TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE: Banbrytande Prestanda på Golfbanan

NY 60X CARBON TWIST FACE är en innovativ golfklubba som tar spelupplevelsen till en helt ny nivå. Med fokus på energiöverföring och bollhastighet, levererar denna klubba imponerande prestanda utan att tumma på förlåtelsen.

Denna klubba bygger på den framgångsrika 60X Carbon Twist-slagytan som maximerar energiöverföringen och ger en ökad bollhastighet. Dessutom har den fått en lättare och ytterligare förbättrad slagyta, vilket möjliggör avancerad Inverted Cone Technology för att bibehålla bollhastigheten och förlåta eventuella misstag.

Med en förstärkt kolkompositring tar denna klubba förlåtelsen till en helt ny nivå genom att frigöra massa på de strategiska platserna för optimal prestanda. Detta ger dig förtroendet att slå ditt bästa slag varje gång.

Denna klubba är designad för hastighet och precision. Med den banbrytande Twist Face och ICT-teknologi hjälper den till att bibehålla bollhastigheten och precisionen som krävs för att nå nya höjder i ditt spel. Den lätta helkroppskonstruktionen ger optimal bollstart och förlåtelse genom strategiskt placerad vikt.

Oavsett spelförhållandena, kommer denna klubba att ge dig optimalt avstånd. Den är utrustad med en nanotexturbeläggning och asymmetrisk tröghetsgenerator som bidrar till att optimera avståndet på varje slag. Du kan vara säker på att klubban är redo att möta alla utmaningar och hjälper dig att ta spelet till nästa nivå.

För ännu mer anpassning och optimal prestanda är klubban utrustad med Thru-Slot Speed Pocket Design och en justerbar 2° Loft Sleeve. Med dessa funktioner får du maximal bollhastighet och förlåtelse vid lågansikts-slag. Dessutom finns det en 25 g vikt i bakre delen som ökar MOI och ger extra felförlåtelse för att du ska kunna slå dina bästa slag, även vid mindre träffar.

Denna klubba är banbrytande och levererar imponerande prestanda på golfbanan. Köp NY 60X CARBON TWIST FACE idag och upplev en helt ny nivå av spelglädje och framgång.

Tekniska specifikationer:

 • Slagytan: 60X Carbon Twist
 • Energiöverföring: Maximerad
 • Bollhastighet: Förbättrad
 • Inverted Cone Technology (ICT): Avancerad
 • Kolkompositring: Förstärkt
 • Förlåtelse: Extra
 • Twist Face: Ja
 • ICT-teknologi: Ja
 • Helkroppskonstruktion: Lätt
 • Vikt: Strategiskt placerad
 • Nanotexturbeläggning: Ja
 • Asymmetrisk tröghetsgenerator: Ja
 • Thru-Slot Speed Pocket Design: Ja
 • Justerbar Loft Sleeve: Ja, 2°
 • Bollhastighet vid lågansikts-slag: Maximal
 • MOI: Ökad
 • Vikt i bakre delen: 25 g
 • Inställningsnyckel: Ej medföljer

NY 60X CARBON TWIST FACE är en banbrytande golfklubba som levererar imponerande prestanda på golfbanan.

NY 60X CARBON TWIST FACE: En banbrytande golfklubba för högsta prestanda

NY 60X CARBON TWIST FACE är en innovativ golfklubba som erbjuder en rad fördelar jämfört med andra produkter på marknaden. Med sin framgångsrika 60X Carbon Twist-slagyta ökar den energiöverföringen och bollhastigheten till en helt ny nivå. Många golfspelare kommer att dra nytta av de unika egenskaperna hos denna klubba.

Högsta kvalitet för maximal prestanda

Den lättare och förbättrade slagytan hos NY 60X CARBON TWIST FACE kombinerar Twist Face och ICT-teknologi för att bibehålla bollhastigheten och precisionen. Detta möjliggör både hastighet och precision under spelet. En nanotexturbeläggning och asymmetrisk tröghetsgenerator bidrar också till att optimera avståndet oavsett spelförhållanden.

Ökad förlåtelse och justerbarhet

Denna klubba har en förstärkt kolkompositring som ger extra förlåtelse genom att frigöra massa strategiskt placerad för optimal prestanda. Med en Thru-Slot Speed Pocket Design och justerbar 2° Loft Sleeve kan du anpassa inställningarna för att nå maximal bollhastighet och förlåtelse vid låga slag. Den bakre 25 g vikten ökar också MOI och felförlåtelse.

För vilka är NY 60X CARBON TWIST FACE avsedd?

Den här golfklubban är perfekt för spelare som vill ha högsta prestanda och är beredda att investera i en banbrytande produkt. Oavsett om du är en erfaren golfare som vill maximera din bollhastighet och precision eller en amatör som vill uppgradera din utrustning, kommer NY 60X CARBON TWIST FACE att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas på golfbanan.

Sammanfattningsvis är NY 60X CARBON TWIST FACE en revolutionerande golfklubba som erbjuder imponerande prestanda och unika fördelar. Med dess avancerade teknologi och användarvänliga design är den här klubban ett utmärkt val för golfspelare som värdesätter hastighet, precision och förlåtelse.

Price: 4922.69kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg