TaylorMade Stealth2 Driver

Välkommen till NY 60X CARBON TWIST FACE!

Om du är ute efter en produkt som ger dig precision och kraft samtidigt som den ger förlåtelse vid misstagna träffar, så har du kommit rätt. NY 60X CARBON TWIST FACE tar den tidigare succén med 60X Carbon Twist Face och optimerar överföringen av energi för att ge dig höga bollhastigheter.

Med Stealth 2 teknologi har vi skapat en ny ansiktsdesign som använder sig av en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten även vid felträffar. Ansiktet är lättare än någonsin tidigare och väger endast 24g, vilket ger oss möjlighet att expandera COR-området för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela ansiktet.

DESIGNAD FÖR HASTIGHET OCH FÖRLÅTELSE

Kombinationen av Twist Face och avancerad ICT bidrar till att behålla bollhastighet och precision vid felträffar. En lättviktskropp i fullt kol tillåter våra ingenjörer att omfördela vikten strategiskt för optimal bollflykt och förlåtelse.

NANOTEXTURE BELÄGGNING

60X Carbon Twist Face är täckt med en polyuretanbeläggning utrustad med revolutionär nanotexturteknologi. Denna beläggning finjusterar bollens flykt och spinn för att optimera total distans under alla förhållanden.

ASYMMETRISK INERTIAGENERATOR

De förfinade aerodynamiska egenskaperna ligger fortfarande till grund för denna design. Resultatet är en klubbladshastighet som ökar svingshastigheten för golfare på alla nivåer. Med en vikt på 25g på baksidan erbjuder klubbladet otrolig MOI (tröghetsmoment) och förlåtelse.

THRU-SLOT SPEED POCKET

Vår flexibla Speed Pocket Design maximerar bollhastigheten och ger extra förlåtelse vid träffar lågt på ansiktet. Med hjälp av 2° Loft Sleeve kan klubben anpassas efter individuella önskemål.

På grund av hållbarhetsskäl har golfindustrin beslutat att inte inkludera en nyckel för justering av klubbladet i framtiden.

Key Technical Specifications:

 • Face Technology: NY 60X Carbon Twist Face
 • Energy Transfer: Optimized for high ball speeds
 • Inverted Cone Technology (ICT): Advanced version to maintain ball speed on off-center hits
 • Weight: 24g (2g lighter than the original stealth face)
 • COR Area: Extended for larger sweet spot and improved performance

Designed For:

 • Speed
 • Forgiveness

Nanotexture Coating:

 • Covered with polyurethane coating
 • Equipped with revolutionary nanotexture technology
 • Fine-tunes launch and spin for optimized distance in any playing conditions

Asymmetrical Inertia Generator:

 • Refined aerodynamic properties
 • Faster club head shape
 • Increases swing speed for golfers of all skill levels
 • Equipped with 25g weight in the back for incredible MOI and forgiveness

Thru-Slot Speed Pocket:

 • Flexible Speed Pocket Design
 • Maximizes ball speed
 • Provides additional forgiveness on low face strikes

Loft Sleeve:

 • 2° Loft Sleeve allows for adjustability to customize the club
 • Customization based on individual preferences

Due to durability reasons, the golf industry has chosen not to provide a head adjustment key in the future.

Fart och urskiljning med NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger på den snabba framgången hos den ursprungliga 60X Carbon Twist Face och optimerar energiöverföringen för höga bollhastigheter. Med Stealth 2 inkorporerar det nya ansiktet en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att behålla bollhastigheten vid träffar utanför centrum. Vägande 24 g (2 g lättare än det ursprungliga stealth-ansiktet) har det ett utökat COR-område för en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela ansiktet.

DESIGNAD FÖR HASTIGHET OCH URSKILJNING

Twist Faces korrigeringstendenser kombinerat med avancerad ICT hjälper till att behålla bollhastigheten och noggrannheten vid träffar utanför centrum. En lättviktskolfiberkropp gör det möjligt för ingenjörer att strategiskt omfördela vikt för optimal start och förlåtelse.

NANOTEXTURE COATING

60X Carbon Twist Face är täckt med en polyuretanbeläggning utrustad med revolutionär nanotexturteknik. Denna beläggning finjusterar lanseringen och spinnet för att optimera totaldistansen i alla spelomständigheter.

ASYMMETRICAL INERTIA GENERATOR

De raffinerade aerodynamiska egenskaperna är fortfarande grunden för denna design. Resultatet är en snabbare klubbhuvudform som ökar svinghastigheten för golfare på alla färdighetsnivåer. Utrustad med 25 g vikt bak, erbjuder klubbhuvudet otrolig MOI och förlåtelse.

THRU-SLOT SPEED POCKET

Vår flexibla Speed Pocket Design maximerar bollhastigheten och ger ytterligare förlåtelse vid träffar lågt på ansiktet. Den justerbara 2° Loft Sleeve möjliggör anpassning av klubban efter individuella preferenser.

På grund av hållbarhetsskäl har golfbranschen valt att inte leverera ett justeringsnyckel till klubben i framtiden.

Jämförelse med liknande produkter och för vem produkten är avsedd

NY 60X CARBON TWIST FACE erbjuder flera konkurrensfördelar jämfört med andra liknande produkter på marknaden. Den här klubban har en innovativ Stealth 2 design som använder sig av Inverted Cone Technology (ICT) för att behålla bollhastigheten även vid träffar utanför centrum. Dessutom har den en lättviktskolfiberkropp som möjliggör en optimal omfördelning av vikten för att ge bästa fart och förlåtelse.

En annan fördel med NY 60X CARBON TWIST FACE är Nanotexture Coating-beläggningen som fine-tunar lanseringen och spinnet för att optimera totaldistansen i alla spelomständigheter. Denna teknik ger golfare en fördel genom att förbättra prestanda och träffsäkerhet oavsett vilka förhållanden de spelar i.

En annan framstående funktion hos denna klubba är dess Asymmetrical Inertia Generator, som ger en snabbare klubbhuvudform och ökar svinghastigheten för golfare på alla färdighetsnivåer. Den har även en Thru-Slot Speed Pocket design som maximerar bollhastigheten och ger förlåtelse vid låga träffar på ansiktet.

Med dessa konkurrensfördelar är NY 60X CARBON TWIST FACE idealisk för golfare som är ute efter fart och förlåtelse i sina slag. Dess innovativa teknik och design gör den till ett utmärkt val för spelare som vill förbättra sin prestation och maximera sin bollhastighet och träffsäkerhet.

Price: 4816.04kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg