TaylorMade SiM 2 Max Driver

Vi har omkonstruerat föraren för att ge dig både förlåtelse och avstånd. Genom att bygga om föraren från grunden kan du nu svänga iväg med självförtroende. Den nya smidda ringkonstruktionen är tillverkad av lätt och höghållfast aluminium och är utformad för att maximera prestanda.

Den asymmetriska tröghetsgeneratorn ökar klubbhastigheten genom avancerad geometri och aerodynamisk analys. Hastighetsinjicerad vridning i ansiktet förbättrar bollhastigheten och skyddar mot felträffar. Speed Pocket-designen ger ökad förlåtelse vid låga ansiktsslag, medan den delade massvikten förbättrar förlåtelsen och möjliggör exakta målsvängvikter under anpassad montering.

Gå vidare, t-shirten är din och du är redo att gunga iväg med din nya och förbättrade förare.

Tekniska specifikationer:

  • Material: Lätt och höghållfast aluminium
  • Konstruktion: Smidd ringkonstruktion
  • Aerodynamik: Asymmetrisk tröghetsgenerator
  • Klubbhastighet: Ökad genom avancerad geometri och aerodynamisk analys
  • Bollhastighet: Förbättras med hastighetsinjicerad vridning i ansiktet
  • Felträffsskydd: Skyddar mot felträffar
  • Förlåtelse vid låga ansiktsslag: Ökar med Speed Pocket-designen
  • Förlåtelse: Förbättras med delad massvikt
  • Anpassad montering: Möjliggör exakta målsvängvikter

Gå vidare, t-shirten är din och du är redo att gunga iväg med din nya och förbättrade förare.

Förbättrad förare för ökat självförtroende och avstånd

Vi presenterar vår förbättrade förare, som har blivit omkonstruerad för att ge dig en fantastisk upplevelse på golfbanan. Denna produkt kommer att ge dig förlåtelse och avstånd, och du kommer att kunna svänga iväg med självförtroende.

Detta nya och förbättrade design har några imponerande funktioner som skiljer den från andra produkter i samma kategori. Först och främst är förarens konstruktion. Vi har byggt om den från grunden och använt en smidd ringkonstruktion tillverkad av lätt och höghållfast aluminium. Detta gör att föraren blir både lätt och hållbar samtidigt som den ger en fantastisk prestanda.

En annan fördel med vår förbättrade förare är den asymmetriska tröghetsgeneratorn. Genom avancerad geometri och aerodynamisk analys har vi ökat klubbhastigheten. Detta innebär att du kommer att kunna slå bollen längre än tidigare.

Vår förbättrade förare har också hastighetsinjicerad vridning i ansiktet. Detta förbättrar bollhastigheten och skyddar också mot felträffar. Du kommer att märka en tydlig skillnad i precisionen och avståndet med denna funktion.

En annan fördel med vår förare är Speed Pocket-designen. Denna design ger ökad förlåtelse vid låga ansiktsslag. Det innebär att även om du inte träffar bollen perfekt kommer den ändå att flyga på ett önskat sätt.

Till sist, vår förbättrade förare har också en delad massvikt. Detta förbättrar förlåtelsen och möjliggör exakt målsvängsvikter under anpassad montering. Du kommer att kunna justera vikten efter dina egna preferenser och behov.

Vår förbättrade förare är en fantastisk produkt som är avsedd för golfare som vill öka sin prestanda och avstånd på banan. Den ger ökad förlåtelse, precision och självförtroende. Oavsett om du är en erfaren golfare eller en nybörjare, kommer vår förbättrade förare att hjälpa dig att nå nya höjder på golfbanan. Gå vidare, t-shirten är din och du är redo att gunga iväg med din nya och förbättrade förare.

Price: 4847.94kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg