Men’s TaylorMade SiM 2 Max Driver

Välkommen till vår produkt!

Omkonstruerad för att ge dig möjlighet att svinga iväg först, sedan rekonstruerade vi föraren. Vi bygger om föraren helt från grunden för att ge dig både förlåtelse och avstånd. Fortsätt framåt, t-shirten är din. Svinga iväg med självförtroende.

Ny smidd ringkonstruktion.

Tillverkad av lätt och höghållfast aluminium som formgjutits till en krävande form, kombinerar den en massiv bakvikt, en fullkolsula, en krona och en ny fräst baksida.

SIM-tröghetsgenerator.

Den asymmetriska tröghetsgeneratorn är utformad för att öka klubbhuvudets hastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys.

Hastighetsinjicerad vridning ansikte.

Förbättrar bollhastigheten genom att kalibrera varje huvud till tröskeln för den lagliga hastighetsgränsen med korrigerande ansiktskrökning och skyddar också mot felträffar i häl och tå.

Snabbficka med genomgående lucka.

Vår mest flexibla Speed Pocket-design är konstruerad för att maximera bollhastigheter och ge ytterligare förlåtelse vid låga ansiktsslag.

Delad massvikt.

Designad för att förbättra förlåtelsen samtidigt som den möjliggör exakta målsvängvikter under anpassad montering.

Key Technical Specifications:

  • Omkonstruktion: Föraren är helt omkonstruerad för att ge förlåtelse och avstånd.
  • Ny smidd ringkonstruktion: Tillverkad av lätt och höghållfast aluminium med en massiv bakvikt, fullkolsula, krona och fräst baksida.
  • SIM-tröghetsgenerator: Asymmetrisk tröghetsgenerator för att öka klubbhuvudets hastighet genom geometri och aerodynamisk analys.
  • Hastighetsinjicerad vridning ansikte: Förbättrar bollhastigheten genom att kalibrera varje huvud till den lagliga hastighetsgränsen med ansiktskrökning och skydd mot felträffar.
  • Snabbficka med genomgående lucka: Flexibel Speed Pocket-design för att maximera bollhastigheter och ge förlåtelse vid låga ansiktsslag.
  • Delad massvikt: Designad för att förbättra förlåtelse och möjliggöra exakta målsvängvikter under anpassad montering.

Förstklassig golfklubba: En jämförande analys

Är du redo att slå iväg bollen med självförtroende och få extra längd på dina slag? Då är den här innovationen inom golfklubbor perfekt för dig. Vi introducerar en ny generation golfklubbor som ger dig fördelarna med förlåtelse och avstånd. Låt oss ta en närmare titt på de konkurrensfördelar och nackdelar denna produkt har att erbjuda jämfört med andra liknande produkter på marknaden.

Fördelar:

1. Ny smidd ringkonstruktion – Den här klubban är tillverkad av lätt och höghållfast aluminium för att säkerställa bästa prestanda. Genom att använda avancerade formningsmetoder får klubban en solid baksida som ger extra vikt och stabilitet. Detta ger dig ökad kontroll och längd i dina slag.

2. SIM-tröghetsgenerator – Den asymmetriska tröghetsgeneratorn är en av de mest betydande innovationerna hos denna produkt. Den förbättrar klubbhuvudets hastighet genom sin geometri och aerodynamiska design. Detta innebär att du kan öka bollhastigheten och få mer avstånd på dina slag.

3. Hastighetsinjicerad vridning ansikte – Med denna funktion kan golfklubban kalibrera varje huvud till den lagliga hastighetsgränsen, vilket ger en korrekt ansiktskrökning. Detta resulterar i förbättrad bollhastighet och minskar risken för felträffar i häl och tå. Du kan slå långa, raka slag med ökat självförtroende.

4. Snabbficka med genomgående lucka – Den flexibla Speed Pocket-designen är en annan fördel med denna golfklubba. Den är utformad för att maximera bollhastigheten och ger dig extra förlåtelse vid låga ansiktsslag. Du kan känna dig trygg i att dina slag kommer att vara både kraftfulla och precisa.

5. Delad massvikt – En annan unik egenskap hos denna golfklubba är dess design med delad massvikt. Detta förbättrar inte bara förlåtelsen, utan gör det också möjligt att justera målsvängvikten på ett exakt sätt för att passa din spelstil och kropp.

Nackdelar:

1. Pris – Då denna produkt erbjuder så många avancerade funktioner och fördelar kan kostnaden vara högre jämfört med andra golfklubbor på marknaden. Det kan vara en nackdel för dem som har en tightare budget.

2. Avancerad användning – Denna golfklubba är idealisk för erfarna golfare som vill ha extra längd och förlåtelse på sina slag. Om du är en nybörjare kan det ta lite tid att anpassa sig till alla de tekniska funktioner den har att erbjuda.

Sammanfattningsvis är denna förstklassiga golfklubba perfekt för erfarna golfare som vill höja sin prestanda på golfbanan. Den har ett antal konkurrensfördelar som kommer att ge både förlåtelse och längd på slaget. Du kommer definitivt att slå långa, raka och precisa slag med denna klubb i handen.

Price: 4847.94kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg