TaylorMade M Gloire

TaylorMade M Gloire

The NY Taylormade M Gloire 11.5* Driver är ett förstklassigt alternativ för golfklubbor. Tillverkad av TaylorMade, är denna driver speciellt designad för män och är perfekt för högerhänta spelare. Med en loft på 11.5 grader ger den utmärkt distans och noggrannhet på banan.

Drivern har en Fujikura Speeder Evolution Tm-graffitskaft, vilket ger hållbarhet och styrka åt ditt sving. Klubbens färg är en stilfull kombination av grått och brunt, vilket gör den visuellt tilltalande.

Den NY Taylormade M Gloire 11.5* Driver är överlag en pålitlig och högpresterande golfklubba som säkerligen kommer att förbättra ditt spel.

Key Technical Specifications:

  • Brand: Taylormade
  • Model: NY Taylormade M Gloire 11.5* Driver
  • Flex: Regular
  • Shaft Material: Fujikura Speeder Evolution Tm graphite
  • Loft: 11.5 degrees
  • Hand Orientation: Right-handed
  • Color: Gray and brown

The NY Taylormade M Gloire 11.5* Driver is a reliable and high-performing golf club that is sure to enhance your game.

NY Taylormade M Gloire 11.5* Driver: En pålitlig och högpresterande golfklubb för herrar

NY Taylormade M Gloire 11.5* Driver är ett golfklubbsalternativ av högsta kvalitet. Den tillverkas av TaylorMade och är speciellt designad för män samt passar perfekt för högerhänta spelare. Med en loft på 11,5 grader ger den utmärkt längd och precision på golfbanan.

Drivern har en grafitskaft av Fujikura Speeder Evolution Tm, vilket ger extra hållbarhet och styrka åt ditt sving. Klubbens färgkombination av grått och brunt gör den stilren och visuellt tilltalande.

Sammantaget är NY Taylormade M Gloire 11.5* Driver en pålitlig och högpresterande golfklubb som kommer att förbättra ditt spel.

Fördelar:

– Speciellt designad för män och passar perfekt för högerhänta spelare

– Ger utmärkt längd och precision på golfbanan

– Grafitskaftet från Fujikura Speeder Evolution Tm ger extra hållbarhet och styrka

– Stilren färgkombination av grått och brunt

Nackdelar:

– Inget nämnt om möjligheten till justering av loft eller vikt

Denna golfklubb är perfekt för män som vill ha en pålitlig och högpresterande driver för att förbättra sitt spel. Med sin utmärkta längd och precision kommer denna driver att hjälpa golfspelare att nå sina bästa resultat på golfbanan. Det stilrena utseendet gör även att man kan känna sig självsäker och snygg på banan.

Price: 6686.08

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg