Perler pärlmönster, mönster och idéer

Perler pärlmönster, mönster och idéer

Perler pärlmönster, mönster och idéer

Om du letar efter en rolig och enkel hobby för att fylla lite ledig tid rekommenderar jag starkt Perler-pärlor, även kända som smältbara pärlor eller hana-pärlor. Du skapar helt enkelt en design på en plastbricka med hjälp av plastpärlor och smälter sedan den färdiga designen med ett strykjärn över ett bakplåtspapper. Nedan finns massor av roliga Perler-pärlmönster och idéer som min 9-åriga son och jag har skapat. Det finns något för alla, oavsett ålder och intresse. Innan du börjar, se listan nedan för de material du behöver.

Perler-pärlmaterial (länkar till försäljningssidor)

Perler-pärlor – Detta set är perfekt för nybörjare eller detta nybörjarset med de flesta färgerna du behöver. Jag rekommenderar också att du skaffar några neutrala färger som detta set som är perfekta för att skapa människor och ansikten, samt ett set med grått.
Perler-pärlbrickor

Jag rekommenderar detta set med brickor eftersom det innehåller de brickor vi använder mest. De flesta av de mönster vi har skapat kan göras på en stor fyrkantig bricka, en cirkel- eller sexkantig bricka. För stora mönster behöver du fler än en stor fyrkantig bricka. Detta set innehåller flera stora fyrkantiga brickor. Det finns också olika förformade brickor som är perfekta för yngre barn.

Strykplåtspapper

Om ditt brickset inte kommer med strykplåtspapper behöver du skaffa det. Vi använder samma papper om och om igen.

Strykjärn (du kan inte göra denna hobby utan ett strykjärn).

Tips för Perler-pärlor

När det är dags att stryka din design måste du först lägga strykplåtspapper över pärlorna. Stryk i en cirkulär rörelse och undvik att låta strykjärnet stanna på samma ställe för länge. Jag brukar hålla mitt strykjärn på medelvärme så att designen inte smälter för snabbt.
Du kan behöva stryka din design flera gånger på varje sida.
Stryk tills alla pärlor har smält samman. Jag kontrollerar flera gånger medan jag stryker.
Placera din färdiga design under en tung bok för att hålla den platt.

Perler-pärlmönster och idéer
Här nedanför är några av våra favoritmönster och idéer som vi har skapat med smältbara pärlor.

Perler-pärlkaktus. Använd en mini-blomkruka och lufttorkande lera.

Perler-pärlmönster på lama, uggla, räv och enhörning. OBS: För ugglan behöver du använda en sexkantig Perler-pärlbricka.

Cirkelmönster fungerar också utmärkt som glasunderlägg! Använd en liten cirkelbricka för dessa mönster.

Dessa Pacman-mönster är roliga och enkla. För Pacman börjar du bara i mitten av en liten cirkelbricka och arbetar dig utåt tills du når önskad storlek.

Koala, panda och kanin – alla dessa mönster görs med hjälp av en sexkantig bricka.

Dessa söta blyertsmönster skulle vara perfekta att limma på små anteckningsblock. Söta kawaii-mönster av smältbara pärlor är perfekta för att göra nyckelringar och hängsmycken.

Gör denna bedårande igelkott av smältbara pärlor. En Perler-pärlversion av ”Starry Night” skulle göra sig bra som glasunderlägg.

Du behöver flera stora fyrkantiga brickor för att slutföra detta färgglada projekt med smältbara pärlor. Söta mini-Perler-pärlmönster av Starbucks är alltid populära.

Denna sengångare var inspirerad av Cutesy Crafts. En hjärta av smältbara pärlor med målardroppar. Söta pandor gjorda av smältbara pärlor. Vi hade roligt när vi gjorde denna stora design av Bob Ross (ursprunglig designkälla: AC Moore). Super Mario Bros-mönster. VW Bus-mönster.

Perler-pärlor är en rolig och kreativ hobby som kan utforskas av människor i alla åldrar. Med hjälp av dessa mönster och idéer kan du skapa vackra och unika konstverk med smältbara pärlor. Det är en fantastisk aktivitet att göra ensam eller tillsammans med familj och vänner. Så varför inte ge det ett försök? Låt din fantasi flöda och skapa något fantastiskt med Perler-pärlor!

1 reaktion på ”Perler pärlmönster, mönster och idéer”

  1. Sammanfattningsvis är att använda pärlmönster och idéer med Perler pärlor en rolig och enkel hobby som kan utforskas av personer i alla åldrar. Genom att skapa vackra mönster på en plastpärlbräda med färgglada pärlor och sedan smälta dem samman med ett strykjärn och bakplåtspapper, kan du skapa fantastiska konstverk. Utforska olika mönster som passar alla intressen och åldrar. Innan du börjar, se till att du har allt material du behöver. Börja skapa med Perler pärlor idag och låt din kreativitet flöda!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg