TaylorMade Stealth Driver

Välkomna till en ny era inom golfvärlden! Efter tjugo års utveckling tar vi farväl till titan och introducerar med stolthet vår senaste innovation – 60X Carbon Twist Face. Detta är en revolutionerande golfklubba med en ansiktsyta som är 44% lättare än titana motsvarighet och hela 11% större än våra SIM2 och SIM2 Max drivrar, samt nästan 20% större än våra SIM drivrar.

Med hjälp av sextio lager av kolfiber har vi designat denna klubbas ansikte noggrant för att optimera energiöverföringen och leverera riktigt snabba bollhastigheter över en stor yta, vilket ger optimal längd och förlåtande karakteristik.

Ansiktet på 60X Carbon Twist Face är omringat av ett ytterhölje av polyuretan, som innefattar en helt ny och revolutionerande nanotextur teknologi. Nanotexturen används för att finjustera upphopp och spinn, för att optimera den totala längden oavsett väderförhållanden.

Vikttbesparingen på 60X Carbon Twist Face har gjort det möjligt att placera mer vikt lågt och djupt i huvudet, vilket ger 15% mer tröghetsögonblick (MOI) jämfört med Stealth Plus+. Detta skapar en halvsnabb huvudform som hjälper till att skapa svinghastighet för golfare på alla nivåer.

Vår mest flexibla Speed Pocket-design är utformad för att maximera bollhastigheter och ge extra förlåtelse vid slag på den nedre delen av ansiktet.

Ta klivet in i framtiden med 60X Carbon Twist Face – en spelväxlare för alla golfare som vill maximera sin längd och precision på banan. Med en kombination av lättviktsmaterial, innovativ teknologi och optimerad design, är denna klubba ett resultat av vår passion för att driva gränserna för vad som är möjligt inom golfsporten.

Technical Specifications

 • Material: 60X Carbon
 • Face Weight: 44% lighter than titanium
 • Face Size: 11% larger than SIM2 and SIM2 Max, almost 20% larger than SIM
 • Carbon Fiber Layers: 60 layers
 • Cover: Polyurethane with nanotexture coating
 • Nanotexture Technology: Revolutionary fine-tuning of launch and spin
 • Weight Distribution: Low and deep in the head
 • MOI: 15% more than Stealth Plus+
 • Aerodynamic Properties: Refined by inertia generator
 • Head Shape: Half-fast
 • Speed Pocket Design: Most flexible for maximizing ball speeds and forgiveness on low face shots

Revolutionerande 60X Carbon Twist Face

Den splitt nya 60X Carbon Twist Face marknadsför sig som den sista av sin sort då den markerar slutet på titan-eran. Denna driver är imponerande 44% lättare än en jämförbar titanium-face, samtidigt som den är 11% större än både SIM2 och SIM2 Max och närmare 20% större än SIM. Genom att strategiskt utforma sextio lager av kolfiber har man optimerat energiöverföring för att ge snabba bollhastigheter över en bred yta, vilket ger optimalt avstånd och förlåtande egenskaper.

Själva 60X Carbon Twist Face är omgivet av ett polyuretan-överdrag som har den revolutionära nya nanotextur-teknologin. Nanotexturen används för att finjustera startvinkel och spinn för att optimera totalt avstånd oavsett spelvillkor.

Viktmilstolparna för 60X Carbon Twist Face har möjliggjort en större mängd vikt att placeras lågt och djupt i klubbhuvudet, vilket ger 15% mer MOI jämfört med Stealth Plus+. Inertia Generator förblir den grundläggande källan till raffinerade aerodynamiska egenskaper. Resultatet är en halv-snabb klubbprofil som hjälper till att skapa svinghastighet för golfare på alla nivåer.

Vår mest flexibla Speed Pocket-design är konstruerad för att maximera bollhastigheter och ge extra förlåtande egenskaper vid slag på den nedre delen av klubbhuvudet.

Den revolutionerande 60X Carbon Twist Face är utformad för att ge golfare oöverträffad prestanda med snabba bollhastigheter och en förlåtande träffyta. Den passar perfekt för golfare som strävar efter att maximera sitt avstånd och vill ha en driver som kan prestera på topp i alla spelvillkor.

Price: 6297.61

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg