Men’s TaylorMade SiM 2 Max Driver

Vi presenterar stolt vår nyskapade rekonstruerade förare som kommer att ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi har gjort om föraren från grunden för att ge dig en fantastisk kombination av förlåtelse och avstånd. Med denna förare kan du svinga iväg med självförtroende och dominera på golfbanan.

Den uppdaterade föraren kommer med ett flertal spännande nya funktioner som kommer att förbättra din spelupplevelse. En ny smidd ringkonstruktion tillverkad av lätt och höghållfast aluminium ger dig bättre prestanda och ökar din distans. Nu kommer du att kunna slå längre och mer imponerande slag än någonsin tidigare.

Den inbyggda SIM-tröghetsgeneratorn påskyndar ditt klubbs huvudhastighet för ökad kraft och förbättrad aerodynamik. Du kommer att uppleva en helt ny nivå av snabbhet och precision i dina slag. Med hastighetsinjicerad vridning i ansiktet blir bollhastigheten förbättrad och du kommer att göra färre felträffar. Varje slag blir noggrant optimerat för att ge dig bästa möjliga resultat.

Vi har även inkluderat en snabbficka med genomgående lucka som ökar bollhastigheten och ger förlåtelse vid låga ansiktsslag. Du kommer att kunna träffa bollen på ett exakt sätt även vid svåra vinklar och få en bättre kontroll över varje slag. Dessutom har den delad massvikt som ger både förlåtelse och exakt målsvängvikt när du anpassar föraren efter dina behov.

Tveka inte att uppgradera din utrustning idag och ta ditt spel till nästa nivå med den rekonstruerade föraren. Gå vidare och erövra golfbanan med stil och självförtroende. Missa inte chansen att uppleva den bästa golfkänslan och imponera på dina vänner med dina fantastiska slag. Välkommen till den nya eran av golfspel!

Tekniska specifikationer:

  • Ny smidd ringkonstruktion: Tillverkad av lätt och höghållfast aluminium för ökad prestanda.
  • SIM-tröghetsgenerator: För snabbare klubbhuvudhastighet och bättre aerodynamik.
  • Hastighetsinjicerad vridning ansikte: För förbättrad bollhastighet och minskade felträffar.
  • Snabbficka med genomgående lucka: För ökad bollhastighet och förlåtelse vid låga ansiktsslag.
  • Delad massvikt: För förbättrad förlåtelse och exakt målsvängvikt under anpassad montering.

Uppgradera din utrustning idag och ta ditt spel till nästa nivå med den rekonstruerade föraren.

Upptäck de bästa förarna för att ta ditt spel till nästa nivå

Öka din prestanda och förtroende på golfbanan med vår rekonstruerade förare! Vi har tagit föraren till en helt ny nivå genom att skapa en produkt som kombinerar förlåtelse och avstånd. Med en rad nya funktioner kan du nu svänga iväg med självförtroende och ta ditt spel till nästa nivå.

Den rekonstruerade föraren har flera konkurrensfördelar som gör den till en av de bästa på marknaden:

1. Ny smidd ringkonstruktion i lätt och höghållfast aluminium: Den nya konstruktionen ger ökad prestanda och hållbarhet. Du kommer att märka en tydlig skillnad i kraft och precision när du använder den här föraren.

2. SIM-tröghetsgenerator för bättre aerodynamik: Med vår SIM-tröghetsgenerator kan du förvänta dig en snabbare klubbhuvudhastighet och förbättrad aerodynamik. Detta resulterar i längre och mer precisa slag på golfbanan.

3. Hastighetsinjicerad vridningsansikte: Förbättra din bollhastighet och minska felträffar med det hastighetsinjicerade vridningsansiktet. Du kommer att kunna hantera svåra slag med lätthet och få en bättre kontroll över golfbollen.

4. Snabbficka med genomgående lucka: Vår förare har en snabbficka med genomgående lucka som ökar bollhastigheten och förlåtelsen vid låga ansiktsslag. Det här gör att du kan rätta till ojämna slag och få en mer konsekvent och kraftfull prestation på banan.

5. Delad massvikt för bättre förlåtelse: Med den delade massvikten får du en förbättrad förlåtelse och exakt målvikt under anpassad montering. Detta gör att du kan anpassa föraren efter din egen spelstil och få bästa möjliga prestation.

Den rekonstruerade föraren är idealisk för golfare som vill ha det bästa av två världar – förlåtelse och avstånd. Oavsett om du är en erfaren spelare som vill ta ditt spel till nästa nivå eller om du är relativt ny inom golf, kommer den här föraren att hjälpa dig att förbättra din prestation på banan.

Uppgradera din utrustning idag med vår rekonstruerade förare och kom igång med att ta ditt spel till nästa nivå!

Price: 5338.51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg