TaylorMade Stealth Driver 12.0

Under de senaste tjugo åren har en ny era av golfklubbar introducerats, vilket markerar slutet på titaneran. Nu presenterar vi den senaste innovationen – 60X Carbon Twist Face. Detta banbrytande ansikte är tillverkat av kolfiber och är hela 44 % lättare än traditionella titanansikten. Dessutom är storleken 11 % större än SIM2 och SIM2 Max-drivrutinerna, samt nästan 20 % större än SIM-drivrutinen. Med sextio lager strategiskt designade kolfiber erbjuder denna teknik enastående energiöverföring, vilket resulterar i fenomenala bollhastigheter över en bred yta. Resultatet är optimalt avstånd och förlåtelse för spelare på alla nivåer.

Men 60X Carbon Twist Face är inte bara ett kolfiberansikte. Det är omgivet av ett polyuretanhölje som använder sig av en banbrytande nanotexturteknik. Denna teknik finjusterar lansering och snurr för att på bästa sätt optimera avståndet i alla spelvillkor. Samtidigt som ansiktet är lättare än tidigare, har vikten kunnat fördelas lågt och djupt i huvudet. Detta ökar MOI (Moment of Inertia) med hela 15 % i jämförelse med Stealth Plus+. Tröghetsgeneratorn är också en viktig del av designen och ger klubban en aerodynamisk form som hjälper golfare på alla nivåer att öka sin svänghastighet vid nedslaget.

En av de mest imponerande aspekterna hos 60X Carbon Twist Face är dess Speed Pocket-design. Detta flexibla system maximerar bollhastigheter och ger extra förlåtelse vid låga ansiktsslag. Oavsett om du är en erfaren golfentusiast eller precis börjar utforska denna fantastiska sport, så kommer denna golfklubba att ta din spelupplevelse till helt nya höjder.

Key Technical Specifications

 • Material: 60X Carbon Twist Face
 • Titanium Comparison: 44% lighter than traditional titanium faces
 • Size: 11% larger than SIM2 and SIM2 Max drivers, almost 20% larger than SIM driver
 • Carbon Fiber Layers: 60 strategically designed layers for optimal energy transfer
 • Ball Speed: Fast ball speeds over a large area
 • Distance and Forgiveness: Optimal distance and forgiveness
 • Polyurethane Cover: Surrounds the 60X Carbon Twist Face
 • Nanotexture Technology: Breakthrough technology for fine-tuning launch and spin
 • Weight Distribution: Weight savings on the face allow for low and deep weight placement in the head
 • MOI: 15% higher MOI compared to Stealth Plus+
 • Inertia Generator: Aids in aerodynamic properties for increased swing speed
 • Speed Pocket Design: Flexible design for maximizing ball speeds and forgiveness on low face strikes

Fördelar och nackdelar med 60X Carbon Twist Face-drivrutinen

Den senaste innovativa tekniken i form av 60X Carbon Twist Face-drivrutinen har tagit golfvärlden med storm. Den här produkten skiljer sig från andra drivrutiner på flera sätt och ger en fantastisk användarupplevelse. Låt oss titta på några av dess fördelar och nackdelar samt vilken typ av golfare som kan dra nytta av denna revolutionerande produkt.

Fördelar:

1. Lättare och större ansikte: 60X Carbon Twist Face är 44 % lättare än traditionella titanansikten. Detta ger mer hastighet och kraft vid bollträffen, vilket resulterar i längre avstånd på slagen. Dessutom är ansiktet 11 % större än SIM2 och SIM2 Max-drivrutinerna samt nästan 20 % större än SIM-drivrutinen. Detta ger en större sweetspot och därmed ökad förlåtelse.

2. Optimal energiöverföring: Med sextio lager strategiskt designade kolfiber levererar denna drivrutin snabba bollhastigheter över en stor yta. Detta resulterar i optimalt avstånd och förlåtelse. Användarna kan förvänta sig att få ut det mesta av sin svingkraft och uppnå bättre prestanda på banan.

3. Banbrytande nanotexturteknik: När det gäller lansering och snurr har 60X Carbon Twist Face en banbrytande nanotexturteknik. Detta finjusterar bollens lansering och snurr och optimerar totalt avstånd oavsett spelvillkor. Oavsett om du spelar i blåsigt väder eller på en regnig dag, kan du lita på att denna drivrutin kommer att prestera på toppnivå.

4. Förbättrad förlåtelse och stabilitet: Genom att använda viktbesparingarna på ansiktet kan mer vikt placeras lågt och djupt i huvudet på drivrutinen. Detta ökar MOI (tröghetsmomentet) med 15 % jämfört med Stealth Plus+. Resultatet är en bättre förlåtelse och stabilitet i svingen, vilket gör det enklare för användaren att få en mer konsekvent träff.

Nackdelar:

1. Hög kostnad: Den här nyskapande drivrutinen med alla sina fördelar och innovativa funktioner är inte billig. Det är en premiumprodukt och har ett högre pris jämfört med andra drivrutiner på marknaden. För vissa golfare kan priset vara en avskräckande faktor.

2. Specifik för avancerade spelare: Även om 60X Carbon Twist Face kan vara till nytta för golfare på alla nivåer, är dess avancerade teknik och prestanda särskilt lämpad för mer erfarna spelare. Nybörjare kanske inte drar full nytta av alla dess funktioner och kan istället överväga en mer nybörjarvänlig modell.

Vilka golfare skulle dra nytta av 60X Carbon Twist Face-drivrutinen?

60X Carbon Twist Face-drivrutinen är idealisk för erfarna golfare som är ute efter att förbättra sin prestanda och maximera avståndet på sina slagen. Med sin innovativa teknik och avancerade funktioner är denna drivruta designad för att hjälpa golfare som vill ha mer kontroll över sin sving och få ut det bästa av varje slag. Med sina förmågor att leverera snabba bollhastigheter, ökad förlåtelse och optimal energiöverföring är denna drivruta ett perfekt val för golfare som vill ta sitt spel till nästa nivå.

Price: 6297.61kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg