TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger på den snabba framgången för den första 60X Carbon Twist face som optimerar energiöverföring för höga bollhastigheter. Med Stealth 2 erbjuder det nya ansiktet en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid träffar utanför centrum. Det väger 24g (2g lättare än det ursprungliga stealth-ansiktet) och har utvecklats med ett utökat COR-område för en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela ansiktet.

Designad för hastighet och förlåtelse gör de korrigerande tendenserna hos Twist Face i kombination med avancerad ICT att bollhastigheten och precisionen bibehålls vid träffar utanför centrum. En lätt full carbon-kropp gör att ingenjörerna kan omfördela vikten strategiskt för optimal start och förlåtelse.

Inkapslad i ett polyuretanöverdrag med nanotexturbehandling är 60X Carbon Twist Face utrustad med revolutionär nanotexturteknik för att finjustera start och spinn för maximalt avstånd i alla spelomständigheter. Den asymmetriska inertia-generatorn förblir basen för raffinerade aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubbhuvudform som ökar svinghastigheten för golfare på alla färdighetsnivåer.

Utrustad med en 25g vikt i bakre delen av klubbhuvudet erbjuder racket otrolig MOI och förlåtelse. THRU-SLOT SPEED POCKET-designen maximaliserar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar på den låga delen av klubbansiktet. Loft Sleeve 2° gör det möjligt att justera klubben efter individuella preferenser för optimal bollflykt och klubbvinkel.

För hållbarhetsskäl väljer golfbranschen att inte tillhandahålla en huvudjusteringsnyckel i framtiden.

Technical Specifications:

 • Material: 60X Carbon Twist Face
 • Energy Transfer: Optimizes energy transfer for high ball speeds
 • Stealth 2: Offers an advanced version of Inverted Cone Technology (ICT)
 • Weight: 24g (2g lighter than the original stealth face)
 • COR Area: Developed with an extended COR area for a larger sweet spot
 • Speed and Forgiveness: Designed for speed and forgiveness
 • Twist Face: Corrective tendencies for maintaining ball speed and accuracy on off-center hits
 • Lightweight Full Carbon Body: Allows strategic weight redistribution for optimal launch and forgiveness
 • Polyurethane Cover: Encased in a polyurethane cover with nanotexture coating
 • Nanotexture Technology: Revolutionary nanotexture technology for fine-tuning launch and spin
 • Inertia Generator: Asymmetrical inertia generator for refined aerodynamic properties
 • Clubhead Speed: Faster clubhead shape that increases swing speed for golfers of all skill levels
 • MOI and Forgiveness: Equipped with a 25g weight in the rear of the clubhead for incredible MOI and forgiveness
 • THRU-SLOT SPEED POCKET: Design maximizes ball speed and forgiveness on low face hits
 • Loft Sleeve: 2° Loft Sleeve allows for adjustability to customize the club

Note: For durability reasons, the golf industry has chosen not to provide a head adjustment key in the future.

NY 60X CARBON TWIST FACE: En jämförande analys

Denna produktbeskrivning kommer att ge dig en jämförande analys av NY 60X CARBON TWIST FACE med liknande produkter på marknaden. Istället för att upprepa detaljerna från användarberättelsen kommer vi att fokusera på produktens konkurrensfördelar och nackdelar, samt ge förslag på vilken målgrupp produkten är avsedd för. Genom att använda engagerande, mänskligt språk och naturligt inkludera nyckelord för SEO ändamål, kommer vi att ge dig en fullständig analys av produkten.

Fördelar:

En av de största fördelarna med NY 60X CARBON TWIST FACE är dess användning av Stealth 2. Med den nya tekniken Stealth 2 erbjuder ansiktet en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid träffar utanför mitten av ansiktet. Detta gör att spelaren kan uppnå höga bollhastigheter och bibehålla noggrannheten även vid missade träffar. Dessutom har ansiktet en förlängd COR-område som resulterar i en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela ansiktet. Detta gör att spelaren kan uppleva konsekvent prestanda oavsett var han eller hon träffar bollen.

En annan fördel med NY 60X CARBON TWIST FACE är dess lätta helkropp i kol. Detta gör att ingenjörerna kan omfördela vikten strategiskt för optimal start och förlåtelse. Den lätta konstruktionen gör också klubban enklare att svinga, vilket är fördelaktigt för spelare på alla nivåer. Detta gör att klubban är perfekt för spelare som vill ha kompromisslös hastighet och förlåtelse på golfbanan.

Produkten är även utrustad med en 25g-vikt i klubbhuvudets baksida, vilket ger otrolig MOI (ögonblicklig tröghetsöverföring) och förlåtelse. Dess THRU-SLOT SPEED POCKET-design ökar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar lågt på ansiktet. Detta gör att spelaren kan uppnå maximal bollhastighet och förlåtelse oavsett var på ansiktet bollen träffas.

Nackdelar:

En nackdel med NY 60X CARBON TWIST FACE är att den inte levereras med en justeringsnyckel för klubbhuvudet. Trots att det kan vara enklare att justera klubben efter individuella preferenser, är det värt att notera att detta beslut har fattats av golfbranschen av hållbarhetsskäl. Detta kan vara en nackdel för spelare som är vana vid att justera sina klubbor och som föredrar att ha den flexibiliteten.

Målgrupp:

NY 60X CARBON TWIST FACE är speciellt utformad för spelare som söker hastighet och förlåtelse på golfbanan. Dess förmåga att bibehålla bollhastigheten och noggrannheten vid träffar utanför mitten av ansiktet gör den idealisk för spelare som vill ha konsekvent prestanda oavsett träff. Dessutom är den lätta konstruktionen och designen av klubban fördelaktiga för spelare på alla nivåer. Därför kan man säga att denna klubba är lämplig för både professionella golfspelare och amatörer.

Sammanfattningsvis är NY 60X CARBON TWIST FACE en golfklubba som kombinerar hastighet, förlåtelse och tekniska innovationer för att maximera spelarens prestation. Med dess avancerade ansiktsdesign, lätta konstruktion och förlåtande egenskaper är den här produkten idealisk för alla som vill ha en klubba som ger hög hastighet och bibehållen noggrannhet oavsett träffpunkten.

Price: 5034.07

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg