TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är det senaste tillskottet i golfvärlden för spelare som vill uppleva enastående prestanda och imponerande spel. Med avancerad teknologi och innovativa egenskaper är detta golfklubbor som tar ditt spel till nästa nivå.

En av fördelarna med NY 60X CARBON TWIST FACE är dess revolutionerande 60X Carbon Twist-slagyta som optimerar energiöverföringen för att ge dig högre bollhastigheter. Dessutom erbjuder den avancerade Inverted Cone Technology (ICT) för att behålla bollhastigheten även vid mindre perfekta slag.

Den nya slagytan är också utformad med en större sweetspot och en förbättrad prestanda över hela ytan, vilket ger dig en känsla av kontroll och precision vid varje slag.

Denna golfklubba har också en förstärkt kolkompositkonstruktion som ger mer förlåtelse och en optimal bollstart. Med Twist Face och avancerad ICT kan du vara säker på att behålla bollhastigheten och uppnå nöjaktighet i varje slag, oavsett om du är på fairway eller vid hålet.

För att maximera svinghastigheten har NY 60X CARBON TWIST FACE en asymmetrisk tröghetsgenerator, vilket ger dig en snabbare rackethuvudform. Dessutom har rackethuvudet en vikt på 25 g i bakre delen för otrolig MOI (moment of inertia) och felförlåtelse.

Samtliga av dessa funktioner är optimerade för att ge dig en bättre bollhastighet och extra förlåtelse vid låga ansiktsslag. Dessutom kan du anpassa klubban efter dina egna preferenser tack vare 2° Loft Sleeve.

NY 60X CARBON TWIST FACE är ett måste för seriösa golfare som strävar efter att förbättra sitt spel. Ta kontroll över fairwayen, uppnå imponerande bollhastigheter och njut av ännu mer tillförlitlighet vid varje slag. Välj NY 60X CARBON TWIST FACE och se skillnaden på banan!

NY 60X CARBON TWIST FACE

Key Technical Specifications:

 • 60X Carbon Twist-slagyta
 • Optimerad energiöverföring för höga bollhastigheter
 • Stealth 2
 • Avancerad Inverted Cone Technology (ICT)
 • Bibehåller bollhastighet vid fantastiska slag och förlåtande misstag
 • Slagyta väger 24 g (2 g lättare än originalen)
 • Utökad COR-yta för en större sweetspot och förbättrad prestanda
 • Förstärkt kolkompositring
 • Twist Face och avancerad ICT för att bibehålla bollhastighet och noggrannhet
 • Lätt hel kolkropp för optimal bollstart och förlåtelse
 • Nanotexturbeläggning för finjusterad bollstart och spin
 • Asymmetrisk tröghetsgenerator för ökad svänghastighet
 • Rackethuvud med 25 g vikt i bakre delen för otrolig MOI och felförlåtelse
 • Thru-Slot Speed Pocket design för maximerad bollhastighet och extra förlåtelse
 • 2° Loft Sleeve för justering av individuella preferenser

OBS: Inställningsnyckel för huvudet är inte inkluderad av golfindustrin av hållbarhetsskäl.

NY 60X CARBON TWIST FACE – En djupgående jämförelse med konkurrerande produkter

NY 60X CARBON TWIST FACE är en produkt som tar det bästa från den framgångsrika 60X Carbon Twist-slagytan och förbättrar energiöverföringen för att uppnå imponerande bollhastigheter. Med hjälp av Stealth 2 och den avancerade Inverted Cone Technology (ICT) behåller den bollhastigheten vid fantastiska slag och tolererar till och med misstag. Dess slagyta är 24 g lättare än originalytan och erbjuder en utökad COR-yta för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela ytan.

En av fördelarna med NY 60X CARBON TWIST FACE är det förstärkta kolkompositmaterialet som fungerar som en kraft för att ge mer förlåtelse. Tillsammans med Twist Face och avancerad ICT bibehåller den bollhastigheten och noggrannheten vid alla slag. Dessutom möjliggör den lätta helkroppen optimal bollstart och förlåtelse. Det nanotexturerade belägget finjusterar även bollstart och spin för att optimera avståndet i alla spelförhållanden.

En av de unika funktionerna hos NY 60X CARBON TWIST FACE är dess asymmetriska tröghetsgenerator som ger en snabbare rackethuvudform för ökad svänghastighet. Rackethuvudet har en vikt på 25 g i bakre delen vilket ger otrolig MOI och felförlåtelse. Dess Thru-Slot Speed Pocket design maximerar även bollhastigheten och ger extra förlåtelse vid låga ansiktsslag. Dessutom möjliggör 2° Loft Sleeve justering för individuella preferenser.

Trots dess imponerande funktioner finns det vissa saker att ta hänsyn till. Till exempel har golfindustrin valt att inte inkludera en inställningsnyckel för huvudet av hållbarhetsskäl. Detta kan vara en nackdel för spelare som föredrar att finjustera sin utrustning.

NY 60X CARBON TWIST FACE vänder sig främst till golfspelare som är ute efter hög prestanda och imponerande bollhastigheter. Dess förlåtande egenskaper gör den också lämplig för spelare som vill ha en större sweetspot och fördelarna med avancerad teknik. Med sin anpassningsbara design passar den även spelare som föredrar att justera sin utrustning efter sina egna preferenser.

Sammanfattningsvis är NY 60X CARBON TWIST FACE en imponerande produkt med avancerad teknik och förlåtande egenskaper. Den levererar imponerande bollhastigheter och en utmärkt sweetspot. Även om den saknar en inställningsnyckel för huvudet kan den passa perfekt för golfspelare som letar efter hög prestanda och anpassningsbarhet.

Price: 4816.04

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg