TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är en revolutionerande golfklubba som tar framgången från den tidigare 60X Carbon Twist-slagytan ännu längre. Med den nya Stealth 2-slagytan, förbättrad med avancerad Inverted Cone Technology (ICT), behålls bollhastigheten och precisionen vid slag och fel.

Denna golfklubba har en vikt på 24 g och en utökad COR-yta, vilket ger en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan. Den förstärkta kolkompositringen kombinerar drivhuvudet i en enda kraft och frigör extra massa för mer förlåtelse. Twist Face och ICT bidrar till att bibehålla bollhastigheten och noggrannheten vid slag.

En lätt hel kolfiberkropp möjliggör optimal bollstart och förlåtelse genom strategisk viktplacering. Dessutom hjälper nanotexturbeläggningen och den asymmetriska tröghetsgeneratorn till att optimera bollstart, spin och avstånd oavsett spelvillkor. Det bakre vikthuvudet ger hög MOI och felförlåtelse, medan Thru-Slot Speed Pocket Design ökar bollhastigheten och ger mer förlåtelse vid låga ansiktsslag.

NY 60X CARBON TWIST FACE är även anpassningsbar med en 2° Loft Sleeve, vilket gör att den kan justeras för att passa individuella preferenser. Det här är verkligen en toppmodern golfklubba för alla spelare. Observera att en inställningsnyckel för huvudet inte längre medföljer av hållbarhetsskäl inom golfindustrin.

Tekniska specifikationer

 • Slagytan: Stealth 2-slagyta med Inverted Cone Technology (ICT)
 • Vikt: 24 g
 • COR-yta: Utökad för större sweetspot och förbättrad prestanda
 • Kolkompositring: Förstärkt för extra massa och mer förlåtelse
 • Twist Face: Bibehåller bollhastighet och noggrannhet vid slag
 • ICT: Bidrar till att bibehålla bollhastighet och noggrannhet vid slag
 • Kolfiberkropp: Lätt för optimal bollstart och förlåtelse
 • Nanotexturbeläggning: Optimerar bollstart, spin och avstånd
 • Asymmetrisk tröghetsgenerator: Optimerar bollstart, spin och avstånd
 • Vikt i bakre delen av rackethuvudet: Hög MOI och felförlåtelse
 • Thru-Slot Speed Pocket Design: Ökar bollhastigheten och ger mer förlåtelse vid låga ansiktsslag
 • Loft Sleeve: 2° justerbarhet och anpassning till individuella preferenser

Observera att en inställningsnyckel för huvudet inte längre medföljer av hållbarhetsskäl inom golfindustrin.

NY 60X CARBON TWIST FACE: En toppmodern golfklubba med konkurrenskraftiga fördelar

NY 60X CARBON TWIST FACE är en innovativ golfklubba som tar sin inspiration från den framgångsrika 60X Carbon Twist-slagytan. Med den nya Stealth 2-slagytan och avancerad Inverted Cone Technology (ICT) erbjuder den en mängd fördelar som sätter den i en särskild klass jämfört med liknande produkter på marknaden.

Fördelar:

En av de främsta fördelarna med NY 60X CARBON TWIST FACE är dess förbättrade bollhastighet och precision vid slag och missar. Tack vare ICT och Twist Face-teknologin bibehålls bollhastigheten på ett imponerande sätt. Detta ger spelaren en fördel genom att maximera avståndet och noggrannheten på varje slag.

En annan fördel är klubbans utökade sweetspot och prestanda över hela slagytan. Med en större COR-yta och en vikt på 24 g ger den en förlåtelse som gör att spelaren kan vara mer förtroendefull och trygg i sitt slag.

Förstärkningen av kolkompositringen är också en betydande fördel, då den kombinerar drivhuvudet i en enda kraft och skapar extra massa. Detta ger mer förlåtelse och ökad stabilitet i slaget, vilket är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat.

Den lätta helkroppen av kolfiber är en annan egenskap som ger NY 60X CARBON TWIST FACE ett övertag. Genom att placera vikter strategiskt möjliggörs optimal bollstart och förlåtelse, vilket är avgörande för att uppnå maximal prestanda och avstånd som golfspelare strävar efter.

Den nanotexturerade beläggningen och den asymmetriska tröghetsgeneratorn är också funktioner som ger NY 60X CARBON TWIST FACE en konkurrenskraftig fördel. Dessa egenskaper optimerar bollstart, spin och avstånd oavsett spelvillkor och ger spelaren en enhetlig och pålitlig prestanda varje gång.

Ytterligare en fördel är möjligheten till justering med hjälp av den 2° Loft Sleeve. Detta gör att spelaren kan anpassa klubban efter sina individuella preferenser och spelsätt. Oavsett om man föredrar en hög eller låg bollflykt, kan NY 60X CARBON TWIST FACE justeras för att ge bästa möjliga resultat.

Nackdelar:

Ett viktigt att nämna är att denna golfklubba inte längre inkluderar en inställningsnyckel för huvudet, av hållbarhetsskäl inom golfindustrin. Detta kan vara en nackdel för vissa spelare som föredrar att ha tillbehör inkluderade i sitt köp.

För vem är produkten avsedd?

NY 60X CARBON TWIST FACE är en golfklubba som är utformad för att möta behoven hos alla typer av spelare. Oavsett om man är en professionell golfspelare eller en entusiastisk amatör, kommer denna toppmoderna klubb att ge en imponerande kombination av kraft, förlåtelse och precision. Det är den ultimata klubban för golfare som strävar efter att ta sitt spel till nästa nivå.

Price: 4982.65kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg