Taylormade Rocketballz RBZ Scene 2 Driver

The QHALEN 2g 4g 6g 8g 10g 12g vikter + fodral + nyckelverktyg för Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2 driver FW driver fairway wood ingår i denna komplettpaket. Materialen som används är rostfritt stål för de 2g, 4g och 6g vikterna, och volframstål för de 8g, 10g och 12g vikterna. Dessa vikter passar till TaylorMades Standard RBZ-serie drivrar och woodklubbor, RBZ Stage 2 drivrar och woodklubbor, samt SLDR drivrar och woodklubbor.

Inte bara kan dessa vikter hjälpa dig att svinga snabbare, utan de förhindrar också att din kropp rör sig för snabbt och slår bollen för långt. De ger en perfekt känsla under spelet. Måtten på vikterna är ungefär 0,35 tum (9 mm) i diameter och höjder på 0,31 tum (8 mm), 0,75 tum (11 mm), 0,47 tum (19 mm), 0,47 tum (12 mm) och 0,47 tum (12 mm) respektive.

Skruvsetet är utformat för att vara bekvämt och lätt att bära med sig. Du kan när som helst ändra vikten på skruvarna för att anpassa dig till olika spelomgivningar. Den medföljande nyckeln ger bättre och säkrare användning.

Technical Specifications

 • Weights:
  1. 2g weight – stainless steel
  2. 4g weight – stainless steel
  3. 6g weight – stainless steel
  4. 8g weight – tungsten steel
  5. 10g weight – tungsten steel
  6. 12g weight – tungsten steel
 • Compatibility:
  1. TaylorMade Standard RBZ series drivers and woods
  2. RBZ Stage 2 drivers and woods
  3. SLDR drivers and woods
 • Effects:
  1. Helps increase swing speed
  2. Prevents excessive body movement
 • Feel:
  1. Provides perfect feel during gameplay
 • Dimensions:
  1. 2g weight – Diameter: 0.35 inches (9 mm), Height: 0.31 inches (8 mm)
  2. 4g weight – Diameter: 0.35 inches (9 mm), Height: 0.75 inches (11 mm)
  3. 6g weight – Diameter: 0.35 inches (9 mm), Height: 0.47 inches (19 mm)
  4. 8g weight – Diameter: 0.35 inches (9 mm), Height: 0.47 inches (12 mm)
  5. 10g weight – Diameter: 0.35 inches (9 mm), Height: 0.47 inches (12 mm)
  6. 12g weight – Diameter: 0.35 inches (9 mm), Height: 0.47 inches (12 mm)
 • Screw Set:
  1. Convenient and easy to carry
  2. Allows weight change according to game environments
 • Wrench:
  1. Provides better and safer usage

Jämförelseanalys för QHALEN vikter för Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2 förare och fairway wood

Fördelar:

 • En mångsidig viktsats – QHALEN viktsatsen innehåller sex olika vikter (2g, 4g, 6g, 8g, 10g och 12g), vilket ger möjlighet att anpassa vikten på din Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2 driver och fairway wood efter dina preferenser och spelstil.
 • Högkvalitativa material – QHALEN använder rostfritt stål för 2g, 4g och 6g vikterna samt volframstål för 8g, 10g och 12g vikterna. Dessa material är kända för sin hållbarhet och hjälper till att behålla balansen och stabiliteten i klubban.
 • Bredd av kompatibilitet – Dessa vikter är kompatibla med TaylorMades Standard RBZ-serie förare och woods, RBZ Stage 2 förare och woods samt SLDR förare och woods. Detta innebär att oavsett vilken modell du äger, kan du dra nytta av fördelarna med dessa vikter.
 • Bättre swinghastighet och kontroll – QHALEN vikterna hjälper dig att öka din swinghastighet samtidigt som de förhindrar överdriven rörelse och för långt slag. Detta ger dig möjlighet att träffa bollen med precision och känsla under spelet.
 • Kompakt och bekväm – Med den medföljande väskan och nyckeln är det enkelt att bära och byta vikter efter behov. Du kan snabbt anpassa dig till olika spelomgivningar och miljöer.

Nackdelar:

 • Begränsade till TaylorMade-klubbor – Även om dessa vikter är kompatibla med flera populära TaylorMade klubbor, kan de inte användas med klubbor från andra varumärken. Om du har golfsklubbor från olika tillverkare kanske dessa vikter inte passar.
 • Dimensioner kan variera – Vikterna har specifika dimensioner, men det är viktigt att notera att dessa kan variera något. Det kan vara nödvändigt att kontrollera mått noggrant för att försäkra dig om en korrekt passform.

Passar för:

QHALEN viktsatsen är idealisk för golfare som äger TaylorMade Rocketballz RBZ Stage 2 förare och fairway wood och vill anpassa sina klubbor efter sin spelstil. Om du strävar efter att öka din swinghastighet samtidigt som du behåller balans och kontroll, kan dessa vikter vara ett utmärkt val för dig. De är även perfekta för spelare som vill ha en bra känsla och precision under spelet.

Price: 418.44kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg