TaylorMade SiM 2 Max Draw Driver

TaylorMade SiM 2 Max Draw Driver

Design med snedremsor är en viktig faktor när det gäller att förbättra bollflygningen och förlåtelsen i golfklubbor. Genom att använda standarddragsnedremsor kan en boll flyga från höger till vänster, men det kan komma på bekostnad av förlåtelsen. Genom att omkonstruera förarhuvudet och flytta den asymmetriska tröghetsgeneratorn närmare hälen kan vi behålla förlåtelsen samtidigt som dragsna förbättras.

En ny smidd ringkonstruktion har utvecklats för att öka avståndet och förlåtelsen i golfklubbor. Den är tillverkad av lätt och höghållfast aluminium som bearbetas till en krävande form, vilket ger en massiv bakre vikt, en fullkolsula, krona och en ny fräst bakre koppyta. Denna konstruktion ger föraren ökad stabilitet och förlåtelse, vilket ger golfare självförtroendet att ta sig an varje tee shot.

SIM-tröghetsgeneratorn är utformad för att öka klubbhuvudets hastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys. Med en lätt kolsula möjliggörs omfördelning av massa för en djupare CG och bättre förlåtelse.

Hastighetsinjicerad twist ansikte förbättrar bollhastigheten genom att kalibrera varje huvud till den lagliga hastighetsgränsen och skyddar mot felträffar i häl och tå.

En snabbficka med genomgående fack är speciellt utformad för att maximera bollhastigheten och ge extra förlåtelse vid låga ansiktsslag. Denna flexibla design hjälper golfare att få ut det mesta av varje slag.

Key Technical Specifications:

  • Design med snedremsor: Förbättrar bollflygningen och förlåtelsen i golfklubbor.
  • Omkonstruerad förarhuvud: Flyttar asymmetriska tröghetsgeneratorn närmare hälen för att förbättra förlåtelsen och dragsna.
  • Ny smidd ringkonstruktion: Ökar avståndet och förlåtelsen i golfklubbor.
  • Lätt och höghållfast aluminium: Tillverkad av lätt och höghållfast aluminium för ökad stabilitet.
  • Massiv bakre vikt: Ger extra förlåtelse.
  • Fullkolsula, krona och fräst bakre koppyta: Förbättrar stabilitet och förlåtelse.
  • SIM-tröghetsgenerator: Ökar klubbhuvudets hastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys.
  • Lätt kolsula: Möjliggör omfördelning av massa för djupare CG och bättre förlåtelse.
  • Hastighetsinjicerad twist ansikte: Förbättrar bollhastigheten och skyddar mot felträffar i häl och tå.
  • Snabbficka med genomgående fack: Maximera bollhastigheten och ge extra förlåtelse vid låga ansiktsslag.

Förbättra din golfupplevelse med den innovativa golfklubban

Att välja rätt golfklubbor kan vara en utmaning, men när det kommer till att förbättra din bollflykt och förlåtelse finns det en produkt som verkligen sticker ut. Med innovativ design och avancerade funktioner är denna golfklubba ett utmärkt val för golfare som vill ta sin spelupplevelse till nästa nivå.

Konkurrensfördelar:

En av de största fördelarna med denna golfklubba är dess design med snedremsor. Genom att använda standarddragsnedremsor kan bollen flyga från höger till vänster, men det kan gå ut över förlåtelsen. Denna golfklubba har dock omkonstruerats för att behålla förlåtelsen samtidigt som dragsnorna förbättras. Detta ger dig möjligheten att ha full kontroll över bollen samtidigt som du får en förlåtande slagyta.

En annan konkurrensfördel är den smidda ringkonstruktionen som ökar avståndet och förlåtelsen i golfklubborna. Tillverkad av lätt och höghållfast aluminium ger den en stabilitet och förlåtelse som ger golfare självförtroendet att ta sig an varje tee shot. Den massiva bakre vikten, fullkolsulan, kronan och den frästa bakre koppjän ger fantastiska prestanda och ökar stabiliteten ytterligare.

De avancerade teknologierna i denna golfklubba är också värda att nämna. SIM-tröghetsgeneratorn ökar klubbhuvudets hastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys. Dessutom möjliggör den lätta kolsulan en omfördelning av massa för en djupare CG och bättre förlåtelse. Detta innebär att du kan få ut mer av dina slag och uppnå ökad bollhastighet.

Konkurrensnackdelar:

Trots de imponerande fördelarna finns det några nackdelar att överväga. Till exempel kan priset vara högre än för andra golfklubbor i samma kategori. Detta kan vara en avskräckande faktor för vissa golfare som har en stram budget.

För vem är produkten lämplig?

Denna golfklubba är idealisk för golfare som är ute efter att förbättra sin golfupplevelse. Med dess förlåtande slagyta och imponerande tekniska egenskaper kan både nybörjare och erfarna golfare dra nytta av dess prestanda. Om du är villig att investera i en högkvalitativ golfklubba som kan ta ditt spel till nya höjder, är denna produkt definitivt värd att överväga.

Price: 5418.42kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg