TaylorMade Stealth Driver

Efter tjugo års utveckling är titaneran nu över. Den helt nya 60X Carbon Twist Face är 44 % lättare än ett vanligt titan-ansikte och 11 % större än SIM2 och SIM2 Max-drivrutinen, samt nästan 20 % större än SIM-drivrutinen.

Sextio lager kolfiber har använts strategiskt för att maximera energiöverföringen och ge snabba bollhastigheter över ett stort område, vilket resulterar i optimalt avstånd och förlåtelse.

60X Carbon Twist Face är täckt av ett polyuretanhölje med en innovativ nanotexturteknik. Nanotexturskyddet används för att finjustera lansering och spin för att optimera totala avståndet oavsett spelvillkor.

Viktbesparingarna på 60X Carbon Twist Face har möjliggjort att mer vikt kan placeras lågt och djupt i huvudet, vilket resulterar i 15 % mer MOI jämfört med Stealth Plus+. Tröghetsgeneratorn förblir den grundläggande källan till förbättrade aerodynamiska egenskaper.

Det resulterar i en halv snabb huvudform som hjälper till att öka svinghastigheten för golfare på alla nivåer.

Vår mest flexibla Speed Pocket-design är utformad för att maximera bollhastigheter och ge extra förlåtelse vid låga ansiktsslag.

Tekniska specifikationer:

 • Material: 60X kolfiber
 • Vikt: 44% lättare än titan-ansikte
 • Storlek: 11% större än SIM2 och SIM2 Max-drivrutinen, nästan 20% större än SIM-drivrutinen
 • Energiöverföring: Maximerar energiöverföringen
 • Bollhastighet: Snabba bollhastigheter över ett stort område
 • Avstånd: Optimalt avstånd
 • Förlåtelse: Optimal förlåtelse
 • Polyuretanhölje: Täckt av ett polyuretanhölje
 • Nanotexturteknik: Innovativ nanotexturteknik för finjustering av lansering och spin
 • MOI: 15% mer MOI jämfört med Stealth Plus+
 • Tröghetsgenerator: Förbättrade aerodynamiska egenskaper
 • Huvudform: Halv snabb huvudform för ökad svinghastighet
 • Speed Pocket-design: Maximerar bollhastigheter och ger extra förlåtelse vid låga ansiktsslag

Fördelar och nackdelar med 60X Carbon Twist Face-drivrutinen

Den nya 60X Carbon Twist Face-drivrutinen representerar en banbrytande utveckling inom golfutrustning. Genom att använda innovativ teknik och material har denna drivrutin flera fördelar jämfört med liknande produkter i kategorin.

Fördelar:

1. Lättviktigt material: 60X Carbon Twist Face är tillverkad med en kolfiberkonstruktion som gör den 44 % lättare än traditionella titan-ansikten. Detta resulterar i en enhet som är lätt att hantera och ger golfare möjlighet att öka svinghastigheten för längre slag.

2. Större slagytarea: Med en 11 % större slagytarea än SIM2 och SIM2 Max-drivrutinen samt nästan 20 % större än SIM-drivrutinen, ger 60X Carbon Twist Face en större ”sweet spot”. Detta ger golfare mer förlåtelse och ökar chansen att få bättre slagresultat även vid mindre träffar på sweet spot.

3. Optimal energiöverföring: Den strategiska användningen av sextio lager kolfiber i konstruktionen möjliggör en maximal energiöverföring och ger snabba bollhastigheter över hela slagytan. Detta resulterar i en ökad distans och därmed bättre prestation på golfbanan.

4. Nanotexturteknik för justerbar lansering och spin: Genom att täcka 60X Carbon Twist Face med ett polyuretanhölje med nanotexturteknik, kan lansering och spin finjusteras för att optimera total distans oavsett spelvillkor. Detta ger golfare mer kontroll och konsistens i sina slag.

5. Ökad MOI: Viktbesparingarna genom att använda 60X Carbon Twist Face har möjliggjort för mer vikt att placeras lågt och djupt i huvudet. Detta resulterar i en 15 % ökning av Moment of Inertia (MOI) jämfört med andra drivrutiner. Det ökade MOI-värdet ger ökad stabilitet vid träffar utanför sweet spot och minskar därmed effekterna av orensliga slag.

6. Förbättrad aerodynamik: Tröghetsgeneratorn i 60X Carbon Twist Face bidrar till förbättrade aerodynamiska egenskaper. Den halv snabba huvudformen hjälper till att öka svinghastigheten för golfare på alla nivåer. Detta gör att spelare kan få ökad distans och bättre resultat på banan.

7. Flexibel Speed Pocket-design: Den flexibla Speed Pocket-designen är utformad för att maximera bollhastigheter och ge extra förlåtelse vid låga ansiktsslag. Detta ger golfare möjlighet att få längre slag även vid mindre träffar på slagytan.

Nackdelar:

1. Kostnad: Med den avancerade tekniken och materialen som används i 60X Carbon Twist Face-drivrutinen kommer också en högre prislapp. Detta kan vara en nackdel för golfare som har en begränsad budget.

2. Avancerad teknik: För spelare som är nya inom golfsporten eller har begränsad erfarenhet kan den avancerade teknologin och alla funktioner i 60X Carbon Twist Face-drivrutinen vara överväldigande. Det kan ta tid och träning för att lära sig att använda och dra full nytta av alla dess funktioner.

Produkten är avsedd för erfarna golfare som vill maximera sin distans och träffsäkerhet på banan. Med dess fördelar som lättviktigt material, större slagytarea, optimal energiöverföring och justerbar lansering och spin, kommer 60X Carbon Twist Face-drivrutinen att locka till sig spelare som strävar efter prestanda och förlåtelse. Det är viktigt att notera att produkten kan vara mer lämplig för golfare med en högre budget och mer erfarenhet inom sporten.

Price: 6297.61kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg