Men’s TaylorMade SiM 2 Max Driver

Rekonstruerad för att erbjuda förlåtelse och längd har vi helt byggt om drivern från grunden. Var så god, t-shirten är din. Slå iväg.

Vi har skapat en helt ny smidd ringkonstruktion gjord av lättviktigt och höghållfast aluminium, formad på ett krävande sätt. Den kombinerar en stabilt bakre vikt, en helsvart sula, krona och en nyfräst baksida.

SIM-inertia generatorn är asymmetriskt utformad för att ge ökad hastighet på klubbskaftet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys.

Speed-injected twist face förbättrar bollhastigheten genom att kalibrera varje huvud till gränsen för den tillåtna hastighetsgränsen med korrigerad ansiktskurvatur, samtidigt som den skyddar mot missträckta träffar på hälen och tån.

Thru-Slot Speed Pocket är vår mest flexibla Speed Pocket-design som är konstruerad för att maximera bollhastigheter och ge extra förlåtelse vid låga träffar i ansiktets nedre del.

Split mass weight är utformat för att öka förlåtelsen samtidigt som det möjliggör precist riktade svingsvikter under individuell anpassning.

Sporttyp: golf.

Tekniska specifikationer

  • Ny smidd ringkonstruktion: Tillverkad av lättviktigt och höghållfast aluminium, bearbetad till en krävande form, kombinerar den en solid bakre vikt, en hel kolfibersula, krona och en nyfräst baksida.
  • SIM tröghetsgenerator: Den asymmetriska tröghetsgeneratorn är utformad för att ge snabbare klubbskaftshastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys.
  • Speed-injected twist face: Förbättrar bollhastigheten genom att kalibrera varje huvud till gränsen för den lagliga hastighetsgränsen med korrektiv ansiktskrökning, samtidigt som det skyddar mot missade träffar på häl och tå.
  • Thru-Slot Speed Pocket: Vår mest flexibla Speed Pocket-design är utformad för att maximera bollhastigheter och ge extra förlåtelse vid låga träffar på ansiktet.
  • Delad massa: Designad för att förbättra förlåtelsen samtidigt som den möjliggör precisa svingvikter för individuell anpassning.

Sporttyp: Golf.

Fördelar och nackdelar med denna golfklubba jämfört med andra på marknaden

Fördelar: Denna golfklubba har flera konkurrensfördelar som kan göra den till ett attraktivt val för golfspelare i olika nivåer och med olika spelstilar.

För det första har den en nykonstruerad chassi som kombinerar lättviktig och höghållfast aluminium för att ge klubban en solid vikt bakom huvudet samt en kolfibersula, krona och baksida med nyfräst yta. Denna konstruktion ger klubban förlåtelse och distans.

Fortsättningsvis har den en asymmetrisk inertia-generator som är utformad för att öka hastigheten på klubban genom avancerad geometri och aerodynamisk analys. Detta kan hjälpa spelare att uppnå ökad klubbhastighet och längre avstånd.

En annan fördel med denna golfklubba är dess speed-injected twist face-teknologi. Varje klubbhuvud kalibreras individuellt för att nå den maximalt tillåtna hastighetsgränsen samtidigt som det ger korrigering för misshits mot häl och tå. Detta kan ge förbättrad bollhastighet och noggrannhet.

Ytterligare en fördel är den så kallade Thru-Slot Speed Pocket-designen, som är vår mest flexibla Speed Pocket-design och är utformad för att maximera bollhastigheten och ge förlåtelse vid slag på den lägre delen av klubbhuvudet. Detta kan vara till fördel för spelare som ofta träffar lågt på klubbhuvudet.

När det gäller viktjustering så har denna klubba en splittrad meny designad för att förbättra förlåtelse samtidigt som den tillåter exakta svingsvikter under anpassad justering. Detta kan vara en stor fördel för spelare som vill ha full kontroll över viktfördelningen i klubban.

Nackdelar: Trots alla dessa fördelar finns det också några nackdelar att överväga. För det första kan priset vara relativt högt jämfört med andra golfklubbor på marknaden. Detta kan göra att produkten kan vara mindre attraktiv för spelare med en begränsad budget.

En annan potentiell nackdel är att denna klubba kanske inte är anpassad för nybörjare eller golfspelare med lägre svinghastighet. De avancerade teknologierna och designfunktionerna kan vara mer lämpade för spelare som redan har en viss nivå av skicklighet och erfarenhet på golfbanan.

Vem passar produkten för? Denna golfklubba skulle vara ett bra val för mer erfarna golfspelare med medelhög till hög svinghastighet som letar efter en klubba som kan ge förlåtelse, distans och bättre kontroll över slaget. Produkten kan också locka till sig entusiaster som är villiga att investera i högkvalitativa golfklubbor för att förbättra sin prestation på banan.

Price: 6595.04

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg