TaylorMade Stealth2 Driver

The NY 60X Carbon Twist Face är en imponerande golfklubba som tar bollhastigheten till nya höjder. Denna nya modell bygger på framgången med den ursprungliga 60X Carbon Twist Face och optimerar energiöverföringen för extrema bollhastigheter. Med Stealth 2 har den nya klubban avancerad Inverted Cone Technology (ICT) som bibehåller bollhastigheten även vid träffar utanför sweetspot.

Med en vikt på 24g och en förstärkt kolfiberkompositring kombineras klubbladet till en enda kraft, vilket ger extra förlåtande egenskaper och ett större sweetspot-område för förbättrad prestanda över hela träffytan. Den lätta kolfiberkroppen gör det möjligt att fördela vikten optimalt för maximal längd och förlåtande slag.

Den revolutionerande Nanotexture-beläggningen omsluter 60X Carbon Twist Face och finjusterar slagets bana och spinn för maximal distans i alla spelvillkor. Med denna unika beläggning kan du säkerställa ditt spel oavsett väderförhållanden.

Det asynkrona Inertia Generator-systemet är grunden för klubbens raffinerade aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubba som ökar svinghastigheten för spelare på alla nivåer. Med en vikt på 25g baktill erbjuder klubbladet otrolig förlåtelse och MOI (moment of inertia). Thru-Slot Speed Pocket-designen maximera bollhastigheten och förlåtelsen vid låga träffar.

Dessutom finns det möjlighet till justeringar med 2° Loft Sleeve för att anpassa klubban efter individuella önskemål gällande bollbanor och vinklar. Det bör noteras att av hållbarhetsskäl har golfindustrin beslutat att inte inkludera en nyckel för justeringar i framtiden.

Technical Specifications:

 • Face: NY 60X Carbon Twist Face
 • Energy Transfer Optimization: Yes
 • Inverted Cone Technology (ICT): Yes
 • Weight: 24g (2g lighter than original)
 • COR Area: Expanded
 • Reinforced Carbon Composite Ring: Yes
 • Speed and Forgiveness: Yes
 • Twist Face: Yes
 • Lightweight Carbon Body: Yes
 • Nanotexture Coating: Yes
 • Inertia Generator: Asymmetric
 • Aerodynamic Properties: Refined
 • Weight: Equipped with a 25g weight in the rear
 • MOI: Incredible
 • Thru-Slot Speed Pocket Design: Yes
 • Loft Sleeve: 2° adjustability

NY 60X Carbon Twist Face: En snabb och förlåtande golfklubba för alla

NY 60X Carbon Twist Face bygger på framgången hos den ursprungliga 60X Carbon Twist Face genom att optimera energiöverföringen för höga bollhastigheter. Med Stealth 2 inkluderar den nya klubban avancerad Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid träffar utanför mittzonen. Med en vikt på 24 gram (2 gram lättare än den ursprungliga Stealth face) har den en utökad COR-område för en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela träffen. Förstärkt kolkompositring kombinerar klubbhuvudet till en enda kraft och släpper ut ytterligare massa strategiskt placerad för förlåtelse.

Utvecklad för hastighet och förlåtelse så hjälper Twist Face tillsammans med avancerad ICT till att bibehålla bollhastighet och träffsäkerhet vid träffar utanför mittzonen. En lättviktig kolfiberkonstruktion gör det möjligt för ingenjörerna att omfördela vikt för optimal lansering och förlåtelse. Nanotexture-beläggningen omger 60X Carbon Twist Face och använder revolutionär teknik för att finjustera lansering och spinn för maximal distans i alla spelvillkor.

Den asymmetriska Inertia Generator är grunden för förbättrade aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubbskaft som ökar svinghastigheten för golfare på alla nivåer. Utrustad med en 25 grams vikt i bakkant erbjuder klubbskaftet otrolig MOI och förlåtelse. Thru-Slot Speed Pocket-designen maximerar bollhastighet och förlåtelse vid träffar på låg träffpunkt.

2° Loft Sleeve möjliggör justerbarhet för att anpassa klubban till individuella preferenser för flygegenskaper och träffvinkel. Observera att golfindustrin av hållbarhetsskäl har valt att inte inkludera en skiftnyckel för justering av klubbhuvudet i framtiden.

NY 60X Carbon Twist Face är en golfklubba som är utformad för golfare som söker snabbhet och förlåtelse. Med sin förmåga att bibehålla bollhastighet även vid träffar utanför mittzonen, är den idealisk för spelare som vill ha konsekvent prestanda över hela träffen. Dess justerbarhet ger också golfare möjlighet att finjustera klubban efter sina egna preferenser. Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare, kommer NY 60X Carbon Twist Face att ge dig en kraftfull och förlåtande klubba för att maximera din prestation på banan.

Price: 4816.04

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg