TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är en revolutionerande produkt som bygger på framgången hos den första 60X Carbon Twist-slagytan. Med avancerad teknologi och innovativa funktioner har den här driverhuvuden skapats för att ta din golfupplevelse till nästa nivå.

Den helt nya 60X Carbon Twist-slagytan erbjuder enastående bollhastighet och förlåtelse. Med Stealth 2-teknologin och Inverted Cone Technology (ICT) garanterar den snabba energiöverföring och bibehållen bollhastighet även vid missade slag.

Den förbättrade ytan är lättare än tidigare modeller och ger en större sweetspot och överlägsen prestanda över hela slagytan. Det här är din nyckel till konsekvent längd och imponerande träffsäkerhet på golfbanan.

Det förstärkta kolkompositmaterialet ger extra förlåtelse och möjliggör optimal placering av vikten för att ge maximal bollstart och kontroll. Designen är utformad för att hålla bollhastigheten och precisionen vid extraordinära slag.

Med Nanotextur-beläggningen på 60X Carbon Twist-slagytan finjusteras bollstart och spin för att maximera totala avståndet, oavsett vilka förhållanden du spelar under. Driverhuvudet har också en asymmetrisk tröghetsgenerator för att förbättra aerodynamiken och öka svänghastigheten för golfare på alla nivåer.

Rackethuvudet är utrustat med en 25 g vikt i den bakre delen för fantastiskt MOI och extrem förlåtelse. Dessutom ger Thru-Slot Speed Pocket Designen extra förlåtelse för lågansikts-slag och maximal bollhastighet.

Du kan också anpassa 2° Loft Sleeve för att motsvara dina personliga preferenser när det gäller flyghöjd och ansiktsvinkel. Denna produkt ger dig möjligheten att finjustera din utrustning för att passa din unika spelstil.

Golfindustrin har valt att inte inkludera en inställningsnyckel för huvudet av hållbarhetsskäl. Vi tror på att erbjuda en hållbar och pålitlig produkt som inte behöver kompromissa med prestanda.

Så låt NY 60X CARBON TWIST FACE ta din golfspel till nya höjder. Upplev enastående bollhastighet, förlåtelse och precision med denna banbrytande produkt.

NY 60X CARBON TWIST FACE

 • Optimerad energiöverföring för höga bollhastigheter
 • Avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT)
 • Bollhastighet vid extraordinära slag och förlåtande fel
 • 24 g lättare än den ursprungliga stealth-slagytan
 • Utökad COR-yta för större sweetspot och förbättrad prestanda
 • Förstärkt kolkompositring för extra förlåtelse
 • Upprätthåller bollhastighet och noggrannhet vid extraordinära slag
 • Lätt hel kropp i kol för optimal bollstart och förlåtelse
 • Nanotextur-beläggning för finjustering av bollstart och spin
 • Optimerar totalt avstånd oavsett spelförhållanden
 • Asymmetrisk tröghetsgenerator för ökad svänghastighet
 • 25 g vikt i den bakre delen för otrolig MOI och felförlåtelse
 • Thru-Slot Speed Pocket Design för maximerad bollhastighet
 • Extra förlåtelse vid lågansikts-slag
 • Justerbar 2° Loft Sleeve för anpassning av flygande flygande och ansiktsvinkel

Golfindustrin har valt att avstå från att leverera en inställningsnyckel för huvudet av hållbarhetsskäl.

NY 60X CARBON TWIST FACE: En revolutionerande golfklubba för ultimat bollhastighet och förlåtelse

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste innovationen inom golfklubbor och har redan tagit marknaden med storm. Med avancerad teknologi och en rad unika funktioner sticker denna klubba verkligen ut från mängden.

En av de främsta konkurrensfördelarna med NY 60X CARBON TWIST FACE är dess energiöverföring som möjliggör exceptionellt höga bollhastigheter. Den nya slagytan bygger på den beprövade 60X Carbon Twist-teknologin och optimerar energiöverföringen för att maximera bollhastigheten. Detta ger dig en oslagbar fördel när det kommer till att sätta längre och mer precisa slag.

En annan fördel med denna golfklubba är dess Inverted Cone Technology (ICT). Den avancerade versionen av ICT säkerställer att bollhastigheten bibehålls även vid slag som inte träffar sweetspoten perfekt. Detta ger dig en förlåtande klubba som hjälper till att minimera misstag och förbättra prestandan över hela slagytan.

Ett annat starkt argument för NY 60X CARBON TWIST FACE är den förstärkta kolkompositringen. Den här innovationen kombinerar drivhuvudet i en enda kraft och frigör extra massa som strategiskt har placerats för att ge mer förlåtelse. Den lättviktiga helkroppen i kol gör det även möjligt för ingenjörerna att optimera viktfördelningen för optimal bollstart och förlåtelse.

En annan anmärkningsvärd funktion är Nanotextur-beläggningen på den nya slagytan. Detta beläggning finjusterar bollstart och spin för att optimera totalt avstånd i alla slags spelförhållanden. Det spelar ingen roll om du spelar i regn eller solsken, på en torr eller fuktig bana – NY 60X CARBON TWIST FACE hjälper dig att göra maximalt av avståndet på alla dina slag.

Den asymmetriska tröghetsgeneratoren är också en fantastisk innovation som är till fördel för alla golfare, oavsett spelstyrka. Den ger raffinerade aerodynamiska egenskaper och ökar svänghastigheten i den avgörande nedförsbacken. Detta resulterar i längre och mer kraftfulla slag.

Förutom sina många fördelar finns det några få nackdelar med NY 60X CARBON TWIST FACE. En nackdel är att den inte levereras med en inställningsnyckel för huvudet. Trots detta har klubben ändå mycket att erbjuda och detta kan vara en mindre detalj för många golfare.

Sammanfattningsvis är NY 60X CARBON TWIST FACE en revolutionerande golfklubba som passar spelare på alla nivåer. Dess unika teknologi och avancerade funktioner ger enastående bollhastighet, förlåtelse och total prestanda. Om du är seriös med golf och vill ta ditt spel till nästa nivå är detta definitivt klubban för dig.

Price: 4922.69

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg