TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är byggd på framgången med originalet 60X Carbon Twist face som optimerar energiöverföringen för höga bollhastigheter. Med Stealth 2 erbjuder det nya ansiktet en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid missade träffar. Med en vikt på 24 g (2 g lättare än det ursprungliga Stealth-ansiktet) har det en utökad COR-yta för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela ansiktet. Den förstärkta kompositringen kombinerar klubbskallen till en enda kraft och frigör extra vikt strategiskt placerad för mer förlåtelse.

DESIGNAD FÖR HASTIGHET OCH FÖRLÅTELSE, de korrigeringsegenskaperna hos Twist Face kombinerat med avancerad ICT hjälper till att bibehålla bollhastighet och precision vid missade träffar. Ett lätt kolfiber-kropp tillåter ingenjörerna att omfördela vikt för optimal start och förlåtelse. Den NANOTEXTURE-beläggningen omsluter 60X Carbon Twist face med revolutionär nanotexturteknik för att finslipa start och spin för optimerad distans i alla spelvillkor.

ASYMMETRIC INERTIA GENERATOR förblir grunden för förfinade aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubbskapsform som ökar svinghastigheten nedför för golfare på alla färdighetsnivåer. Utrustad med en vikt på 25 g i bakkanten erbjuder klubbskallen otrolig MOI (ögonblicklig rotionshastighet) och förlåtelse. THRU-SLOT SPEED POCKET maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar lågt på ansiktet.

2° Loft Sleeve möjliggör justerbarhet och anpassning för att optimera klubban för individuella preferenser i bollflykt och ansiktsvinkel. Observera att av hållbarhetsskäl har golfindustrin valt att inte inkludera en nyckel för justering av klubbhuvudet i framtiden.

Key Technical Specifications:

 • Material: 60X Carbon Twist Face
 • Energy Transfer: Optimized for high ball speeds
 • Face Technology: Stealth 2 with advanced Inverted Cone Technology (ICT)
 • Weight: 24g (2g lighter than original Stealth face)
 • COR Area: Expanded for larger sweet spot and improved performance
 • Composite Ring: Reinforced carbon composite for increased forgiveness
 • Corrective Tendencies: Twist Face combined with advanced ICT for ball speed and accuracy on off-center hits
 • Body: Lightweight full carbon for optimal launch and forgiveness
 • NANOTEXTURE Coating: Revolutionary nanotexture technology for fine-tuned launch and spin
 • Aerodynamics: Asymmetrical Inertia Generator for faster clubhead shape and increased swing speed
 • Weight: Equipped with 25g weight in the rear for incredible MOI and forgiveness
 • Speed Pocket: THRU-SLOT technology for maximized ball speed and forgiveness on low face hits
 • Loft Sleeve: 2° adjustability and customization for flight and face angle

NY 60X CARBON TWIST FACE – En revolutionerande golfklubba för hastighet och förlåtelse

Jämförelseanalys:

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger på framgången av den ursprungliga 60X Carbon Twist face som optimerar energiöverföringen för höga bollhastigheter. Med Stealth 2 erbjuder det nya ansiktet en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid slag som träffar utanför mitten. Med en vikt på 24g (2g lättare än det ursprungliga Stealth ansiktet) har det en utökad COR-område för en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela ansiktet. Den förstärkta kolfiberkompositringen kombinerar klubbhuvudet till en enda kraft och släpper loss ytterligare vikt strategiskt placerad för mer förlåtelse.

Fördelar:

DENSSIGNAD FÖR HASTIGHET OCH FÖRLÅTELSE, de korrigerande egenskaperna hos Twist Face tillsammans med avancerad ICT hjälper till att bibehålla bollhastighet och noggrannhet vid slag utanför mitten. En lätt kolfiberkropp gör att ingenjörerna kan omfördela vikt för optimal utskjutning och förlåtelse. NANOTEXTURE-beläggningen omsluter 60X Carbon Twist Face med revolutionär nanotexturteknik för att finjustera utskjutning och spinn för optimerad distans i alla spelbetingelser.

Nackdelar:

Den 2° Loft Sleeve möjliggör justering och anpassning för att optimera klubban för individuella preferenser gällande flykt och ansiktsvinkel. Observera att av hållbarhetsskäl har golfindustrin valt att inte inkludera en nyckel för huvudjusteringen i framtiden.

Ämnad för:

NY 60X CARBON TWIST FACE är perfekt för golfare som vill ha en revolutionerande golfklubba med hög hastighet och förlåtelse. Med dess avancerade teknologier och förmåga att bibehålla bollhastighet och noggrannhet på slag utanför mitten kommer den att passa golfare på alla färdighetsnivåer. Med funktioner som Stealth 2, Inverted Cone Technology och THRU-SLOT SPEED POCKET kommer denna golfklubba att maximera bollhastighet och förlåtelse, och hjälpa golfare att få ut det bästa av sitt spel.

Price: 4922.69

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg