Men’s TaylorMade SiM 2 Max Driver

Vi är stolta att presentera vår omkonstruerade förare – en produkt som kombinerar förlåtelse och avstånd på ett unikt sätt. Genom att bygga om föraren från grunden har vi tagit fram en produkt som ger fantastisk prestanda på golfbanan.

Den nya smidda ringstrukturen är tillverkad av lätt och höghållfast aluminium och har revolutionerat förarens egenskaper. Med en massiv bakvikt, en fullkolsula, en krona och en fräst bakre koppyta har vi skapat en förare som är stark och samtidigt lätt.

Vår asymmetriska SIM-tröghetsgenerator är unik och ger dig en snabbare klubbhuvudhastighet. Genom avancerad geometri och aerodynamisk analys garanterar den bästa möjliga prestanda. Det hastighetsinjicerade vridna ansiktet ger dig bättre bollhastighet och minskar risken för felträffar i häl och tå.

Med vår snabbficka med genomgående lucka kommer du uppleva maximala bollhastigheter och extra förlåtelse vid låga ansiktsslag. Vi har integrerat en delad massa vikt för att ge ökad förlåtelse och exakt målsvängvikt under anpassad montering.

Denna omkonstruerade förare ger dig möjligheten att svinga iväg med självförtroende på golfbanan. Gör dig redo för ett helt nytt golfupplevelse med vår fantastiska produkt!

Key Technical Specifications:

 • Material: Lätt och höghållfast aluminium
 • Ringstruktur: Smidd
 • Vikt: Massiv bakvikt
 • Sula: Fullkolsula
 • Krona: Krona i aluminium
 • Bakre koppyta: Ny fräst bakre koppyta
 • Tröghetsgenerator: SIM-tröghetsgenerator med avancerad geometri och aerodynamisk analys
 • Klubbhuvudhastighet: Snabbare klubbhuvudhastighet
 • Ansikte: Hastighetsinjicerat vridet ansikte
 • Bollhastighet: Förbättrad bollhastighet och skydd mot felträffar
 • Snabbficka: Genomgående lucka för maximal bollhastighet och extra förlåtelse
 • Delad massa vikt: Ökad förlåtelse och exakt målsvängvikt under anpassad montering

Med denna omkonstruerade förare kan du gunga iväg med självförtroende på golfbanan.

En revolutionerande förare för bättre prestanda på golfbanan

Vi har omkonstruerat föraren för att ge dig både förlåtelse och avstånd. Den här produkten är inte som någon annan på marknaden. Genom att bygga om föraren från grunden har vi skapat en produkt som verkligen levererar när det gäller prestanda på golfbanan.

Den nya smidda ringstrukturen är tillverkad av lätt och höghållfast aluminium. Detta innebär att vi har lyckats ge föraren en optimal viktbalans för att ge dig bättre kontroll och längd på dina slag. Den kombinerar en massiv bakvikt, en fullkolsula, en krona och en ny fräst bakre koppyta för att skapa en förare som är både stabil och responsiv.

En av de största fördelarna med den här föraren är den asymmetriska SIM-tröghetsgeneratorn. Genom avancerad geometri och aerodynamisk analys har vi lyckats öka klubbslagenes hastighet. Du kommer att märka en betydande skillnad i din klubbhuvudhastighet och detta kommer att resultera i längre slags längd.

Ytterligare en fördel med den här föraren är det hastighetsinjicerade vridna ansiktet. Detta förbättrar bollhastigheten och skyddar mot felträffar i häl och tå. Du kommer att kunna slå bollen längre och mer konsekvent, vilket kommer att göra en stor skillnad i ditt spel.

Vår snabbficka med genomgående lucka är en annan fantastisk egenskap hos den här föraren. Den är konstruerad för att maximera bollhastigheter och ge extra förlåtelse vid låga ansiktsslag. Du kommer att kunna slå längre även när du inte träffar bollen mitt i klubbhuvudet.

En annan imponerande egenskap hos den här föraren är dess delade massa vikt design. Detta är speciellt utformat för att öka förlåtelsen och ge exakt målsvängvikt under anpassad montering. Du kommer att kunna kontrollera din förare på ett mer precisa sätt och detta kommer att hjälpa dig att sätta perfekta slag.

Denna omkonstruerade förare är verkligen för golfspelaren som vill ha det bästa av det bästa. Om du är en seriös golfspelare som är ute efter bättre prestanda på golfbanan, då är den här föraren definitivt något för dig. Med den här föraren kan du gunga iväg med självförtroende på golfbanan och uppnå fantastiska resultat.

Price: 5338.51kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg