Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2

Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2 driver och fairway wood paketet är den ultimata lösningen för golfare som vill anpassa viktdistributionen på sina klubbor för optimal prestanda. Paketet innehåller vikter i olika viktklasser, en skiftnyckel och ett fodral.

Vikterna varierar från 2g till 12g och tillverkas av högkvalitativt rostfritt stål för vikterna på 2g, 4g och 6g samt tungstensstål för vikterna på 8g, 10g och 12g. Dessa vikter är kompatibla med TaylorMades Standard RBZ-serie driver och fairway wood, liksom med RBZ Stage 2 och SLDR-driverns och woodsen.

Genom att använda dessa vikter kan du förbättra din svinghastighet och förhindra att din kropp blir snabbare än nödvändigt, vilket resulterar i längre slag. De ger en perfekt känsla under spelet.

Vikternas dimensioner är ungefär 0,35 tum i diameter och har olika höjder: 8 mm, 11 mm, 19 mm och två höjder på 12 mm.

Skruvsetet möjliggör enkel justering av vikten, vilket gör det lätt att anpassa sig till olika spelomgivningar. Den medföljande skiftnyckeln säkerställer en bättre och säkrare installationsprocess.

Sammantaget erbjuder detta paket golfare verktygen de behöver för att anpassa viktfördelningen på sin klubb för optimal prestanda.

Tekniska specifikationer

 • Vikter:
  • 2g, 4g, och 6g vikter tillverkade av rostfritt stål
  • 8g, 10g, och 12g vikter tillverkade av volframstål
 • Kompatibilitet:
  • Passar TaylorMade Standard RBZ-seriens driver och fairway wood
  • Passar även RBZ Stage 2 och SLDR-drivers och woods
 • Dimensioner:
  • Diameter: cirka 0,35 tum
  • Höjder: 8mm, 11mm, 19mm samt två höjder på 12mm
 • Skruvset: Möjliggör enkel viktjustering för olika spelmiljöer
 • Stödverktyg: Medföljande nyckel säkerställer bättre och säkrare installationsprocess

Det här paketet ger golfare verktygen de behöver för att anpassa viktutdelningen på deras klubba för optimal prestanda.

Optimera din klubbas prestanda med viktpaketet för Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2

Viktpaketet för Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2 är en oumbärlig tillbehör för golfentusiasten. Med detta paket får du vikter från 2g upp till 12g, en skruvnyckel och ett praktiskt fodral. Vikterna är tillverkade av rostfritt stål för vikterna 2g, 4g och 6g, samt av volframstål för vikterna 8g, 10g och 12g. Dessa vikter är kompatibla med TaylorMades Standard RBZ-serie för driver och fairway woods, samt RBZ Stage 2 och SLDR-drivrutiner och woods.

Genom att använda dessa vikter kan du förbättra din svinghastighet och undvika att kroppen blir snabbare än nödvändigt, vilket ger längre bollträffar. Vikterna ger också en perfekt känsla under spelets gång.

Måtten på vikterna är ca 0,35 tum i diameter med olika höjder: 8mm, 11mm, 19mm och två stycken på 12mm.

Skruvsetet möjliggör enkel viktförändring, vilket gör det enkelt att anpassa sig till olika spelområden. Den medföljande skruvnyckeln säkerställer en bättre och säkrare installationsprocess.

Sammanfattningsvis ger detta paket golfare de verktyg de behöver för att anpassa sin klubbas viktfördelning för optimal prestanda. Med Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2 viktpaket kan du ta ditt golfspel till nästa nivå.

Detta viktpaket rekommenderas för golfare som vill optimera sin klubbas prestanda och anpassa den efter sina individuella behov. Med viktpaketet får du möjlighet att justera klubban efter olika spelområden, vilket kan vara till stor fördel. Om du är seriös med din golf och vill maximera dina träffar, är detta viktpaketet ett utmärkt val för dig.

Price: 418.44

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg