TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste innovationen inom golfklubbsdesign och är utformad för att ge fantastiska prestationer på golfbanan. Denna nya slagyta är resultatet av optimerad energiöverföring, vilket ger exceptionellt höga bollhastigheter. Dessutom har den avancerade Inverted Cone Technology (ICT), kallad Stealth 2, blivit förbättrad för att bevara bollhastigheten vid slag och förlåta eventuella fel.

Med en vikt på endast 24 g (2 g lättare än tidigare modeller) har NY 60X CARBON TWIST FACE utformats med en utökad COR-yta för att skapa en större sweetspot och förbättra prestandan över hela slagytan. Dess förstärkta kolkompositring gör den stark och ger även extra förlåtelse på golfbanan.

En unik egenskap hos denna produkt är Twist Face och den avancerade ICT-teknologin. Dessa funktioner hjälper till att behålla bollhastigheten och precisionen vid varje slag. Tack vare en 25 g vikt, placerad på bästa möjliga sätt på baksidan av racket, erbjuder detta racket otrolig MOI och enastående förlåtelse.

Dess flexibla Speed Pocket Design har utformats för att maximera bollhastigheten och förlåta eventuella misshits. Och tack vare det 2° Loft Sleeve kan du enkelt justera klubban efter dina egna preferenser.

Sist men inte minst, NY 60X CARBON TWIST FACE levereras utan en inställningsnyckel för rackethuvudet av hållbarhetsskäl. På så sätt kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet och hållbarhet.

Key Technical Specifications

– Material: 60X Carbon Twist Face

– Energiöverföring: Optimerad för höga bollhastigheter

– Slagytans teknologi: Stealth 2 och Inverted Cone Technology (ICT)

– Vikt: 24 g (2 g lättare än den ursprungliga stealth-slagytan)

– COR-yta: Utökad för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan

– Kolkompositring: Förstärkt för att ge mer förlåtelse

– Twist Face: Hjälper till att bibehålla bollhastigheten och noggrannheten vid slag

– ICT: Bidrar till att bibehålla bollhastigheten vid slag

– Rackethuvudets vikt: 25 g i den bakre delen för otrolig MOI och felförlåtelse

– Speed Pocket Design: Maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid lågansikts-slag

– Loft Sleeve: Möjliggör justeringar för att anpassa racket optimalt till individuella preferenser (2°)

– Inställningsnyckel: Inte inkluderad av golfindustrin av hållbarhetsskäl

NY 60X CARBON TWIST FACE – En jämförande analys med liknande produkter på marknaden.

Fördelar: NY 60X CARBON TWIST FACE tar ett framgångsrikt koncept, 60X Carbon Twist-slagytan, och förbättrar energiöverföringen för att leverera imponerande bollhastigheter. Dess avancerade Stealth 2-slagyta använder Inverted Cone Technology (ICT) för att bevara bollhastigheten vid slag och förlåta misstag. Utöver det större sweetspot och den förbättrade prestandan, så är rackethuvudet också lättare än tidigare modeller för ökad hanterbarhet.

Nackdelar: Även om förstärkt kolkompositringen ger märkbart ökad förlåtelse, kanske spelare som letar efter ännu mer förlåtelse och massa placerad på andra sätt känner sig något begränsade. För att anpassa racket optimalt behöver spelaren en inställningsnyckel, som tyvärr inte ingår i paketet.

Tilltänkt målgrupp: Den här produkten är perfekt för golfare som har som mål att maximera sin bollhastighet och träffa precision. Med Twist Face och ICT-teknologi kan spelare bibehålla höga bollhastigheter samt precision vid slag. Utöver det passar racketet spelare som söker förlåtande egenskaper och en ökad sweetspot. Golfare som gillar att justera sin utrustning kommer att uppskatta möjligheten att anpassa racket optimalt med 2° Loft Sleeve.

Price: 4816.04

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg