Skapa Magiska Julfigurer med Barnen: Julpyssel med Toarulle!

Skapa Magiska Julfigurer med Barnen: Julpyssel med Toarulle!

Ta fram toarullar och färgglada material för att tillsammans skapa fantastiska julfigurer som kommer att sprida glädje och magi i ditt hem.

Inget julpyssel är mer magiskt än att skapa egna julfigurer med hjälp av toarullar! Det är ett roligt och kreativt sätt att spendera tid tillsammans med barnen under julhelgen. Genom att samla ihop några enkla material kan ni skapa unika och personliga julfigurer som kommer att bli stjärnor i ert julpynt.

Samla material för dina julfigurer: Här är vad du behöver!

Innan ni sätter igång med julpysslet är det viktigt att ha alla material redo. Ta fram toarullar, färgpennor, glitterlim, pappersbitar, snören och allt annat som kan behövas för att ge era julfigurer en personlig touch. Genom att vara väl förberedda kan ni maximera glädjen och kreativiteten under pysselstunden. Här är en lista över material som kan vara användbara:

Material Användning
Toarullar Grundstrukturen för era julfigurer
Färgpennor För att måla och dekorera figurernas detaljer
Glitterlim För att ge extra glans och bling till figurerna
Pappersbitar Till exempel för att göra hattar eller kläder
Snören För att skapa detaljer såsom tofsar eller hängen

Genom att ha allt material redo kan ni enkelt komma igång och skapa era egna magiska julfigurer!

Tomtenissar av toalettpapper: Enkla och roliga att göra!

En av de enklaste och roligaste julfigurerna att skapa är tomtenissar av toarullar. Det är ett perfekt pyssel för barn i alla åldrar och kräver inte mycket material. För att skapa era egna tomtenissar behöver ni toarullar, färgpennor och eventuellt papper eller tyg för att göra kläder.

Så här gör ni:

  1. Måla toarullarna med färgpennor för att ge dem en tomteröd färg.
  2. Klipp ut en triangel eller rund bit papper eller tyg för att göra tomtens hatt. Limma fast den på toppen av toarullen.
  3. Dekorera tomtens ansikte med färgpennor eller klistermärken för att ge honom ögon, näsa och mun.
  4. Klipp ut en remsa av papper eller tyg och limma fast den runt toarullen som tomtens kläder.
  5. Avsluta genom att limma på en bit bomull eller tyg som skägg längst ner på toarullen.

Nu har ni era egna söta tomtenissar att pryda hemmet med! Låt fantasin flöda och dekorera dem med glitterlim eller andra detaljer för att göra dem ännu mer magiska.

2 reaktioner på ”Skapa Magiska Julfigurer med Barnen: Julpyssel med Toarulle!”

  1. Sammanfattningsvis, att skapa magiska julfigurer med barnen genom att använda toarullar är ett roligt och kreativt sätt att sprida julglädje och skapa julmagi tillsammans. Ge er själva tid att vara kreativa och njut av att skapa vackra och unika dekorationer för julen. Glad pyssel!

  2. Sammanfattningsvis är julpyssel med toarulle ett roligt och kreativt sätt att skapa magiska julfigurer tillsammans med barnen. Genom att använda enkla material kan man skapa fantastiska dekorationer och sprida julmagi i hemmet. Ge det en chans och låt kreativiteten flöda!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg