Men’s TaylorMade SiM 2 Max Driver

Vi är stolta att introducera vår nya, omkonstruerade förare som kommer att förändra ditt spel på golfbanan. Vi har inte bara förbättrat prestandan utan även gett dig möjligheten att spela med självförtroende och distans.

Genom att bygga om föraren från grunden har vi skapat en verkligt imponerande produkt. Den nya smidda ringkonstruktionen, tillverkad av lätt och höghållfast aluminium, ger föraren en massiv bakre vikt och en ny fräst bakre koppyta. Detta innebär att du kommer att uppleva enastående stabilitet och kontroll under dina svingar.

Men det är inte bara konstruktionen som imponerar. Vi har också implementerat en asymmetrisk SIM-tröghetsgenerator som ökar klubbhuvudets hastighet och ger dig möjlighet att nå längre avstånd. Med det hastighetsinjicerade vridningsansiktet blir bollhastigheten ännu bättre och du kommer att skyddas mot felträffar.

Vi har också inkluderat en flexibel Speed Pocket-design och en delad massvikt för att förbättra förlåtelsen och ge dig möjlighet att anpassa vikterna för att uppnå exakta målsvängar. Detta gör att du kan skräddarsy föraren efter dina behov och förbättra din chans att träffa precisionsslag.

Det är dags att ta ditt spel till nästa nivå med vår nya, förbättrade förare. Ge dig själv en fördel på banan och ge din sving en riktig boost. Det är dags att svänga iväg med självförtroende och se hur långt bollen kan flyga med din nya, fantastiska förare.

Tekniska specifikationer

Material: Lätt och höghållfast aluminium

Konstruktion: Smidd ringkonstruktion

Vikt: Massiv bakre vikt

Koppyta: Fräst bakre koppyta

SIM-tröghetsgenerator: Asymmetrisk

Klubbhuvudhastighet: Snabbare

Vridningsansikte: Hastighetsinjicerat

Bollhastighet: Förbättrad

Felträffsskydd: Ja

Speed Pocket-design: Flexibel

Massvikt: Delad

Förlåtelse: Förbättrad

Anpassad montering: Möjliggör exakta målsvängvikter

Nya smidda förarprodukten jämfört med andra produkter inom kategorin

Vi har nytänkt föraren för att ge dig en kombination av förlåtelse och avstånd. Genom att bygga om föraren från grunden kan du nu svinga iväg med självförtroende. Den nya smidda ringkonstruktionen är tillverkad av lätt och höghållfast aluminium, vilket ger en solid bakre vikt och en ny fräst bakre koppyta. Den asymmetriska SIM-tröghetsgeneratorn ger snabbare klubbhuvudhastighet, medan det hastighetsinjicerade vridningsansiktet förbättrar bollhastigheten och skyddar mot felträffar. Den flexibla Speed Pocket-designen och den delade massvikten förbättrar förlåtelsen och möjliggör exakta målsvängvikter under anpassad montering. Nu kan du svinga iväg med din nya och förbättrade förare.

Den nya smidda föraren skiljer sig från andra produkter inom kategorin genom att erbjuda en kombination av förlåtelse och avstånd. Den lättviktiga och höghållfasta aluminiumkonstruktionen ger en ökad bakre vikt, vilket bidrar till en stabil och kraftfull sving. Den asymmetriska SIM-tröghetsgeneratorn ger dig möjlighet att öka klubbhuvudets hastighet och därmed öka avståndet på dina slag. Det hastighetsinjicerade vridningsansiktet förbättrar inte bara bollhastigheten, utan skyddar också mot felträffar, vilket ger konsekventa och precisionsslag.

En annan fördel med den nya föraren är den flexibla Speed Pocket-designen och den delade massvikten. Dessa funktioner förbättrar förlåtelsen på träffen och ger dig mer kontroll över svingvikten genom anpassad montering. Du kan enkelt justera målsvängvikterna för att uppnå önskad bollflykt och träffprecision.

Föraren är särskilt lämpad för spelare som vill ha förlåtande egenskaper samtidigt som de vill ha både avstånd och precision. Med den här föraren kan spelare av olika färdighetsnivåer förbättra sin svingteknik och nå längre avstånd på sina slag. Även spelare som har svårt att träffa bollen mitt på klubbhuvudet kommer att dra nytta av den förlåtande designen och den förbättrade bollhastigheten.

Sammanfattningsvis erbjuder den nya smidda föraren förlåtelse, avstånd och precision tack vare sin innovativa design och teknologi. Den är särskilt lämpad för spelare som vill förbättra sin sving och nå längre avstånd. Testa den nya smidda föraren och upplev skillnaden själv!

Price: 5338.51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg