TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE tar utgångspunkt i framgången med den första 60X Carbon Twist Face och optimerar överföringen av energi för höga bollhastigheter. Stealth 2 erbjuder en avancerad version av Inverterad Konsteknologi (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid träffar utanför mittpunkten. Den nya ytan väger 24g (2g lättare än den ursprungliga Stealth Surferytan) och har ett utökat COR-område för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela ytan.

Utvecklad för fart och förlåtande egenskaper, hjälper Twist Face tillsammans med avancerad ICT till att bibehålla bollhastighet och precision vid träffar utanför mittpunkten. Den lätta kolfiberkroppen gör det möjligt för ingenjörerna att strategiskt placera vikten för optimal förlåtande egenskaper och bollstart. 60X Carbon Twist Face är omgiven av ett polyuretanöverdrag med nanotexturbeläggning som finjusterar bollstart och spinn för optimalt avstånd under alla spelförhållanden.

Den asymmetriska inertigenereraren förblir grunden för förfinade aerodynamiska egenskaper och resulterar i en klubbdesign som ökar svinghastigheten för golfare på alla nivåer. Med en vikt på 25g i bakkanten erbjuder klubban otroligt MOI och förlåtande egenskaper. Thru-Slot Speed Pocket-designen maximerar bollhastigheten och förlåtningen vid låga träffar på klubban.

Loftsleeve med 2° justerbarhet möjliggör anpassningar efter individuella preferenser för flygbanor och klubbans vinkel. Observera att på grund av hållbarhetsproblem har golfbranschen valt att inte tillhandahålla någon nyckel för framtida justering av klubbhuvudet.

Key Technical Specifications:

 • NY 60X CARBON TWIST FACE: Optimizes energy transfer for high ball speeds
 • Stealth 2: Offers an advanced version of Inverted Cone Technology (ICT) to maintain ball speed on off-center hits
 • Weighing 24g: The new face is 2g lighter than the original stealth face
 • Expanded COR area: Provides a larger sweet spot and improved performance across the entire face
 • Twist Face and ICT: Help maintain ball speed and accuracy on off-center hits
 • Lightweight full carbon body: Allows for strategic weight placement for optimal forgiveness and ball launch
 • Polyurethane cover with nanotexture coating: Fine-tunes launch and spin for optimal distance in any playing conditions
 • Asymmetric inertia generator: Results in a faster clubhead shape that increases swing speed
 • Equipped with a 25g weight in the rear: Offers incredible MOI and forgiveness
 • Thru-Slot Speed Pocket design: Maximizes ball speed and forgiveness on low face strikes
 • 2° Loft Sleeve: Allows for adjustability and customization of flight and face angle

NY 60X CARBON TWIST FACE: En Snabb och Förlåtande Golfklubba

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger på den tidigare framgången med den första 60X Carbon Twist face genom att optimera energiöverföringen för höga bollhastigheter. Stealth 2 erbjuder en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid träffar utanför mitten av träffytan. Med en vikt på 24g (2g lättare än den ursprungliga stealth träffytan) har den nya träffytan ett utökat COR-område för en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela träffytan.

Utvecklad för hastighet och förlåtelse, kombinerar Twist Face’s korrektiva egenskaper och avancerad ICT för att bibehålla bollhastigheten och träffsäkerheten vid träffar utanför mitten. Den lättviktiga helkarbonkroppen tillåter ingenjörerna att strategiskt placera vikt för optimal förlåtelse och bollstart. 60X Carbon Twist Face är innesluten i ett polyuretanöverdrag med nanotextur beläggning för att finslipa start och spinn för optimalt avstånd under alla spel förhållanden.

Den asymmetriska inertia generatorn är fortfarande grunden till förbättrad aerodynamik, vilket resulterar i en snabbare klubbhuvudform som ökar svinghastigheten för golfare på alla färdighetsnivåer. Utrustad med en 25g vikt i bakkant, erbjuder klubbhuvudet enastående MOI och förlåtelse. Thru-Slot Speed Pocket-designen maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar på den nedre delen av träffytan.

Den justerbara 2° Loft Sleeve möjliggör anpassning efter individuella preferenser för flykten och träffvinkeln. Observera att på grund av hållbarhetsproblem har golfindustrin valt att inte inkludera någon justeringsnyckel för klubbhuvudet i framtiden.

Denna golfklubba är idealisk för golfare som söker hög bollhastighet och förlåtelse. Med Twist Face-teknologins förmåga att motverka slicar och hooks, tillsammans med fördelarna med Inverted Cone Technology och den aerodynamiska designen, är NY 60X CARBON TWIST FACE ett utmärkt val för spelare på alla nivåer som vill maximera sin prestation på banan.

Price: 4922.69

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg