Men’s TaylorMade SiM 2 Max Driver

Introduktion:

Nu kan du svinga av dig med full kraft! Vi presenterar stolt vårt alldeles nya golfklubbsset som har genomgått en omfattande ombyggnad för att ge dig både förlåtelse och avstånd på banan. Luta dig tillbaka och låt oss ta dig igenom de fantastiska egenskaperna på denna helt omgjorda förare.

Nyskapad ringkonstruktion: Vi har skapat en ny ringkonstruktion genom att smida den av en lätt och höghållfast aluminium. Tack vare en krävande formprocess har vi uppnått en solid tyngdpunkt baktill samt en helkolfiber-sula, krona och en nyfräst bakkopp-yta.

SIM-inertiagenerator: Den asymmetriska inertiageneratoren är utformad för att erbjuda snabbare klubbhastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys.

Speed-injecterad twistface: Förbättrar bollhastigheten genom att kalibrera varje huvud till tröskeln för den lagliga hastighetsgränsen med hjälp av korrigering av ansiktskrökning. Detta skyddar också mot missar på hälen och tån.

Thru-slot speed pocket: Vår mest flexibla Speed Pocket-design är utformad för att maximera bollhastigheter och ge extra förlåtelse vid låga träffar.

Splittad massvikt: Designad för att förbättra förlåtelse samtidigt som den möjliggör exakta svingvikter vid anpassning.

Sporttyp: Golf

Key Technical Specifications

New forged ring construction:

 • Forged from lightweight and high-strength aluminum
 • Processed into a demanding shape
 • Combines solid rear weight
 • Full carbon sole, crown, and newly milled rear cup face

SIM inertia generator:

 • Asymmetrical inertia generator
 • Designed to provide faster clubhead speed
 • Advanced geometry and aerodynamic analysis

Speed-injected twist face:

 • Improves ball speed
 • Calibrates each head to the legal speed limit
 • Corrective face curvature
 • Protects against mishits on the heel and toe

Thru-slot speed pocket:

 • Our most flexible Speed Pocket design
 • Engineered to maximize ball speeds
 • Provides additional forgiveness on low face strikes

Split mass weight:

 • Designed to enhance forgiveness
 • Allows for precise target swing weights during custom fitting

Sport type: golf

Forbättrad slaglängd och förlåtelse – En jämförande analys

Produktbeskrivning: Vi har omkonstruerat och återuppbyggt vår driver för att ge dig både förlåtelse och ökad slaglängd. Genom att bygga om drivern helt från grunden har vi skapat en produkt som ger dig det bästa av två världar. Så varför inte ta chansen och svinga iväg, t-shirten är din!

Fördelar: Den nya drivern har en konstruktion med smide av en lättvikts- och höghållfast aluminium som har formats till en krävande design. Detta kombinerar en stadig tyngdpunkt bak, en heltäckande kolfiber-sula, krona och en nyfräst kupad slagyta. Denna uppbyggnad ger dig både stabilitet och längd på dina slag.

En annan fördel är den asymmetriska inertigeneratorn, som är utformad för att ge ökad klubbhuvudshastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys. Med denna teknologi får du mer kraft i svingen och därmed bättre resultat på banan.

Vidare har den nya drivern också speed-injected twist face, vilket innebär att varje klubbslag har kalibrerats till den lagliga hastighetsgränsen med hjälp av en korrektiv slagyta med kurvatur. Detta resulterar i ökad bollhastighet och skydd mot missade svingar på häl eller tå.

Den nya designen har också en Thru-slot speed pocket, som är den mest flexibla Speed Pocket-designen hittills. Detta är konstruerat för att maximera bollhastigheter och ge extra förlåtelse vid låga träffar på slagytan.

Slutligen ska nämnas att den delade massvikten är designad för att öka förlåtelsen samtidigt som den ger möjlighet till exakt targetvikt vid anpassning efter dina preferenser.

Nackdelar: En eventuell nackdel med denna produkt är att den kan vara något prissatt för vissa konsumenter i jämförelse med andra alternativ på marknaden. Dock kan man kan inte förneka att den höga kvaliteten och de avancerade teknologierna som används i denna driver kan motivera dess pris.

Målgrupp: Denna driver är perfekt för golfspelare som söker både förlåtelse och ökad slaglängd. Den passar både för nybörjare och erfarna spelare som vill ha en högpresterande produkt som kan ge dem extra fart och precision i sina svingar.

Price: 6595.04

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg