Men’s TaylorMade SiM 2 Max Iron Set

Introduktion till TaylorMade Titan Golfklubba

TaylorMade Titan golfklubba är det perfekta valet för dig som vill maximera avståndet, förlåtelsen och känslan i ditt spel. Denna högkvalitativa klubba är tillverkad av titanmaterial och har en flexstiv design som är anpassad för högerhänta spelare.

Med en loft på 21.5 grader och en vikt på 93.3 gram har Titan golfklubba en extremt låg tyngdpunkt. Detta hjälper dig att få mer kraft och precision i dina slag.

En av de viktigaste egenskaperna hos denna klubba är dess innovativa design. Den har en bakre kapsel tillverkad av höghållfast rostfritt stål och ultralätt polymer för att ge dig maximal prestanda. Klubban har även en förlåtande slagyta som ger extra prestanda där golfare behöver det som mest.

Den nya ECHO-dämpningssystemet använder en mjukare polymerblandning och flera kontaktpunkter över hela slagytan för att motverka hårda vibrationer och skapa en känsla som liknar en smidd järnklubba.

TaylorMade har även utformat klubban med en snabb ficka med genomgående spår som patenterats för att maximera slagytans flexibilitet och ge ökad bollhastighet och förlåtelse vid missade slag mot klubbanets lägre del. Den progressiva inverterade konstekniken är unikt utformad på varje slagyta för att optimera förlåtelsen och minimera sidospinn för att motverka vanliga fel för högerhänta spelare.

Key Technical Specifications

Flex: Stiff

Orientation: Right-handed

Loft: 21.5 degrees

Material: High-quality titanium

Center of Gravity: Extremely low

Weight: 93.3 grams

Lie Angle: 21.5 degrees

Key Features

  • Back Cap: Made of high-strength stainless steel
  • Polymers: Ultra-lightweight for maximum performance
  • Face: Fast forgiving face for added performance
  • ECHO Damping System: Uses a softer polymer blend and multiple contact points across the face to channel harsh vibrations, creating a forged iron-like feel
  • Fast Pocket: Through-slot design, patented by TaylorMade to maximize face flexibility for increased ball speed and forgiveness on mishits low on the face
  • Progressive Inverted Cone Technology: Uniquely designed on each face to optimize forgiveness and minimize side spin to counter common right-hand misses

Jämförande analys av TaylorMade Titan golfklubbor

TaylorMade Titan golfklubbor är ett utmärkt val för golfare som vill maximera avståndet, förlåtelsen och känslan vid slag. Med en flex stiff, högerhänt orientering och en loft på 21.5 grader är denna klubb konstruerad för att ge bästa möjliga prestanda. Dessutom har klubben en extremt låg tyngdpunkt för att öka bollhastigheten och underlätta avståndsökningen.

En av de viktigaste fördelarna med denna klubb är dess design med ett baklock gjort av höghållfast rostfritt stål och ultralätta polymerer. Detta gör att klubben kan optimera dess prestanda och ge maximal förlåtelse vid slag där golfare behöver det som mest. Dessutom har den nya ECHO-dämpningssystemet en mjukare polymerblandning och flera kontaktpunkter över klubbansiktena för att minimera vibrationer och ge en känsla som att slå med smidda järnklubbor.

Klubben har också en snabb ficka med en genomborrad design, patenterad av TaylorMade för att maximera ansiktsflexibiliteten och öka bollhastigheten och förlåtelsen vid slag som träffar lägre på ansiktet. Den progressiva omvända konsteknologin är unikt utformad på varje ansikte för att optimera förlåtelsen och minimera sidospinn för att motverka vanliga högerspelares missar.

En nackdel med dessa golfklubbor kan vara dess pris. Det är viktigt att komma ihåg att TaylorMade Titan klubbor har högre kvalitet och prestanda, vilket kan reflekteras i ett högre pris jämfört med andra märken och modeller på marknaden.

Sammanfattningsvis är TaylorMade Titan golfklubbor idealiska för golfare som letar efter avstånd, förlåtelse och känsla i sina slag. Denna klubbs unika konstruktion och teknologiska funktioner ger användaren möjlighet att maximera sitt spel och förbättra sina resultat på golfbanan.

Price: 12448.39

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg