TaylorMade Stealth2 Driver

Den NY 60X CARBON TWIST FACE bygger på den snabba framgången med den första 60X Carbon Twist Face, som optimerar energiöverföringen för höga bollhastigheter. Det nya ansiktet, Stealth 2, har en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid off-center träffar. Vägandes 24g (2g lättare än det ursprungliga Stealth-ansiktet) har det omgjorda ansiktet ett utökat COR-område för en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela ansiktet. Den förstärkta kolfiberkompositringen kombinerar klubban till en enda kraft och frigör extra massa strategiskt placerad för mer förlåtande egenskaper.

Utvecklad för hastighet och förlåtelse, hjälper de korrigera egenskaperna hos Twist Face tillsammans med avancerad ICT till att bibehålla bollhastighet och noggrannhet vid off-center träffar. En lättviktig kolfiberkropp gör att ingenjörer kan omfördela vikt för optimal uppskjutning och förlåtelse. Ansiktet är belagt med ett nanotexturerat polyuretanöverdrag för finjustering av uppskjutning och spinn för att optimera avståndet totalt sett i alla spelvillkor. En asymmetrisk Inertia Generator förbättrar aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubba som ökar svinghastigheten för golfare på alla färdighetsnivåer. Klubbhuvudet inkluderar en 25g vikt i bakre delen för otrolig MOI (Moment of Inertia) och förlåtelse.

THRU-SLOT SPEED POCKET-designen maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid låga träffar. Den 2° Loft Sleeve möjliggör justering och anpassning för att optimera uppskjutning och önskad ansiktsvinkel. Observera att på grund av branschstandarder kommer ingen nyckel för huvudjustering att medfölja framtida köp.

Key Technical Specifications:

 • Material: NY 60X Carbon
 • Face Technology: Stealth 2 with Inverted Cone Technology (ICT)
 • Weight: 24g (2g lighter than original)
 • COR Area: Expanded for larger sweet spot
 • Composite Ring: Reinforced carbon composite
 • Clubhead: Single force design
 • Correction Features: Twist Face and ICT
 • Body Material: Lightweight carbon
 • Face Cover: Nanotexture polyurethane
 • Inertia Generator: Asymmetric design
 • Weight Distribution: 25g weight in the rear
 • Speed Pocket: THRU-SLOT design
 • Loft Sleeve: 2° adjustability

Optimera din sving med NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger vidare på framgången med den första 60X Carbon Twist Face och optimerar energiöverföringen för höga bollhastigheter. Den nya näbbtekniken, Stealth 2, använder en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid träffar utanför mittzonen. Med en vikt på 24 g (2 g lättare än originalversionen) har den omgjorda näbben en utökat COR-område för en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela näbben. Den förstärkta kolsammansatta ringen förenar klubbladet till en enda kraft och frigör ytterligare vikt som strategiskt har placerats för att öka förlåtelsen.

För utvecklad hastighet och förlåtelse, tillsammans med avancerad ICT, hjälper Twist Face’s korrigeringsegenskaper till att bibehålla bollhastighet och precision även vid träffar utanför mittzonen. En lättviktskropp i kolfiber gör att ingenjörerna kan omfördela vikt för optimal utskjutning och förlåtelse. Näbben är belagt med ett polyuretanöverdrag med nanotextur för finjustering av utskjutning och spinn, vilket optimerar den totala distansen i alla spelväder. En asymmetrisk Inertia Generator förbättrar aerodynamiska egenskaper och resulterar i en snabbare klubbform som ökar svinghastigheten för spelare på alla nivåer. Klubbhuvudet inkluderar också en 25 g-vikt baktill för otrolig MOI (moment of inertia) och förlåtelse.

THRU-SLOT SPEED POCKET-designen maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar lågt på klubbladet. Den 2° Loft Sleeve möjliggör justering och anpassning för att optimera önskad utskjutning- och näbbvinkelinställning. Observera att på grund av branschstandarder kommer ingen nyckel för huvudjustering att ingå i framtida köp.

Fördelar: NY 60X CARBON TWIST FACE erbjuder enastående energiöverföring för höga bollhastigheter och bibehåller bollhastigheten även vid träffar utanför mittzonen. Den större sweet spoten och förbättrade prestandan över hela näbben gör det enkelt att få bra slag även om träffen inte är perfekt. Genom att omfördela vikten ger den lättviktiga kolfiberkroppen optimal utskjutning och förlåtelse. Den inneboende anpassningsbarheten hos 2° Loft Sleeve ger dig möjlighet att finjustera klubban efter din egen spelstil och preferenser.

Nackdelar: Enligt industristandarder kommer ingen nyckel för justering av klubbhuvudet att ingå i framtida köp. Det kan därmed vara extra kostnad och tid att anskaffa en separat justeringsnyckel om du vill göra ändringar i klubban.

Rekommenderad för: NY 60X CARBON TWIST FACE är perfekt för golfare som vill öka sin svinghastighet och maximera bollhastigheten och distansen på sina slag. Dess förlåtelseegenskaper och utökade COR-område gör det även lämpligt för spelare som inte alltid träffar mittzonen perfekt. För de som vill anpassa klubbnäbbens inställningar för att optimera utskjutningen och näbbvinkeln, ger 2° Loft Sleeve flexibiliteten att göra justeringar enligt egna preferenser.

Price: 4922.69

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg