TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste innovationen inom golfklubbor som tar din spelupplevelse till en ny nivå. Denna klubba är utvecklad med fokus på energiöverföring och bollhastighet, vilket resulterar i en imponerande prestanda på golfbanan.

En av de mest spännande funktionerna är den nya Stealth 2-slagytan som använder avancerad Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten och förbättra förlåtelsen vid slag. Detta ger dig en bredare sweetspot över hela slagytan, vilket i sin tur ökar precisionen och konsistensen i ditt spel.

Den förstärkta kolkompositramen ger extra styrka och stabilitet åt drivhuvudet samtidigt som den optimerar viktfördelningen för ökad förlåtelse. Med en lätt hel kolkropp får du också en optimal bollstart och förlåtelse genom strategisk viktfördelning, vilket gör att du kan nå längre och mer exakt på golfbanan.

Det finns också en rad tekniska finesser som hjälper till att förbättra både bollstart och spin för optimalt avstånd oavsett vilka spelförhållanden du står inför. Nanotexturbeläggningen på 60X Carbon Twist Face är speciellt utformad för att justera bollstart och spin för att ge dig bästa möjliga resultat på golfbanan.

Med en justerbar 2° Loft Sleeve kan du också anpassa klubban efter dina individuella preferenser och spelstil. Flexibiliteten i detta designelement gör att du kan finjustera loftet för att få ut det mesta av din swing.

Och glöm inte den imponerande Thru-Slot Speed Pocket Design, som inte bara maximerar bollhastigheten utan också ger extra förlåtelse vid låga ansikts-slag. Detta innebär att du kan få längre och mer kontrollerade slag även vid olyckliga träffar.

Kort sagt, NY 60X CARBON TWIST FACE är en banbrytande golfklubba som inte bara förbättrar bollhastigheten och prestandan utan också ger ökad förlåtelse och precision vid alla slag. Ge dig själv en fördel på golfbanan med denna toppmoderna klubba!

Tekniska Specifikationer

 • Slagytans Material: NY 60X Carbon Twist
 • Maximerad Energiöverföring och Bollhastighet
 • Stealth 2-slagytan: Använder Inverted Cone Technology (ICT)
 • Förbättrad Förlåtelse vid Slag
 • Vikt: 24 g
 • Utökad COR-yta: Större sweetspot för ökad prestanda
 • Ring av Förstärkt Kolkomposit: Ökad förlåtelse
 • Twist Face-teknik: Bibehåller bollhastighet och noggrannhet
 • Lätt Hel Kolkropp: Optimal bollstart och förlåtelse
 • Nanotexturbeläggning på Slagytan: Finjusterar bollstart och spin
 • Asymmetrisk Tröghetsgenerator: Förbättrad aerodynamik
 • Vikt i Bakre Delen av Racket: Otrolig MOI och felförlåtelse
 • Thru-Slot Speed Pocket Design: Maximerar bollhastighet och förlåtelse vid låga ansikts-slag
 • Justerbart 2° Loft Sleeve: Anpassning till individuella preferenser

Observera: Inställningsnyckel för huvudet ingår inte längre av hållbarhetsskäl.

NY 60X CARBON TWIST FACE – En överlägsen golfklubba för ökad prestanda

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste innovationen inom golfklubbor och utmärker sig genom sina imponerande fördelar. Med avancerad teknik och material är denna klubba en värdig konkurrent till liknande produkter på marknaden.

Fördelar:

Denna klubba kommer med en vidareutvecklad 60X Carbon Twist-slagyta som är designad för att maximera energiöverföringen och bollhastigheten. Den nya Stealth 2-slagyta använder avancerad Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten och förbättra förlåtelsen vid slag. Detta ger dig ökad precision och kraft i varje slag.

Vid endast 24 g är den utökade COR-ytan av denna klubba lätt och har en större sweetspot, vilket ger ökad prestanda över hela slagytan. Med en ring av förstärkt kolkomposit sammanfogas drivhuvudet effektivt och extra massa frigörs för att ge ökad förlåtelse vid slag. Detta gör klubban idealisk för spelare som vill ha både precision och förlåtelse i sina slag.

Nanotexturbeläggningen på 60X Carbon Twist Face finjusterar bollstart och spin för optimalt avstånd oavsett spelförhållanden. Den asymmetriska tröghetsgeneratoren förbättrar aerodynamiken för snabbare svinghastighet, vilket ger dig en snabbare och mer kraftfull sving. Dessutom ger den 25 g vikten i bakre delen av klubban en otrolig MOI och felförlåtelse.

En annan fördel med denna klubba är det Justerbara 2° Loft Sleeve. Detta gör att du kan anpassa klubban efter dina individuella preferenser och spelsituationer, vilket ger dig ännu bättre kontroll.

Nackdelar:

Observera att inställningsnyckeln för huvudet inte längre levereras av golfindustrin av hållbarhetsskäl. Så det kan vara en utmaning att justera klubban om du inte har tillgång till rätt verktyg. Se till att du har tillgång till rätt verktyg eller be en professionell att göra anpassningar åt dig.

För vem passar produkten?

NY 60X CARBON TWIST FACE är idealisk för spelare som vill ha ökad prestanda och kraft i sina golfslag. Dess avancerade teknik och material gör klubban till ett utmärkt val för spelare på alla nivåer som strävar efter mer precision, bollhastighet och förlåtelse vid varje slag.

Price: 4816.04

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg