strykjärn för att de ska hålla ihop.
 3. Knyt ihop tomten med elastiskt snöre: Slutligen knyter du tomten med elastiskt snöre. Det gör tomten rörlig. Se till att snöret är bra knutet för att tomten ska hållas ihop.

Materiallista för spratteltomte:

Material Antal
Pärlplattor 1 st
Strykjärn 1 st
Snöre Cirka 20 cm

Det går snabbt och är roligt att skapa en spratteltomte. Pysslet tar 30 minuter och är medelsvårt. Hela familjen kan delta och skapa sina egna tomtenissar. Gläd andra genom att dekorera ert hem med dessa charmiga figurer.

Skapa olika julmotiv med pärlplattor

Utforska julmotiv med pärlplattor och känn kreativiteten flöda. Med BioBeads kan du göra dekorationer som lyfter julstämningen. Skapa motiv som:

Julgran

Gör en pärlad julgran för en vacker dekoration. Använd instruktioner för mönstret. Smält pärlorna ihop för att bilda en solid gran. Placera den på bordet eller i fönstret.

Tomte

Tomten blir en charmig dekoration. Följ mönstret noga. Använd pärlor för detaljer som ögon. Placera honom bredvid julgranen för att föra fram julkänslan.

Julstrumpa

Skapa en unik julstrumpa. Följ mönstret och pärla enligt anvisningarna. Dekorera strumpan på ditt eget sätt. Häng den för att välkomna julen.

Julstjärna

Gör en skimmerande julstjärna för att försköna hemmet. Följ instruktionerna för att skapa stjärnan. Häng den i fönstret eller vid granen. En fin touch till julen.

Ren

En ren är lekfull och dekorativ. Följ mönstret och pärla renfiguren. Lägg till detaljer som paljetter. Placera den för att skapa julstämning.

Skapa dessa julmotiv och fler för att göra hemmet mer festligt. Var kreativ, testa olika mönster och färger. Gör din juldekoration personlig.

Skapa en pärlplatta julgran

Vill du göra en unik juldekoration? Varför inte testa en pärlplatta julgran? Använd pärlor och ett strykjärn för att skapa denna fina och stabila dekoration.

Sätt strykjärnet på bomullsvärme för att börja. Lägg bakplåtspapper över pärlorna så att de skyddas. Det hjälper också pärlorna att smälta ihop rätt.

Placera pärlorna efter det valda mönstret. Pressa strykjärnet lätt över dem. Det får pärlorna att fästa ihop.

Att göra en pärlplatta julgran är både enkelt och kul. Det ger dig chansen att var kreativ. Du kan välja färger och mönster som passar din stil.

Placera granen på ett fint ställe i hemmet. Det sprider julglädje. Om du vill kan du göra granen doftande med några droppar eterisk olja.

Ha kul och skapa din egen julgran. Det här pysslet passar för hela familjen. Det blir ett fint tillskott till julens dekorationer.

Gör en hjärtformad pärlplatta julstrumpa

Vill du göra din jul mer personlig? Testa att skapa en hjärtformad julstrumpa av pärlor. Det är kul och passar för hela familjen. När den hänger, laddas ditt hem med julglädje.

Först väljer du en hjärtformad pärlplatta och mönster till strumpan. Följ instruktionerna för att placera pärlorna rätt. Blöt ett pärlplattstråd i vatten och lägg det över pärlorna. Nu kan du använda strykjärn för att smälta dem ihop.

Att pyssla tillsammans kan vara det bästa med julen. Ni skapar minnen samtidigt som ni gör vackra dekorationer. Det får alla i familjen att känna julstämningen.

Den hjärtformade julstrumpan blir en fin detalj i din inredning. Du kan hänga den var som helst för att sprida julglädje. Den är också perfekt som personlig present.

Ta fram pärlorna och var kreativ med familjen. Det är roligt att göra egna juldekorationer. Projekten sprider glädje och värme i ditt hus.

Skapa en pärlplatta tomte

Vill du göra julen ännu mer speciell hemma? Gör då en pärlplatta tomte. Det är en rolig dekoration som ligger fint inför jul. Ett enkelt pyssel som passar för både barn och vuxna.

Först behöver du en mall för tomten. Hitta mönster online eller skapa din egen. När du valt din mall, ta fram pärlplator och börja pärla.

Gör tomten fin med pärlor för hår, hatt och kläder. Var kreativ med olika färger och mönster. När pärlningen är klar, använd ett strykjärn för att smälta ihop pärlorna.

Ställ den sedan där du vill i hemmet. Placera den på en hylla eller vid granen. Det sprider inte bara julglädje utan skapar en varm stämning. En perfekt dekoration eller present.

Ta chansen att vara kreativ. Skapa en personlig tomte för din jul. Det här projektet är kul och avslappnande. Ge ditt hem extra julglädje med en pärlplatta tomte!

Gör en pärlplatta julstjärna

Vill du ge ditt hem mer julglädje? Gör en vacker pärlplatta julstjärna! Med hjälp av pärlor och mönstret nedan är det enkelt. Alla kan tycka om detta pyssel.

Ladda ner mönstret först. Sedan är det dags att börja pärla.

 1. Börja med att ladda ner och skriva ut mönstret för pärlplatta julstjärnan.
 2. Välj färger som gör dig glad. Du kan ta traditionella julfärger eller mixa som du vill.
 3. Följ mönstret och placera pärlorna rätt. Det är viktigt att vara noggrann.
 4. Nu smälts pärlorna ihop. Be en vuxen hjälpa dig med strykjärnet.
 5. Din pärlstjärna är nu klar att användas. Den passar fint i fönstret eller som julklapp.

Det är magiskt hur små pärlor blir en stjärna. Med din egna stjärna, sprider du extra glädje. Våga vara kreativ och testa olika färger.

Material du behöver för att göra en pärlplatta julstjärna:

 • Pärlplatta
 • Pärlplattor i olika färger
 • Mönster för pärlplatta julstjärna (ladda ner här)
 • Strykjärn
 • Papper och penna för att skriva ut och följa mönstret
 • Snöre eller tråd för att hänga upp stjärnan

Börja med att skapa din pärlstjärna. Det ger extra julglädje hemma. Glöm inte att det kan bli en mysig aktivitet för dig och dina nära.

Låt din stjärna lysa upp julen. Det är kul och enkelt att göra. Var inte rädd att testa olika färger. Ha en riktigt fin jul och njut av att skapa med pärlor.

Skapa en pärlplatta ren

Gör en söt pärlplatta ren för att sprida julglädje hemma. Det är ett roligt och kreativt pysselprojekt. Du skapar egna renfigurer med pärlor.

Det är perfekt för att göra julen mer speciell. Det kan vara en vacker dekoration eller en present till någon du tycker om.

Först, följ mönstret och pärlandra enligt instruktionerna. Du använder pärlor, lim och piprensare för detaljer. På med strykjärnet för att få en hållbar figur.

“Göra en pärlplatta ren är kul för både barn och vuxna. Det är även en möjlighet att vara kreativ för julen.”

Hos Lekolar hittar du allt du behöver. De har material som passar för ditt pärlplattepyssel. Plus, många produkter är Giftfri förskola-godkända.

Gör din egen pärlplatta ren för att öka julglädjen. Det är kreativt och roligt. Plus, det är ett bra sätt att förbereda dig inför julen.

På Lekolar är frakten gratis över 200 kronor. Annars kostar det 79 kronor. Kolla in deras inspirerande julmagasin för allt du behöver.

Exempel på pärlplatta ren material

Material Beskrivning
Pärlor Ett brett utbud av pärlor, i olika färger och storlekar, för att skapa detaljerade mönster.
Lim Ett starkt och pålitligt lim för att fästa pärlorna på pärlplattan.
Piprensare Använd piprensare för att skapa antenner, ben eller andra detaljer till din ren.

Kreativitet och tid kan skapa underverk. Skapa en pärlplatta ren som sprider värme och julglädje i ditt hem.

Här

finns mer inspiration och julprodukter på Lekolar.

Pärlplatta Tomte – Ett perfekt julpyssel för hela familjen

Pärlplatta Tomte är ett superbra julpyssel för familjen. Ni kan tillsammans göra egna tomtefigurer med pärlplattor. Det ger ert hem extra julglädje. Och det är roligt och enkelt att göra något kreativt.

Barn älskar att pärla tomtefigurer. De får välja färger och placera pärlorna. Det blir vackra skapelser och ni får även kvalitetstid tillsammans.

Ni kan göra tomtefigurer i olika storlekar och färger. Testa olika mönster med pärlplattorna. Skapa egna tomtekaraktärer för julen.

Sprid julglädje med pärlplatta tomte

”Pärlplatta Tomte är ett kul pyssel för familjen. Det ger en personlig touch till dekorationerna.”

Använd tomtefigurerna som vackra dekorationer. De passar på julgranen eller som unika julklappar. De sprider glädje och julstämning överallt.

Skapa din egen pärlplatta tomte

Följ bara några steg för att göra en pärlplatta tomte:

 1. Ladda ner och skriv ut en mall för tomten.
 2. Pärla motivet enligt mönstret.
 3. Smält pärlorna samman med ett strykjärn för en fin figur.

Det är enkelt och roligt att göra dessa tomtefigurer. Snart har ni era egna vackra skapelser.

Pärlplatta Tomte är en riktigt kul julaktivitet för hela familjen. Det kombinerar glädje, kreativitet och gemenskap. Varför inte gå ihop och skapa något vackert till jul?

Utforska andra pärlplatta pysselprojekt

Det är många sätt att vara kreativ med pärlplattor. Du kan skapa egna dekorationsföremål. Nedan finns några inspirerande projekt att testa. Ge dig i kast med att skapa vackra konstverk som ger extra julstämning.

Pärlplatta snögubbe

Skapa en söt snögubbe med pärlplattor. Ta en rund form och pärla ihop gubbens huvud och kropp enligt mönster. Sedan smälter du pärlorna med ett strykjärn. Då får du en charmig och stabil snögubbe. Använd den som julig dekoration i ditt hem.

Pärlplatta julkulor

Tillverka julkulor av pärlplattor att dekorera med. Använd olika färger och mönster för att göra dem personliga. Pärla motivet och smält pärlorna. Då blir de hållbara och färgglada. Låt kreativiteten flöda och skapa vackra juldekorationer.

Pärlplatta snögubbe Pärlplatta julkulor

Pärlplatta adventskalender

Skapa en egen adventskalender med pärlplattor. Pärla fyrkanter i olika färger och mönster. Sätt dem på en kartong som en kalender. Lägg till siffror eller symboler på varje ruta för datumen. Öppna en ruta varje dag och få en liten överraskning. Det är både roligt och kreativt.

Använd dessa projekt för att utveckla din kreativitet. Skapa mer värme och glädje i hemmet med pärlplattepyssel. Prova olika motiv och idéer för att göra din juluppsättning ännu vackrare.

Låt pärlplattor sprida julstämning

Är du sugen på att göra julen extra mysig i år? Pärlplattor är det perfekta sättet! Med lite fantasi kan du göra vackra saker som ger extra ljus.

De senaste åren har pärlplattor blivit mer och mer populära. Och det finns en trend att göra egna julsaker. Varför? För att det är kul att skapa och det ger en unik känsla.

Att använda halm och vass i sina alster ger en genuin stämning. Det är enkelt att förstå tjusningen med att göra egna julprydnader.

Genom att skapa med pärlplattor blir julen både kreativ och personlig.

Konsten att göra julpynt är fantastisk. Med pärlplattor kan du göra detaljerade saker. Det är bara din fantasi som stoppar dig!

Gör det mysigt med pärlplatta tomte

Gör vintern mysigare genom att göra en pärlplatta tomte. Att skapa denna tomtefigur ger inte bar julstämning utan också en mysig atmosfär. Projektet är roligt och avkopplande, vilket låter dig njuta av ett kreativt moment.

Att tillverka en pärlplatta tomte är perfekt för julstämningen. Genom att pärla din egen tomtefigur, blir din jul dekoration mer personlig. Du skapar något unikt som sprider glädje i vinter.

Att pyssla med pärlplattor är en avkopplande aktivitet. Det ger en chans att varva ner och njuta av kreativiteten. Låt dig inspireras av din fantasi och känn värmen av att skapa något eget.

Du kan välja olika mönster och färger för din tomte. Att låta barnen vara med gör tomtefigurerna ännu mer speciella. Det här är en kul familjeaktivitet som skapar minnen.

Med en pärlplatta tomte blir din juldekoration personlig. Skapelsen ger en värmande känsla i ditt hem. Ta till vara på det mysiga i att skapa din egen tomte och njut av julen.

Slutsats

Pärlplatta Tomte är kul och perfekt för julstämning. Du kan skapa egna tomtefigurer och annan julpynt med pärlor. Det passar hela familjen att göra.

Att pärla tomtefigurer sprider julglädje. Det skapar också en mysig känsla hemma. Dina egna dekorationer blir personliga och unika.

FAQ

Vad är en pärlplatta tomte?

En pärlplatta tomte är en juldekoration du gör själv. Du pärlar motivet på en pärlplatta och smälter pärlorna sen med ett strykjärn. Det blir en vacker tomtefigur.

Hur skapar jag en pärlplatta tomte?

Skapa först en mall och använd pärlplattor och elastiskt snöre. Skriv ut mönstret och pärla motiven. Stryk med ett strykjärn. Sen knyter du tomten ihop.

Vilka andra julmotiv kan jag skapa med pärlplattor?

Du kan göra många motiv som julgran, julstrumpa, julstjärna och ren. Följ mönster och instruktioner för att skapa fina dekorationer.

Hur kan jag skapa en pärlplatta julgran?

För en julgran behöver du pärlplattor och ett strykjärn. Ställ strykjärnets värme på bomull och smält pärlorna genom bakplåtspapper. Så får du en fin gran.

Hur gör jag en hjärtformad pärlplatta julstrumpa?

En hjärtformad strumpa kräver pärlplatta, pärlor och strykjärn. Pärla strumpan med mönstret och smält ihop pärlorna. Så får du en personlig julstrumpa.

Hur kan jag skapa en pärlplatta tomte?

För en tomte, använd olika färgade pärlor och en tomtemall. Följ instruktionerna och pärla tomten. Stryk på slutet för en detaljerad tomte.

Hur gör jag en pärlplatta julstjärna?

En julstjärna skapas med pärlplattor och strykjärn. Pärla stjärnan enligt mönstret. Smält pärlorna för en lysande stjärna.

Hur skapar jag en pärlplatta ren?

För en pärlplatta ren, använd pärlplattor och pärlor i olika färger. Följ mönstret och pärla renen. Det är ett kul sätt att göra juldekorationer.

Är pärlplatta tomte ett roligt pyssel för hela familjen?

Ja, att göra en pärlplatta tomte är roligt för alla. Det är enkelt och ger julen en personlig touch. Det är skoj för barn att skapa sina egna figurer.

Finns det andra pärlplatta pysselprojekt man kan utforska?

Visst, det finns många sätt att vara kreativ med pärlplattor. Prova olika motiv för att göra unika dekorationer. Det sprider glädje i hemmet.

Kan pärlplattor vara en källa till julstämning?

Absolut, pärlplattor är perfekta för att skapa vackra dekorationer. Var kreativ och sprid extra ljus under julen. Skapa något personligt till jul.

Kan jag skapa en mysig atmosfär med pärlplatta tomte?

Att skapa en pärlplatta tomte sprider inte bara julstämning. Det ger också en mysig känsla. Det är ett avkopplande projekt att njuta av.

Vad är slutsatsen?

Pärlplatta tomte är ett utmärkt sätt att skapa julstämning. Du kan enkelt göra egna tomtefigurer. Det är kul för hela familjen och ger hemmet en mysig känsla.

Käll-länkar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg