TaylorMade SiM 2 Max Driver

Kasta med kraft och precision

Förnyad och förbättrad. Vår nya driver har blivit fullständigt ombyggd och utformad för att ge dig förlåtande slaglängd och fantastisk distans. Med en asymmetrisk träffyta och optimerad tyngdplacering ger den dig en känsla av trygghet och precision. Det är dags att ta kommandot – t-shirten är din. Slå till!

”Genom en omkonstruktion av driverhuvudet och förskjutning av den asymmetriska inertigeneratorn närmare klubbhuvudets häl kan vi bevara förlåtande egenskaper samtidigt som vi förbättrar träffens precision.”

Ett verkligt mästerverk i aluminium

Vår nya driver har en ringkonstruktion smidd av lätt och höghållfast aluminium av hög kvalitet. Efter en krävande bearbetning kombineras den med en optimal placering av vikt bak på klubbhuvudet, en sul i hel karbon samt en nyfräst träffyta. Resultatet? Enastående prestanda, otroligt lätt spel och fantastiskt komfortabelt.

Imponerande klubbhuvudshastighet

Med en asymmetrisk inertigenerator och avancerad geometri ger vår nya driver en otrolig klubbhuvudshastighet. Analyserad och utformad med aerodynamik i fokus ger den snabbhet och kraft som tar ditt spel till nya höjder.

Fullständig kontroll, misstag eller ej

Vår Speed-injected twist face-konstruktion ger inte bara ökad bollhastighet utan ger också ett skydd mot missar vid träffar vid klubbhuvudets häl eller tå. Enkelheten ligger i detaljerna och vår driver tar hänsyn till det i varje slag du gör.

Ultimat förlåtelse och maximal bollhastighet

Med vår snabba ficka och genomgående spår får du maximal flexibilitet och bollhastighet även vid träffar på den lägre träffytan. Det är här den verkliga konsten att slå längre och mer precist kommer in i spelet.

Bättre förlåtelse och skräddarsydd balans

Särskilt konstruerad för att förbättra förlåtelsen och samtidigt göra det möjligt att skapa exakt rätt balans för ditt spel vid anpassning av klubbvikten. Ta kontroll och slå perfekta slag med vår nya driver.

Technical Specifications:

– New forged ring construction:

 • Forged from lightweight and high-strength aluminum
 • Processed into a demanding shape
 • Combines a massive rear weight
 • Full carbon sole, crown, and a new milled rear cup face

– SIM inertia generator:

 • Asymmetrical inertia generator
 • Designed to provide faster clubhead speed
 • Advanced geometry and aerodynamic analysis

– Speed-injected twist face:

 • Enhances ball speed
 • Calibrates each head to the threshold of the legal speed limit
 • Corrective face curvature
 • Protects against mishits in the heel and toe

– Quick pocket with through slot:

 • Most flexible Speed Pocket design
 • Engineered to maximize ball speeds
 • Provides additional forgiveness on low face strikes

– Split mass weight:

 • Designed to improve forgiveness
 • Enables precise target swing weights during custom fitting

Förbättrad drivern för ökad förlåtelse och längd

Med vårt omkonstruerade drivern kan du svinga iväg bollen med enastående kraft och precision. Vi har helt ombyggt drivern från grunden för att ge dig både förlåtelse och längd. Glöm det, t-shirten är din. Svinga iväg.

Fördelar och nackdelar med produkten

Den nya konstruktionen med smidd ring kombinerar lätthet och hållfasthet i en krävande form. Detta ger en optimal viktning bak, en kolfibersula och en nyfräst bakre klubbblad. Dessa egenskaper ger ökad kontroll och snabbare klubbslagningshastighet.

Asymmetrisk inertia generator är designad för att ge maximal klubbslagningshastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys. Detta gör att du kan ha en snabbare sving och därmed ökad bollhastighet.

Speed-injected twist face förbättrar bollhastigheten genom att kalibrera varje klubbhuvud till den lagliga hastighetsgränsen. Den korrigera ansiktskröningen skyddar även mot missar i häl och tå.

Quick pocket med genomgående spår ökar bollhastigheten och ger extra förlåtelse vid slag på den nedre delen av klubbhuvudet. Detta gör att du kan behålla bollhastigheten och precisionen även vid mindre precisa slag.

Split-massvikten är designad för att förbättra förlåtelse och möjliggöra exakt målvikt vid specialanpassad montering.

För vem är produkten avsedd?

Denna produkt är framtagen för golfspelare som vill ha en driver som ger både förlåtelse och längd. Den är idealisk för spelare som vill förbättra sin klubbslagningshastighet och uppnå högre bollhastighet för längre slag. Med de tekniska fördelarna och konstruktionsdetaljerna passar denna driver perfekt för både erfarna golfspelare och de som vill ta sitt spel till nästa nivå.

Price: 5338.51kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg