TaylorMade Stealth 2 HD

TaylorMade Stealth 2 HD

Introducerar den helt nya Stealth 2 HD, tar TaylorMade gränserna för titan och välkomnar golfare från hela världen till koldioxidåldern. Med utgångspunkt från framgången med det ursprungliga 60X Carbon Twist Face, inkorporerar den nya designen för ansiktet förbättrad inverted Cone-teknik för att behålla bollhastighet vid off-center träffar och förbättra förlåtelsen. Jämfört med den ursprungliga Carbonwood har Stealth 2 HD nästan dubbelt så mycket kolfiber och använder sig av en ny kolfiberförstärkt komposithylsa och inkluderar mer av detta lätta material än någon annan driver i TaylorMades historia. Denna avancerade användning av kolfiber möjliggör omfördelning av massa, vilket resulterar i ökad förlåtelse och stabilitet.

Vårt team av ingenjörer var besatta av att skapa det perfekta ljudet för Stealth 2 HD och tog hänsyn till kolfibersolens tjocklek ner till millimetern. Men vi stannade inte där. Vi använde en kombination av kurvatur, form och interna styvare revben för att finjustera akustiken och leverera en ljudprofil som både är krispig och kraftfull. Genom att använda besparingar i vikt från den kolfiberkonstruktionen genom kroppen och flyttade inertia generatorn närmare hälen, kunde vi behålla dragbias och extremt MOI. Stealth 2 HD är den mest stabila och förlåtande drivern i familjen. Den inkluderar en Stealth 2 huvudväska och nyckel. Skaftalternativet är Fujikura Speeder NX Red, som erbjuder en hög start. Upplev nästa nivå av förlåtelse och hastighet med den helt nya Stealth 2 HD drivern från TaylorMade.

Key Technical Specifications:

 • Material: Titanium
 • Face Design: Improved inverted Cone technology
 • Carbon Content: Nearly twice as much carbon compared to the original Carbonwood
 • Carbon Reinforcement: New carbon-reinforced composite ring
 • Mass Redistribution: Allows for increased forgiveness and stability
 • Sound Profile: Crisp and powerful
 • Weight Savings: Utilized from carbon construction throughout the body
 • Inertia Generator Placement: Moved closer to the heel for draw biases and extreme MOI
 • Stability and Forgiveness: The most stable and forgiving driver in the family
 • Includes: Stealth 2 headcover and wrench
 • Shaft Option: Fujikura Speeder NX Red with high launch

Den revolutionerande Stealth 2 HD-drivern från TaylorMade

Den helt nya Stealth 2 HD från TaylorMade tar tillvara på titaniumets potential och välkomnar golfare från hela världen in i den nya kolåldern. Med hänvisning till framgången med originalmodellen 60X Carbon Twist Face har denna nydesignade träffyta förbättrats med inverted Cone-teknologi för att bibehålla bollhastigheten vid träffar utanför sweetspot och förstärka förlåtelsen. Jämfört med originalmodellen Carbonwood innehåller Stealth 2 HD nästan dubbelt så mycket kol, genom användning av en ny kolarmad kompositring och en större andel lättviktsmaterial än någon tidigare driver från TaylorMade. Denna avancerade användning av kol möjliggör omfördelning av vikt, vilket ger ökad förlåtelse och stabilitet.

Vårt ingenjörsteam var besatt av att skapa den perfekta ljudprofilen för Stealth 2 HD och tog hänsyn till varje millimeter av tjockleken på kolsulan. Men vi stannade inte där. Vi använde kombinationen av kurvatur, form och interna förstärkningar för att finjustera akustiken och leverera ett ljud som både är klart och kraftfullt. Ingenjörerna utnyttjade viktsparandet från kolfiberkonstruktionen i hela kroppen och flyttade tröghetsgeneratorn närmare hälen, vilket möjliggör bibehållande av dragbeteenden och en extremt hög MOI-värde. Stealth 2 HD är den mest stabil och förlåtande drivern i familjen. Den levereras med ett Stealth 2-skyddshuvud och en nyckel för justering. Innovativt har vi valt Fujikura Speeder NX Red som skaftalternativ, vilket ger en hög bollansättning. Upplev nästa nivå av förlåtelse och hastighet med den helt nya Stealth 2 HD-drivern från TaylorMade.

Fördelar:
Med Stealth 2 HD får du fördelen av ökad förlåtelse genom det avancerade användandet av kol. Den förbättrade träffytan och inverted Cone-teknologin hjälper till att bibehålla bollhastigheten även vid missade sweetspot och ger dig bättre stabilitet under svingen. Ljudprofilen har finjusterats till perfektion för att ge ett kraftfullt och klart ljud som du kommer älska. Med den optimala viktfördelningen och tröghetsgeneratorn närmare hälen får du en driver som är både lätt att forma slag med och förlåtande.

Nackdelar:
Det är viktigt att komma ihåg att Stealth 2 HD kanske inte är den bästa optionen för spelare som är ute efter maximal bollhastighet eller de som vill ha fullständig kontroll över sina slag. Vissa spelare kan också uppleva att den något tyngre konstruktionen kan förändra svingtakten och kräva justeringar. Dessutom kan priset vara en nackdel för spelare med en begränsad budget, då detta är ett premiumalternativ.

Den avancerade Stealth 2 HD-drivern från TaylorMade lämpar sig perfekt för spelare som vill ha en förlåtande driver med ökad stabilitet. Den är idealisk för golfare som har missar utanför sweetspot och behöver extra hjälp för att bibehålla bollhastigheten. Dessutom kommer spelare som prioriterar ljudupplevelsen att bli förtjusta i det kraftfulla och klara ljudet från Stealth 2 HD. Om du söker efter en driver som kombinerar förlåtelse, stabilitet och enastående ljud är Stealth 2 HD det rätta valet för dig.

Price: 7775.02

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg