TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE: Optimerad prestanda och förlåtelse

Upptäck den senaste innovationen inom golfsporten med NY 60X CARBON TWIST FACE. Denna nya version av den omtyckta 60X Carbon Twist-slagytan har utvecklats för att maximera energiöverföring och bollhastighet, vilket ger dig en oslagbar fördel på banan.

Den nya slagytan, utrustad med Stealth 2-teknologi och avancerad Inverted Cone Technology (ICT), erbjuder spelare en imponerande bollhastighet även vid missade slag. Dess lättare och förbättrade design med utökad COR-yta ger en större sweetspot och förbättrad prestanda i varje svep.

Genom att kombinera den förstärkta kolkompositringen med den strategiskt placerade extra massan, har ingenjörerna skapat en slitstark och förlåtande konstruktion. Detta ger dig maximalt med förlåtelse och ökad precision på varje slag.

NY 60X CARBON TWIST FACE är också utrustad med Twist Face-teknologi och avancerad ICT, vilket bidrar till att bibehålla bollhastigheten och träffsäkerheten även vid ojämna slag. En lätt kolstruktur ger ingenjörerna möjlighet att placera vikten strategiskt för optimal bollstart och förlåtelse.

Slagytan är dessutom skyddad av ett polyuretanhölje med nanotexturteknik, vilket finjusterar bollstart och spin för att maximera avståndet oavsett spelförhållanden. Den asymmetriska träghetsgeneratorn ger racket en snabbare huvudform och ökar svänghastigheten för golfare av alla nivåer. Det flexibla Speed Pocket Designet ger optimal bollhastighet och extra förlåtelse vid låga slag.

Utöver detta kan du anpassa racket ytterligare med det justerbara 2° Loft Sleeve som gör att du kan välja inställningar baserat på dina individuella preferenser och spelstil.

Tyvärr ingår inte en inställningsnyckel för huvudet på grund av rådande hållbarhetskrav inom golfindustrin.

Upptäck NY 60X CARBON TWIST FACE och ta ditt golfspel till nya höjder. Få en oslagbar kombination av prestanda, förlåtelse och anpassningsbarhet. Ta kontrollen över banan och dominera varje slag.

NY 60X CARBON TWIST FACE

Den nya slagytan är lättare än föregångaren och har en utökad COR-yta för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan.

 • Optimerad för att maximera energiöverföringen och bollhastigheten
 • Stealth 2-slagyta med avancerad Inverted Cone Technology (ICT)
 • Lätt kolkompositring för extra förlåtelse
 • Twist Face-teknologi och avancerad ICT för att upprätthålla bollhastigheten och noggrannheten
 • Polyuretanhölje med nanotexturteknik för finjustering av bollstart och spin
 • Asymmetrisk träghetsgenerator för snabbare huvudform och ökad svänghastighet
 • Flexibelt Speed Pocket Design för maximal bollhastighet och förlåtelse vid låga slag
 • Justerbar 2° Loft Sleeve för individuella preferenser

Tyvärr levereras inte längre en inställningsnyckel för huvudet av hållbarhetsskäl inom golfindustrin.

NY 60X CARBON TWIST FACE: En konkurrensanalys

NY 60X CARBON TWIST FACE är en imponerande golfklubba som erbjuder flera fördelar jämfört med liknande produkter på marknaden. Med förbättrad energiöverföring och bollhastighet är denna klubba utformad för att möta behoven hos de mest krävande spelarna.

Fördelar:

 • Stealth 2-slagytan med avancerad Inverted Cone Technology (ICT) är en unik egenskap hos NY 60X CARBON TWIST FACE. Den möjliggör bibehållen bollhastighet även vid missade slag, vilket ger spelaren en fördel i svåra situationer.
 • Den utökade COR-ytan och den ökade sweetspoten på slagytan ger en förbättrad prestanda över hela ytan. Detta innebär att spelare kan förvänta sig mer konsekventa slag och färre bollar som går off target.
 • Den förstärkta kolkompositringen hos denna klubba ger enastående förlåtelse och stabilitet. Genom att effektivt fördela vikten över hela klubban kan spelare förvänta sig mer kraft och precision i sina slag.
 • Beskrivningen nämner även att NY 60X CARBON TWIST FACE har en lätt hel kropp av kol, vilket gör att klubbtillverkarna kan optimera bollstarten och öka förlåtelsen. Detta är en viktig fördel för golfare av alla nivåer som vill maximera avståndet och precisionen i sina slag.

Nackdelar:

 • Tyvärr inkluderas inte längre en inställningsnyckel för huvudet av hållbarhetsskäl inom golfindustrin. Detta kan vara en nackdel för spelare som är vana vid att justera loft och andra inställningar på sina klubbor.

Vem är produkten avsedd för? Med sin kombination av avancerad teknik och förlåtande egenskaper är NY 60X CARBON TWIST FACE idealisk för golfare på alla nivåer som är ute efter att förbättra sin spelupplevelse och maximera sin prestation på banan. Nybörjare och erfarna spelare kommer att dra nytta av den förbättrade förlåtelsen och ökade bollhastigheten som denna klubba erbjuder.

Price: 5034.07kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg