QHALEN

The QHALEN 2g-12g Weight Set + Case + Wrench Tool för Taylormades Rocketballz RBZ Stage 2 Driver och FW Driver Golfklubbor erbjuder en fantastisk upplevelse för golfentusiaster. Denna paketlösning inkluderar sex olika vikter (2g, 4g, 6g, 8g, 10g och 12g) tillverkade av rostfritt stål och volframstål. Med dessa vikter kan du anpassa din klubba efter dina behov och förbättra din svinghastighet utan att riskera att bollen flyger för långt.

Vikterna är kompatibla med flera populära TaylorMade-modeller, inklusive Standard RBZ-serien, RBZ Stage 2 och SLDR-drivers och fairway woods. Den här produkten ger dig möjlighet att anpassa klubborna på ett sätt som passar din spelstil och omständigheterna på banan.

Vikterna är inte bara funktionella, de är också designade för att ge en perfekt känsla under spelet. Oavsett om du behöver justera viktfördelningen för att öka precisionen eller för att öka din svinghastighet, kan du lita på denna tydliga och stilfulla lösning.

Den medföljande väskan gör det enkelt att transportera vikterna och verktygen mellan träningspass och tävlingar. Aluminiumfodralet skyddar inte bara dina vikter utan håller även verktygen ordnade och i gott skick.

Det finns inget behov av att oroa dig för komplicerade justeringar – den medföljande nyckeln gör att du kan byta vikt snabbt och enkelt. Så, ta kontroll över ditt spel och förbättra din prestation med QHALEN 2g-12g Weight Set + Case + Wrench Tool för Taylormades Rocketballz RBZ Stage 2 Driver och FW Driver Golfklubbor!

Technical Specifications:

 • Package includes:
  1. 2g weight
  2. 4g weight
  3. 6g weight
  4. 8g weight
  5. 10g weight
  6. 12g weight
  7. wrench tool
  8. case
 • Material:
  1. 2g, 4g, and 6g weights made of stainless steel
  2. 8g, 10g, and 12g weights made of tungsten steel
 • Compatibility:
  1. Compatible with TaylorMade Standard RBZ series drivers and fairway woods
  2. Compatible with RBZ Stage 2 and SLDR drivers and woods
 • Dimensions:
  1. Diameter: approximately 0.35 inches (9mm)
  2. Heights (in order):
   1. Approximately 8mm (0.31 inches)
   2. Approximately 11mm (0.75 inches)
   3. Approximately 19mm (0.47 inches)
   4. Approximately 12mm (0.47 inches)
   5. Approximately 12mm (0.47 inches)
 • Screw set:
  1. Offers easy portability
  2. Allows for changing the weight of the screws at any time to adapt to different playing environments
 • Matching wrench tool:
  1. Ensures better and safer usage

Översikt över Viktset + Väska + Verktyg för Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2 Driver och FW Driver Golfklubbor

Med QHALEN 2g-12g Viktsetet får du ett komplett paket med vikter, verktyg och väska för att anpassa din Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2 Driver och FW Driver till din spelstil och förbättra din prestation på golfbanan.

Det här viktsetet inkluderar vikter på 2g, 4g, 6g, 8g, 10g och 12g tillsammans med ett praktiskt verktyg och en väska för enkel förvaring och transport.

En av de stora fördelarna med detta viktset är materialet som används. Vikterna på 2g, 4g och 6g är tillverkade av rostfritt stål, medan vikterna på 8g, 10g och 12g är tillverkade av volframstål. Detta ger en stark och hållbar konstruktion som inte bara kommer att hålla länge, utan också säkerställa optimal prestanda.

En annan fördel med dessa vikter är att de är kompatibla med Taylormade Standard RBZ-seriens drivrar och fairway woods, RBZ Stage 2 och SLDR drivrar och woods. Detta innebär att du kan använda viktsetet med olika klubbar och anpassa dem efter dina preferenser.

Denna viktset hjälper dig att öka svinghastigheten samtidigt som den förhindrar att din kropp blir för snabb och att bollen slås för långt. Med rätt vikter kan du uppnå den perfekta känslan under spelet och förbättra din teknik.

Dimensionerna på vikterna är också värd att notera. Med en diameter på cirka 0,35 tum (9 mm) och olika höjder, får du en variation som ger dig mer flexibilitet när det gäller viktbalansering.

Vidare erbjuder viktskruvsetet möjligheten till enkel portabilitet. Du kan ändra vikten på skruvarna när som helst för att anpassa dig till olika spelområden. Det matchande verktyget säkerställer bättre och säkrare användning.

Sammantaget är detta QHALEN 2g-12g Viktset + Väska + Verktyg ett utmärkt val för golfare som vill anpassa och optimera sina Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2 Driver och FW Driver golfklubbor. Med de olika vikterna och det hållbara materialet kommer du att kunna förbättra din prestation på banan och uppnå den perfekta känslan under spelet.

Price: 411.23

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg