TaylorMade Stealth Driver

Under de senaste tjugo åren har titaneran nått sitt slut. Den helt nya 60X Carbon Twist Face är nu här och den är 44 % lättare än en vanlig titanansikte.

Denna revolutionerande produkt är konstruerad för att ge golfspelare överlägsen prestanda på banan. Med en viktbesparing på 44 % och en ökning på 11 % i storlek jämfört med sina föregångare, SIM2 och SIM2 Max-drivrutinen, är denna produkt ett måste för alla som vill ta sitt golfspel till nästa nivå.

Den banbrytande innovationen i detta ansikte är resultatet av sextio lager kolfiber som är strategiskt designade för att optimera energiöverföringen. Detta möjliggör snabba bollhastigheter över hela slagytan, vilket resulterar i optimalt avstånd och förlåtelse.

Men det är inte bara ansiktet som sticker ut med denna produkt. Det omgivande polyuretanhöljet är också försedd med en innovativ nanotexturteknik. Denna teknik justerar lansering och snurr för att optimera det totala avståndet oavsett vilka spelförhållanden du står inför.

Viktbesparingarna möjliggör även att mer vikt kan placeras lågt och djupt i huvudet, vilket ger en förbättrad MOI (Tröghetsmoment mot sidluta) på 15 % jämfört med föregångaren Stealth Plus+. Detta innebär att du får ännu mer förlåtelse och stabilitet i dina slag.

Tröghetsgeneratorn fortsätter att vara en viktig del av denna produkt och bidrar till förfinade aerodynamiska egenskaper. Det resulterar i en halvsnabb huvudform som hjälper till att öka svänghastigheten vid nedslaget för alla golfare, oavsett skicklighetsnivå.

Sist men inte minst, den flexibla Speed Pocket-designen ger ytterligare förlåtelse och gör att du kan njuta av extra bollhastighet vid låga ansiktsslag. Slå längre och mer precis med detta fantastiska verktyg.

Denna produkt är ett av de mest avancerade golfklubbor på marknaden idag. Med sin lättviktiga kolfiberkonstruktion, förbättrade MOI och innovativa nanotexturteknik är detta ett måste för alla seriösa golfare som vill ha en fördel på banan. Slå längre, rakare och mer precis med 60X Carbon Twist Face.

Tekniska specifikationer

Vikt: 44 % lättare än en vanlig titanansikte

Storlek: 11 % större än SIM2 och SIM2 Max-drivrutinen samt nästan 20 % större än SIM-drivrutinen

Antal lager kolfiber: 60 lager

Energiöverföring: Optimerad

Bollhastighet: Snabb över ett stort område

Avstånd: Optimalt

Förlåtelse: Optimalt

Polyuretanhölje: Ja

Nanotexturteknik: Ja

Lansering och snurrjustering: Ja

MOI (Moment of Inertia): 15 % mer än Stealth Plus+

Tröghetsgenerator: Ja

Aerodynamiska egenskaper: Förfinade

Speed Pocket-design: Ja

Bollhastighet vid ansiktsslag: Maximerad

Förlåtelse vid låga ansiktsslag: Extra förlåtelse

En revolutionerande produkt: 60X Carbon Twist Face

Den helt nya 60X Carbon Twist Face är verkligen ett genombrott inom golfvärlden. Efter att titaneran har dominerat marknaden i tjugo år har nu denna nya innovation kommit för att förändra spelet. Med en vikt som är 44 % lättare än en vanlig titanansikte erbjuder den otroliga fördelar för golfare.

Vad gör då 60X Carbon Twist Face så unik? För det första är den betydligt större än sina konkurrenter SIM2 och SIM2 Max-drivrutinen samt SIM-drivrutinen, med hela 11 % och nästan 20 % mer volym. Detta ger golfare möjlighet att slå långt och rakt oavsett träffläge.

För att ge ännu bättre prestanda är detta ansikte uppbyggt av sextio lager strategiskt designad kolfiber. Detta leder till optimal energiöverföring och snabba bollhastigheter över hela träffytan. Oavsett om du är en professionell golfare eller en nybörjare garanterar 60X Carbon Twist Face optimalt avstånd och förlåtelse.

Den innovativa nanotexturtekniken rundar av denna fantastiska produkt. Med ett polyuretanhölje och nanotextur kan lansering och snurr anpassas för att optimera avståndet oavsett spelförhållanden. Detta ger kortare putt och längre drives, vilket är det ultimata målet för alla golfare.

En av de stora fördelarna med 60X Carbon Twist Face är dess lättare vikt. Detta gör det möjligt att placera mer vikt lågt och djupt i huvudet, vilket ger en förbättrad MOI (Tröghetsmoment). Jämfört med konkurrenten Stealth Plus+ erbjuder denna produkt hela 15 % mer MOI, vilket ger ännu mer stabilitet och förlåtelse för golfare.

Men det är inte bara vikten som gör skillnad. Tröghetsgeneratorn bidrar också till en förbättrad aerodynamisk design. Den halvsnabba huvudformen hjälper till att öka svänghastigheten vid nedslaget, oavsett din erfarenhet som golfare. Dessutom ger den flexibla Speed Pocket-designen extra förlåtelse vid låga ansiktsslag och maximala bollhastigheter.

För vem är då 60X Carbon Twist Face avsedd? Svaret är enkelt – alla golfare som strävar efter att förbättra sitt spel. Oavsett om du är en professionell golfare på jakt efter extra fördelar eller en nybörjare som vill ha en produkt som hjälper dig att få igång din golfkarriär på rätt sätt, kommer 60X Carbon Twist Face att ge dig de bästa resultaten.

Sammanfattningsvis, om du är ute efter en produkt som revolutionerar golfvärlden, ger förbättrad prestanda och ett ökat avstånd samt förlåtelse, är 60X Carbon Twist Face den ultimata drivrutinen för dig. Så se till att du är redo att ta ditt spel till nästa nivå med denna otroligt avancerade och innovativa produkt.

Price: 6297.61kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg