Taylormade Stealth Driver

När det kommer till innovation och prestanda kan ingen mäta sig med den helt nya 60X Carbon Twist Face. Detta banbrytande verktyg har revolutionerat golfvärlden med sin otroliga lätthet och imponerande storlek. Genom att använda sextio lager av kolfiber har detta ansikte optimerat energiöverföringen för att skapa otroligt snabba bollhastigheter över hela ytan. Resultatet? Optimalt avstånd och förlåtelse för att förbättra din prestation på golfbanan.

Men det är inte bara kolfibern som imponerar. Det polyuretanhöljade 60X Carbon Twist Face har också en fantastisk nanotexturteknik som ger dig perfekt lansering och snurr, oavsett spelvillkor. Med hjälp av banbrytande teknik fortsätter vi att ta din golfupplevelse till nya höjder.

Och vi har inte glömt bort vikten. Genom att göra ansiktet lättare har vi kunnat placera mer vikt lågt och djupt i huvudet, vilket ger en imponerande ökning på 15 % av MOI jämfört med andra modeller. Det innebär att du får maximal stabilitet och kontroll vid varje sving.

Men vi har också tänkt på hastighet och förlåtelse. Den halvt snabba huvudformen och den flexibla Speed Pocket-designen ger dig ytterligare fördelar när det gäller bollhastighet och förlåtelse vid låga ansiktsslag. Oavsett din nivå på golfbanan kommer detta verktyg att hjälpa dig att nå nya höjder i ditt spel.

Så varför inte ta steget och uppleva revolutionen med den helt nya 60X Carbon Twist Face? Det är dags att ta din golfupplevelse till en helt ny nivå.

Tekniska specifikationer

 • Vikt: 44% lättare än ett vanligt titan-ansikte
 • Storlek: 11% större än både SIM2 och SIM2 Max-drivrutinerna, samt nästan 20% större än SIM-drivrutinen
 • Kolfiberlager: Sextio lager kolfiber för optimerad energiöverföring
 • Twist Face: Polyuretanhöljat 60X Carbon Twist Face med banbrytande nanotexturteknik för finjustering av lansering och snurr
 • Viktplacering: Mer vikt placerad lågt och djupt i huvudet för 15% ökning av MOI jämfört med Stealth Plus+
 • Tröghetsgenerator: Kärnan i de förfinade aerodynamiska egenskaperna för en halvt snabb huvudform
 • Speed Pocket-design: Flexibel design som maximera bollhastighet och ge förlåtelse vid låga ansiktsslag

En närmare titt på 60X Carbon Twist Face: En revolutionerande innovation för golfare

Den helt nya 60X Carbon Twist Face är en produkt som verkligen sticker ut i sin kategori. Medan traditionella drivers vanligtvis använder titan för att skapa ansikten, använder denna produkt en innovativ kolfiberteknik för att erbjuda golfare något helt nytt och fördelaktigt. Låt oss ta en titt på vad 60X Carbon Twist Face har att erbjuda och jämföra det med liknande produkter på marknaden.

Fördelar:

 • Energioptimering: Genom att strategiskt designa sextio lager kolfiber på ansiktet har 60X Carbon Twist Face förbättrat energiöverföringen för att leverera snabba bollhastigheter över en stor yta. Detta innebär att golfare kan förvänta sig optimalt avstånd och förlåtelse.
 • Banbrytande nanotexturteknik: Det polyuretanhöljade ansiktet är utrustat med banbrytande nanotexturteknik som finjusterar lansering och snurr för att garantera optimalt avstånd oavsett spelvillkor. Detta gör produkten mångsidig och anpassningsbar för alla typer av golfförhållanden.
 • Ökad MOI: Med viktbesparingar på ansiktet har mer vikt kunnat placeras lågt och djupt i huvudet på 60X Carbon Twist Face. Detta resulterar i en imponerande ökning på 15% av MOI (Tröghetsögonblick) jämfört med andra liknande produkter som Stealth Plus+. Golfare kan förvänta sig en förbättrad stabilitet och förlåtelse i sina slag.

Nackdelar:

 • Kostnad: 60X Carbon Twist Face befinner sig i det högre prisklassen bland golfklubbor på marknaden. Denna högre prislapp kan vara ett avskräckande faktor för vissa konsumenter som letar efter en mer prisvärd produkt.
 • Anpassning: På grund av sin innovativa design och teknik kan det ta lite tid för golfare att vänja sig vid hur klubban känns och reagerar under spel. Det kräver kanske en anpassningsperiod för att dra full nytta av dess potential.

Vem är produkten avsedd för?

60X Carbon Twist Face är en idealisk produkt för seriösa golfare som söker en konkurrensfördel och prestandaförbättringar i deras driftningspel. Med sin imponerande energioptimering och MOI-ökning är denna driver särskilt fördelaktig för golfare som vill maximera bollhastighet och förlåtelse i sina slag. Produkten passar bäst för golfare på mellan- till hög nivå som är redo att investera i en premiumprodukt för att ta sin spelupplevelse till en ny nivå.

Price: 8298.99kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg