TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste innovationen inom golfklubbar och erbjuder enastående prestanda för alla golfare. Med en vidareutveckling av den populära 60X Carbon Twist-slagytan, optimerar denna klubba energiöverföringen för imponerande bollhastigheter.

Den avancerade versionen av Inverted Cone Technology (ICT), kallad Stealth 2, spelar en avgörande roll i denna klubbas prestanda. Genom att erbjuda en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan, får golfare en otrolig känsla och kontroll över sina slag.

Med en vikt på endast 24 g är den nya slagytan otroligt lätt och har utformats med en utökad COR-yta för att optimalt få bollen att starta och förlåta misstag. Den förstärkta kolkompositringen slår samman drivhuvudet till en enda kraft och frigör extra massa för att ge ännu mer förlåtelse.

Ett unikt drag med denna klubba är nanotexturbeläggningen på 60X Carbon Twist Face. Den hjälper till att finjustera bollstart och spin för att maximera avståndet oavsett vilka spelförhållanden du står inför. Och med den asymmetriska träghetsgeneratorn kan golfare på alla nivåer njuta av snabbare racketssvängningar och ökad felförlåtelse.

Det banbrytande THRU-SLOT SPEED POCKET Designen är särskilt utformad för att maximera bollhastigheten och ger extra förlåtelse vid låga ansikts-slag. För att uppnå optimala flygegenskaper och ansiktsvinklar kan klubban enkelt anpassas med hjälp av den justerbara 2° Loft Sleeve.

OBS: Observera att en inställningsnyckel för huvudet inte längre medföljer av hållbarhetsskäl inom golfindustrin.

Upplev den senaste teknologin och högsta prestanda med NY 60X CARBON TWIST FACE. Ge ditt golfspel en uppgradering och njut av en bättre spelupplevelse!

Tekniska specifikationer

 • Slagytans material: 60X kol Twist Face
 • Energiöverföring: Optimerad för höga bollhastigheter
 • Inverted Cone Technology (ICT): Avancerad version för större sweetspot och bättre prestanda
 • Vikt: 24 g
 • COR-yta: Utökad för optimal bollstart och förlåtelse
 • Förstärkt kolkompositring: Enkel kraftöverföring och extra massa för mer förlåtelse
 • Twist Face: Hjälper till att upprätthålla bollhastighet och noggrannhet vid slag
 • Avancerad ICT: Hjälper till att upprätthålla bollhastighet och noggrannhet vid slag
 • Lätt hel kolfiberkropp: Tillåter strategisk placering av vikten för optimal prestanda
 • Nanotexturbeläggning: Finjusterar bollstart och spin för maximalt avstånd oavsett spelförhållanden
 • Asymmetrisk träghetsgenerator: Snabbare racketssvängningar och ökad felförlåtelse
 • THRU-SLOT SPEED POCKET Design: Maximerar bollhastighet och ger extra förlåtelse vid låga ansikts-slag
 • Justerbar 2° Loft Sleeve: Anpassningsbar efter individuella preferenser för flygegenskaper och ansiktsvinkel

Observera att en inställningsnyckel för huvudet inte längre medföljer på grund av hållbarhetsskäl inom golfindustrin.

En jämförande analys av NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE erbjuder golfare en uppdaterad och förbättrad slagyta med flera konkurrensfördelar. Den innefattar Stealth 2, den avancerade versionen av Inverted Cone Technology (ICT), som ger en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan. Den nya slagytan väger endast 24 g och har en utökad COR-yta för att maximera bollstart och förlåtelse.

En av fördelarna med NY 60X CARBON TWIST FACE är dess förstärkta kolkompositring som ger extra massförskjutning och förlåtelse. Detta gör det idealiskt för golfare som vill ha en klubba som hjälper till att bibehålla bollhastighet och noggrannhet vid slag. Den lätta helkolfiberkroppen möjliggör också optimal placering av vikten för att maximera prestanda.

Nanotexturbeläggningen på 60X Carbon Twist Face är en annan fördel som hjälper till att optimera bollstart och spin, oavsett spelförhållanden. Detta gör det till ett utmärkt val för golfare som spelar i olika förhållanden och vill maximera sitt avstånd. Den asymmetriska träghetsgeneratorn ger också ökad felförlåtelse och snabbare racketssvängningar, vilket gör den idealisk för golfare på alla nivåer.

En annan viktig konkurrensfördel med NY 60X CARBON TWIST FACE är designen av THRU-SLOT SPEED POCKET. Denna design maximerar bollhastigheten och ger extra förlåtelse vid låga ansikts-slag. Dessutom kan racket anpassas efter individuella preferenser med hjälp av den justerbara 2° Loft Sleeve. Detta gör att golfare kan anpassa klubbn för att passa deras flygegenskaper och ansiktsvinkel.

Trots alla dessa fördelar är det viktigt att notera att en inställningsnyckel för huvudet inte längre medföljer NY 60X CARBON TWIST FACE. Detta beror på hållbarhetsskäl inom golfindustrin. Trots denna nackdel är NY 60X CARBON TWIST FACE fortfarande en imponerande golfklubba med en rad konkurrensfördelar.

NY 60X CARBON TWIST FACE är särskilt lämplig för golfare som vill ha en klubba med hög bollhastighet, noggrannhet och förlåtelse. Dess avancerade teknologi, design och anpassningsmöjligheter gör den till ett utmärkt val för golfare på alla nivåer.

Price: 5034.07kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg