TaylorMade Golf QI10 LS Driver

Fullständig prestanda – denna förare är det perfekta valet för golfare som söker ultimat spelupplevelse. Designad för att förbättra förlåtelsen och minska snurrningen, får du enastående resultat varje gång du svingar.

Denna förare är inte bara kraftfull utan även elegant i sin design. Den smidiga ytan ger en säker och ren look som kommer att imponera på både dina medspelare och dina motståndare. Du kommer att känna dig som en proffs när du håller i denna förare.

Med en lägre tyngdpunktsprojektion och högre motståndskraft mot vridning än sin föregångare, Stealth 2, ger denna förare enastående avstånd samtidigt som den erbjuder oöverträffad förlåtelse. Du kan vara säker på att varje sving kommer att resultera i ett imponerande avstånd och precision.

Sluta leta efter den perfekta kombinationen av avstånd och förlåtelse – den finns här. Sätt din tillit till denna förare och ta ditt spel till nästa nivå.

Tekniska specifikationer

  • Prestanda: Fullständig prestanda
  • Förlåtelse: Förbättrad förlåtelse
  • Snurrning: Minskar snurrning
  • Design: Säker och ren design
  • CG-projektion: Lägre CG-projektion
  • MOI: Högre MOI än Stealth 2
  • Avstånd: Bästa kombinationen av avstånd

Jämförelseanalys av golfklubbor – Hitta den perfekta föraren för dig!

Förbättrad prestanda och förlåtelse – Denna förare har utformats strategiskt för att ge spelare bättre stabilitet och kontroll över sina slag samtidigt som den minskar snurrningen. Med andra ord, den kommer att hjälpa dig att undvika oönskade sidorörelser och bidrar till att dina slag blir raka och långa. Detta är definitivt en konkurrensfördel som skiljer sig från många andra förare på marknaden.

Lägre CG-projektion och högre MOI – Denna förare har en lägre CG-projektion, vilket innebär att tyngdpunkten är placerad lägre i klubbladen. Detta leder till bättre längd på dina slag och ger dig mer kontroll över bollbanan. Dessutom har den högre MOI, vilket ökar stabiliteten och förlåtelsen i klubban. Både CG-projektionen och MOI är viktiga faktorer som kan påverka ditt spel positivt.

Säker och ren design – Denna förare kommer i en elegant och minimalistisk design. Klubban ger ett inbjudande intryck och har en stilren och formskön estetik. Den ger dig inte bara känslan av att ha en kvalitetsprodukt i handen, utan dess rena design hjälper dig också att fokusera på ditt slag utan några distraherande detaljer.

Sammanfattningsvis är denna förare perfekt för golfare som prioriterar både avstånd och förlåtelse. Med dess förbättrade prestanda och förlåtelseegenskaper kommer du kunna dra nytta av längre och rakt slag, samtidigt som du minskar risken för sidodrift och snurrning. Den eleganta designen gör dessutom att du kan spela med stil och självförtroende på golfbanan.

Price: 9672.51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg