Rainbow Friends pärlplatta – Skapa med färgglädje

Hej där!

Vill du uttrycka din kreativitet och göra något vackert? Jag, Emma, älskar att skapa. Att använda färgglada pärlor för att göra smycken och dekorationer är magiskt.

Med Rainbow Friends pärlplatta upptäckte jag en ny värld. Det är kul att göra smycken själv. Jag njuter mycket av det, ensam eller tillsammans med vänner.

Designprocessen är tillfredsställande. Och att sedan bära det jag skapat känns speciellt.

Pärlorna är tillverkade i Sverige och är miljövänliga. Det känns bra att skapa och samtidigt skydda vår planet.

Gör dig redo att vara kreativ. Med Rainbow Friends pärlplatta kan du skapa unika smycken. Låt fantasin flöda fritt och njut av skapandet.

Varför vänta? Upplev glädjen av att skapa. Skaffa en Rainbow Friends pärlplatta och släpp loss din kreativa sida!

Sammanfattning:

 • Rainbow Friends pärlplatta ger dig möjligheten att skapa färgglada smycken och dekorationer
 • Pärlorna är tillverkade i Sverige med Nordisk Svanenmärkning och är miljövänliga
 • Utforska din kreativitet och låt din fantasi flöda fritt med Rainbow Friends pärlplatta
 • Skapandet kan vara en avkopplande och njutbar stund för dig själv eller tillsammans med andra
 • Ge dig själv möjligheten att upptäcka glädjen i att skapa med färg

Hållbara och mångsidiga rörpärlor

Våra rörpärlor är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt material. Vi värnar om miljön och är stolta över vår Nordisk Svanenmärkning. Det betyder att de uppfyller viktiga miljökrav och är snälla mot naturen.

Vid tillverkningen gör vi allt för att spara vatten och energi. Vi använder inte farliga kemikalier. Med våra pärlor kan du skapa smycken och dekorationer som är bra för miljön.

Med våra rörpärlor kan du vara kreativ. Skapa personliga föremål som armband, halsband och nyckelringar. Möjligheterna är oändliga.

”Våra rörpärlor är gjorda av material som är snällt för miljön. De är långlivade och gör en skillnad.”

Genom att välja våra pärlor gör du ett grönt val. Produkter med Nordisk Svanenmärkning stödjer en mer hållbar planet.

Enorma skaparmöjligheter

Med Rainbow Friends pärlplatta får du chansen att utforska din kreativitet. Det finns inga gränser för vad du kan göra med våra rörpärlor. Skapa vackra smycken eller pynt som gör att din fantasi strålar.

Var kreativ och gör roliga projekt. Skapa allt från armband till nyckelringar. Det är enkelt med Rainbow Friends pärlplatta.

Har du tråkigt på väggen eller kylskåpet? Skapa dekorationer och magnet eller mobilhängen. Ditt hem blir färggladare och roligare. Enbart din fantasi bestämmer vad du kan göra.

Armband

Skapa coola armband med vår pärlplatta. Välj dina favoritfärger och skapa mönster. Du kan sedan stryka dem för att säkra. Bär ditt nya armband med stolthet.

Halsband

Vackra halsband är ett annat kul projekt. Gör enkla eller komplicerade mönster. Välj färger som du älskar och bär ditt halsband överallt.

Nyckelringar

Gör dina egna stylede nyckelringar. Välj färger som du gillar och ge dina nycklar lite extra charm.

Vad du än skapar, blir det unikt och personligt. Skapande är roligt och förlorar aldrig sin tjusning. Det låter dig uttrycka dig på ett positivt sätt.

Snabb leverans och gratis frakt

När du handlar en pärlplatta hos Blå Elefant, får du snabb leverans och frakten är gratis. Vi ser till att dina varor kommer i tid. Beställ en vardag före 12.00 så skickas din order samma dag. Då kan du ha dina varor redan nästa dag, utan extra kostnad.

Vi jobbar med DHL för att ge dig en pålitlig leverans. Du får enkelt hämta din order och snart kan du börja skapa med din pärlplatta.

Vi har särskilda priser och frakt för skolor, myndigheter och företag. Deras leverans kostar bara 99 kr. Vi vill göra det enkelt för alla att handla hos oss.

Vi förstår vikten av snabb leverans och gratis frakt. Därför strävar vi efter att alltid hålla en hög standard. Med oss är du garanterad snabb service och hög kvalitet.

Välj rätt pärlor för ditt projekt

Rainbow Friends pärlplatta har massor av vackra rörpärlor. De finns i olika färger och storlekar. Du kan skapa egna designer snabbt och lätt med dem.

För att göra mönster vackra kan du blanda olika färger. Använd ljusa pasteller för romantik, eller starka regnfärger för skoj. Glittrande pärlor ger extra lys och glans.

Pärlorna är av hög kvalitet. Du kan skapa smycken, nyckelringar och mer. Det är bara din fantasi som sätter gränser för vad du kan skapa.

Blanda och matcha färger och storlekar

Rörpärlorna är bra för att mixa och matcha färger och storlekar. Du kan skapa kontraster med stora och små pärlor eller samma färg i olika nyanser.

Testa olika kombinationer för att hitta din stil. Gör dina smycken och dekorationer personliga med vårt stora utbud av pärlor.

Skapa vackra mönster med våra pärlor

Våra pärlor är perfekta för att skapa vackra mönster. Följ en mönsterdesign eller skapa ditt eget med vår kreativa frihet.

För inspiration, kolla in vår instruktionsbok. Den visar många mönster och tekniker. Du kan också skapa egna, unika mönster med pärlplattor.

Använd våra pärlor för olika projekt

Rainbow Friends pärlplatta är bra för många projekt. Skapa unika smycken, dekorationer och accessoarer enkelt. Använd pärlorna för armband, halsband och mer.

Det går att göra mycket med våra pärlor. Skapa personliga dekorationer som kylskåpsmagneter och mobilhängen. Gör ditt hem vackrare med handgjorda detaljer.

Pärlstorlek Färger Antal per förpackning
4 mm Flera olika färger 500
6 mm Flera olika färger 300
8 mm Flera olika färger 200

Inspirerande projektidéer

Behöver du inspiration för Rainbow Friends pärlplatta? Vi har flera idéer att starta med. Skapa en regnbåge, sol, fjäril eller blomma. Använd olika färger och former för att göra dem.

Du kan också göra bokmärken, nyckelringar, eller dekorera fotoalbum och grattiskort. Var kreativ och skapa något personligt med rörpärlorna.

Några inspirerande projektidéer:

 1. Regnbåge: Gör en färgglad regnbåge med olika pärlor. Placera dem på en pärlplatta och smält samman med ett strykjärn.
 2. Sol: Skapa en sol med gula och orange pärlor på en pärlplatta. Smält dem samman för att fästa.
 3. Fjäril: Använd färgglada pärlor för att göra en vacker fjäril. Skapa ett mönster på vingarna med olika nyanser.
 4. Blomma: Gör en blomma med pärlorna. Skapa blomblad med olika färger och placer dem runt en pärlplatta.

Det finns många fler projekt att upptäcka. Skapa bokmärken med pärlor på ett band. Eller gör nyckelringar med pärlor fästa på ringar. Var kreativ och låt dina idéer komma till liv med Rainbow Friends pärlplatta.

Glädje för hela familjen

Rainbow Friends pärlplatta är rolig för både barn och vuxna. Det är perfekt för stunden när ni vill göra något tillsammans. Ni kan skapa vackra smycken och dekorationer som tillsammans för er närmare varandra.

Det är dags att samlas kring pärlplattan för blanda kreativitet och glädje. Här kan hela familjen utforska sin fantasi och skapa personliga konstverk. Ingen ålder eller erfarenhet hindrar er från att delta.

Att skapa ihop som familj är mer än att bara ha kul. Det handlar också om att lära av varandra och dela med sig av kreativa idéer. Ni kan upptäcka nya mönster och färger tillsammans.

Skapa gemensamt och ni kommer alla känna stolthet över era verk. Teamwork leder till starkare band inom familjen. Ni kommer skapa minnen att glädjas åt senare i livet.

Ge er själva en paus från vardagsstressen och skapa minnen tillsammans. Njut av färgerna och glädjen som Rainbow Friends pärlplatta erbjuder.

Miljövänligt val

Genom att välja Rainbow Friends pärlplatta gör du något bra för miljön. Våra rörpärlor är gjorda med gröna metoder. De har till och med fått Nordisk Svanenmärkning. Det bevisar att de är snälla mot naturen.

Vi jobbar hårt för att skapa grejer utan att skada jorden. Våra material och hur vi gör sakerna är valda med omsorg. Så att det vi skapar är både hållbart och snällt mot miljön. Att jobba med våra pärlor är inte bara roligt. Det är även bra för vår planet.

Kundtjänst och support

Vi på Rainbow Friends pärlplatta är måna om att du ska få en fantastisk kundupplevelse. Vi finns här för att hjälpa till. Har du några frågor eller behöver hjälp med din beställning? Vårt supportteam är redo för att assistera när som helst.

Kontakta oss genom att maila till support@rainbowfriendsparlplatta.se. Vi svarar snabbt och gör vårt bästa för att lösa eventuella problem.

Kolla gärna in vår hemsida för mer hjälp. Där finns svar på många vanliga frågor. Besök FAQ-sidan för att få veta mer.

Vi gör allt för att erbjuda den bästa servicen. Vår målsättning är att du ska ha en positiv och enkel köpupplevelse. Ser fram emot att hjälpa dig!

Leva med färgglädje

Rainbow Friends pärlplatta handlar inte bara om att skapa smycken och dekorationer. Det handlar om att leva med färgglädje. Färgerna och mönstren lysar upp ditt hem. De även skapar glädje när du ger bort dina skapelser.

Låt Rainbow Friends pärlplatta bli en del av din vardag. Fyll den med glädje och färg.

Skapa en färgexplosion

Rainbow Friends pärlplatta ger dig friheten att vara kreativ. Du kan skapa vackra mönster och exklusiva designer. Gör ditt hem till en plats fylld med positiva energier.

Delad glädje är dubbel glädje

Ge dina kreationer som färgglada presenter. Att se glädjen hos dem som får dem, gläder även dig. En pärlplatta är en perfekt present för alla åldrar.

”Att omge sig med färgglädje kan påverka vårt humör positivt.” – Smiley Rainbow, konstnär

Gör vardagen färgstark

Skapa smycken eller dekorationer med Rainbow Friends pärlplatta. Det gör din vardag mer speciell. Låt färgerna påminna dig om att leva med glädje.

Våga vara kreativ

Med pärlplattan kan du vara hur kreativ som helst. Våga prova nya mönster och färger. Det viktigaste är att ha kul och skapa med glädje.

Färgglädje för alla

Alla kan njuta av Rainbow Friends pärlplatta, oavsett ålder. Det är aldrig för sent att börja skapa färgglada saker. Sätt dig tillsammans och skapa vackra minnen.

Färgglädje med Rainbow Friends pärlplatta Fördelar
Låter dig leva med färg och glädje Sprider glädje till dig själv och andra
Gör vardagen mer färgstark Skapar unika och personliga kreationer
Passar för alla åldrar Ger möjlighet till gemensamt skapande

Inget projekt är för stort eller för litet

Har du ditt eget projekt, stort eller litet? Rainbow Friends pärlplatta är perfekt för alla idéer. Du kan använda våra kvalitetspärlor enkelt. Tänk dig vad du kan skapa med olika färger och storlekar. Dina projekt kan vara så små som nyckelringar till så stora som väggdekorationer.

Skapa fantastiska konstverk med pärlplattan. Låt ditt skapande vara färgstarkt och unikt.

Det finns inga gränser med våra pärlor. Utforska små detaljer eller ta dig an större projekt. Våra pärlplattor och pärlor är redo att hjälpa till. De får dig att förverkliga dina drömmar.

Ge dig själv chansen att skapa något unikt. Rainbow Friends pärlplatta ger dig verktygen till kreativitet. Lycka till med ditt projekt, stort eller litet!

Kreativitet är viktigt, inte bara slutresultatet. Oavsett projektstorlek är skapandeprocessen en rolig resa. Njut av att skapa något vackert tillsammans med dina nära och kära.

Din pärlplatta är en plats för lek och kreativitet. Det är en yta där du kan utforska mönster och färger. Bjud in vänner och familj till projektet. Att skapa tillsammans kommer att göra glädjen ännu större.

Inspirerande idéer för stora och små projekt

Några idéer för ditt skapande:

 • Skapa vackra armband och halsband med unika mönster och färger.
 • Gör nyckelringar som är personliga med namn eller motiv.
 • Tillverka mobilhängen för barnrummet i glada färger.
 • Designa vackra väggdekorationer med olika mönster.
 • Gör kul kylskåpsmagneter med roliga bilder.

Låt din fantasi vara din guide med pärlplattan. Du kan skapa allt från drömmar till verklighet. Pärlplattan äventyr väntar!

Pärlplatta Fördelar
Lätt att använda Går snabbt att komma igång och skapa
Bredda din kreativitet Oändliga möjligheter till nya skapelser
Skräddarsy ditt projekt Välj mellan olika färger och mönster
Inget projekt är för stort eller för litet Pärlplattan passar alla projektstorlekar

Med Rainbow Friends pärlplatta, börja skapa direkt och på dina egna villkor. Projektets storlek spelar ingen roll. Varje projekt är unikt och visar vem du är. Ge dig själv chansen att skapa, stort eller litet. Inget projekt är för stort!

Skapa med glädje och stolthet

När du skapar med Rainbow Friends pärlplatta får du en chans att vara kreativ. Du kan göra vackra smycken och dekorationer. Det ger dig också glädje och stolthet över det du skapat.

Att använda pärlplattan är både kul och avslappnande. Genom att skapa vackra saker, med händerna, blir man också glad och känner sig nöjd.

Skapandet kan inspireras av de färgglada pärlorna. Det hjälper dig att vara kreativ och fantasifull. Det enda som begränsar vad du kan göra är din fantasi.

När dina skapelser är klara kan du vara stolt. Visa upp dem för andra, det sprider glädje. Att dela med sig av skapade saker ger också glädje till dig själv både stolthet.

Kreativitet och glädje hör ihop. Rainbow Friends pärlplatta ger dig möjlighet att skapa vackra saker. Det sprider färg och glädje i din vardag.

Skapa unika smycken och dekorationer

Med pärlplattan kan du göra olika sorters smycken och dekorationer. Låt fantasin flöda. Skapa halsband, armband, örhängen och mer.

Sätt din personliga touch på ditt hem eller kontor. Skapa vackra dekorationer. Till exempel mobilhängen eller kylskåpsmagneter.

Skapandet är enkelt och roligt. Du behöver inte vara erfaren. Bara ha kul och skapa vackra saker.

Färgglatt skapande för alla åldrar

Pärlplattan passar för alla. Det är avkopplande och kreativt. Alla kan njuta av att skapa med händerna.

Barn utvecklar sina färdigheter genom att använda pärlplattan. För vuxna är det ett sätt att slappna av från stress.

Det är även kul för hela familjen att skapa ihop. Alla kan delta och njuta av att göra något vackert.

Beställ din Rainbow Friends pärlplatta idag och upplev glädjen i att skapa

Ta chansen att upptäcka glädjen med Rainbow Friends pärlplatta. Beställ din egen idag och börja skapa.

Vi har snabb leverans och fri frakt. Du kan börja skapa inom några dagar. Upplev hur kreativitet kan skapa glädje i din vardag.

Beställ din pärlplatta nu och göra skapandet ännu mer glädjefyllt!

Var extra miljövänlig med Nordisk Svanenmärkning

Genom att välja pärlplattan Rainbow Friends med Nordisk Svanenmärkning är du miljösmart. Svanenmärket visar att produkten är miljövänlig och hållbar. Det betyder att pärlorna är gjorda med lite påverkan på miljön och möter hårda miljöregler. Ditt projekt blir bra för både dig och jorden.

Produktfunktioner Miljövänlighet Hållbarhet
Tillverkad med Nordisk Svanenmärkning Minskar negativ påverkan på miljön Lång livslängd
Högkvalitativa material Inga farliga kemikalier Minimalt resursutnyttjande
Skapar personliga och unika smycken Återvinningsbar Etisk produktion

Användning av pärlplattan Rainbow Friends med Nordisk Svanenmärkning betonar ditt engagemang för miljön och hälsa. Det gör att du kan vara stolt över att vara en del av en hållbar och miljövänlig produktionsprocess. Din kreativitet ökar färg och glädje i världen.

Ge bort ett färgglatt skapande

Rainbow Friends pärlplatta är en rolig grej att göra själv, och en perfekt gåva. Ge en pärlpärlplatte och pärlor till någon du tycker om. Låt dem skapa sina egna vackra smycken och dekorationer.

Olika projekt går att göra med platån. Det finns något för alla, oavsett kreativ nivå. Både nybörjare och proffs kan ha kul och skapa på ett unikt vis.

En annan idé är att ge färdiga smycken. Skapade med Rainbow Friends platån blir din gåva extra speciell. Mottagaren kommer att se din energi och tid som lagts ner.

Besök Panduro för att hitta det perfekta kitet. Du kan välja utseende och nivå som passar bäst för den du ger det till.

En gåva från Rainbow Friends är mer än bara något att hålla i handen. Den är en nyckel för att släppa loss kreativiteten. Låt dina vänner och familjemedlemmar njuta av fantasifulla och unika skapelser.

Slutsats

Skapa med glädje med Rainbow Friends pärlplatta. Den erbjuder miljövänliga val med rörpärlor som är Nordiskt Svanenmärkta. Dessa rörpärlor är tillverkade i Sverige. Så du kan vara säker på deras kvalitet och hållbarhet. Använd dem för att göra ditt liv mer färgrikt och glatt.

Utforska din kreativitet med Rainbow Friends pärlplatta. Det är fantastiskt att skapa unika saker. Du kan göra vackra smycken att vara stolt över. Eller dekor som sätter färg på ditt hem och sprider glädje överallt.

Rörpärlorna är bra för miljön. Genom att använda dem, gör du ett grönt val. Och att skapa saker med dem förnyar din glädje och inspiration varje dag.

FAQ

Vad är Rainbow Friends pärlplatta?

Det är ett kul projekt där du skapar smycken eller dekorationer. Du använder färgglada rörpärlor.

Var tillverkas rörpärlorna?

Rörpärlorna tillverkas i Sverige. De har Nordisk Svanenmärkning, vilket visar att de är snälla mot miljön.

Vad kan jag skapa med rörpärlorna?

Du kan göra många saker. Till exempel armband, halsband, nyckelringar och kylskåpsmagneter. Eller mobilhängen och väggdekorationer.

Vilka färger och storlekar finns det att välja mellan?

Vi har många färgglada rörpärlor. De kommer i olika storlekar. Så du kan skapa precis det du vill.

Hur snabbt får jag min beställning?

Om du beställer vardagar före 12.00 skickas den samma dag. Du får den med gratis frakt nästa vardag.

Har ni projektidéer för inspiration?

Ja, vi har flera idéer. Till exempel att göra en regnbåge, sol, fjäril eller blomma.

Kan hela familjen använda pärlplattan?

Ja, det är en rolig aktivitet för hela familjen. Ni skapar minnen tillsammans och har kul.

Är Rainbow Friends pärlplatta miljövänligt?

Ja, produkterna är snälla mot vår planet. De har Nordisk Svanenmärkning.

Hur kan jag få support eller kontakta kundtjänst?

För support, kontakta oss på e-post: order@blaelefant.se. Besök våran hemsida för mer info om köpvillkor.

Kan jag ge bort Rainbow Friends pärlplatta som en gåva?

Ja, det är en utmärkt present. Den sprider glädje genom vackra smycken och dekorationer.

Käll-länkar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg