TaylorMade SiM 2 Max Driver Men’s

Vi är stolta över att kunna presentera vår omkonstruerade förare, som är framtagen för att leverera den bästa möjliga prestandan. Genom att introducera en ny smidd ringkonstruktion och en SIM-tröghetsgenerator, har vi skapat en förare som ger enastående klubbhuvudhastighet och överlägsen förlåtelse.

Med den innovativa hastighetsinjicerade vridningsytan och snabbficka med genomgående lucka, maximeras bollhastigheten och bollen får extra förlåtelse vid låga ansiktsslag. För att ytterligare förbättra förlåtelsen har vi inkluderat en delad massvikt, som samtidigt ger dig möjlighet att anpassa målvikterna efter dina specifika behov.

Så varför inte ta steget och ge dig ut i spelet med din nya och förbättrade förare? Du kommer att bli imponerad över precisionen, kraften och framförallt förlåtelsen som den erbjuder. Gör dig redo för att imponera på banan och ta bort alla dina konkurrenter med denna förmånliga förare!

Tekniska specifikationer

Ringkonstruktion: Omkonstruerad smidd ringkonstruktion

SIM-tröghetsgenerator: Användning av SIM-tröghetsgenerator

Klubbhuvudhastighet: Snabbare klubbhuvudhastighet

Förlåtelse: Bättre förlåtelse

Hastighetsinjicerad vridningsyta: Vridningsyta med hastighetsinjektion

Snabbficka med genomgående lucka: Snabbficka med lucka genom hela ytan

Bollhastighet: Maximerar bollhastigheten

Förlåtelse vid låga ansiktsslag: Ger extra förlåtelse vid låga ansiktsslag

Delad massvikt: Inkluderar delad massvikt

Målvikter: Anpassningsbara målvikter

Förbättrad förlåtelse: Förbättrad förlåtelse

Anpassa efter behov: Anpassningsbar efter behov

Förbättrad förare: Ny och förbättrad förare

En bättre förare för ökad prestanda

Vår nya förare har genomgått en omkonstruktion för att ge dig bästa möjliga prestanda på golfbanan. Vi har implementerat nya teknologier och funktioner för att förbättra både klubbhuvudhastigheten och förlåtelsen.

En av de stora fördelarna med vår förare är den nya smidda ringkonstruktionen. Genom att använda denna teknik har vi kunnat skapa ett klubbhuvud som ger en snabbare klubbhuvudhastighet. Detta innebär att du kan uppnå längre slag och därmed förbättra din totala prestation på golfbanan.

En annan imponerande egenskap hos vår förare är den inkluderade SIM-tröghetsgeneratorn. Denna innovativa teknologi bidrar till att öka klubbhuvudets hastighet ännu mer, vilket ytterligare förbättrar din träffsäkerhet och slaglängd.

För att hjälpa dig att uppnå maximal bollhastighet och förlåtelse har vi också implementerat en hastighetsinjicerad vridningsyta och en snabbficka med genomgående lucka. Dessa funktioner är utformade för att minimera energiförlust och maximera bollhastighet, vilket ger mer konsekventa och exakta slag.

En annan fördel med vår förare är möjligheten att anpassa målvikterna efter dina egna behov. Genom att använda de medföljande målvikterna kan du justera förarens balans och förlåtelse, vilket ger dig mer kontroll över dina slag.

Sammanfattningsvis är vår förare perfekt för golfspelare som söker efter en förbättrad prestation på golfbanan. Dess avancerade teknologier och funktioner kommer att öka din klubbhuvudhastighet, förbättra träffsäkerheten och maximera bollhastigheten. Så varför inte ta steget och svinga iväg med din nya och förbättrade förare?

Price: 5338.51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg