TaylorMade Stealth2 Driver

Introduktion till NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger på den snabba framgången för den första 60X Carbon Twist face, vilket optimerar energiöverföringen för höga bollhastigheter. Den nya Stealth 2-tekniken i ansiktet erbjuder en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid off-center träffar. Ansiktet, som väger 24g (2g lättare än det ursprungliga stealth ansiktet), har utvecklats med ett utökat COR-område för en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela ansiktet. Den förstärkta kolfiberkompositringen kombinerar driverhuvudet till en enda kraft och frigör ytterligare vikt som strategiskt placerats för mer förlåtande egenskaper.

Designad för hastighet och förlåtelse, hjälper Twist Face’s korrigeringsegenskaper tillsammans med avancerad ICT att bibehålla bollhastighet och precision vid off-center träffar. En lätt fullkropp i kol gör att ingenjörerna kan omfördela vikt strategiskt för optimal avfyrning och förlåtelse. Ansiktet är inneslutet i ett polyuretanöverdrag utrustat med revolutionär nanotexturteknik för att finjustera avfyrning och spinn för optimalt avstånd under alla spelvillkor.

En asymmetrisk inertia-generator förblir grunden för raffinerade aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubbskakningsform som ökar svinghastigheten för golfare på alla färdighetsnivåer. Klubbskalet har en vikt på 25g bak, vilket ger otrolig MOI och förlåtelse. THRU-SLOT SPEED POCKET-designen maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar på lågt ansikte. Den justerbara 2° Loft Sleeve tillåter anpassning för att optimera avfyrning och ansiktsvinkel efter personliga preferenser.

För hållbarhetsskäl har golfindustrin valt att inte tillhandahålla en nyckel för justering av klubbhuvudet i framtiden.

Key Technical Specifications:

 • Material: 60X Carbon Twist Face
 • Energy Transfer: Optimized for high ball speeds
 • Face Technology: Advanced Inverted Cone Technology (ICT)
 • Weight: 24g (2g lighter than original)
 • COR Area: Expanded for larger sweet spot
 • Composite Ring: Reinforced carbon composite for increased forgiveness
 • Speed and Forgiveness: Designed for speed and forgiveness
 • Corrective Tendencies: Twist Face and advanced ICT for ball speed and accuracy
 • Body: Full carbon body for weight redistribution
 • Polyurethane Cover: Equipped with nanotexture technology for launch and spin control
 • Aerodynamic Properties: Asymmetric inertia generator for faster clubhead shape
 • Weight Distribution: 25g weight in the back for high MOI and forgiveness
 • THRU-SLOT SPEED POCKET: Maximizes ball speed and forgiveness on low-face hits
 • Loft Sleeve: 2° adjustable for personalized launch and face angle preferences

For durability reasons, the golf industry has chosen not to provide a head adjustment key in the future.

Översikt

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste modellen som bygger på framgången med den första 60X Carbon Twist Face, som optimerar energiöverföringen för höga bollhastigheter. Med Stealth 2 erbjuder den nya face en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att behålla bollhastigheten även vid missade träffar. Med en vikt på 24g (2g lättare än originalet) har face utvecklats med ett utvidgat COR-område för en större sweet spot och bättre prestanda över hela träffytan. Den förstärkta kolfiberkompositringen kombinerar driverskaftet till en enda kraft och frigör extra massa strategiskt placerad för mer förlåtande egenskaper.

Designad för hastighet och förlåtande egenskaper, kombinerar de självläkande egenskaperna hos Twist Face tillsammans med avancerad ICT för att behålla bollhastighet och noggrannhet även vid missade träffar. En lätt kolfiberkropp möjliggör strategisk omdistribution av vikten för optimal start och förlåtande egenskaper. Träffen är omgärdad av ett polyuretanskikt utrustat med revolutionär nanotexturteknologi för att finjustera bollhöjd och spinn för optimalt avstånd under alla spelvillkor.

En asymmetrisk inertia generator utgör grunden för förbättrade aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubbenhuvudform som ökar svingshastigheten för golfare på alla färdighetsnivåer. Klubbenhuvudet har en vikt på 25g på baksidan vilket ger otrolig MOI (Moment of Inertia) och förlåtande egenskaper. THRU-SLOT SPEED POCKET-designen maximerar bollhastigheten och förlåtande egenskaper vid träffar lågt på träffen. 2° Loft Sleeve möjliggör justerbarhet och anpassning för att optimera start och träffvinkel.

På grund av hållbarhetsskäl har golfindustrin valt att inte inkludera en nyckel för justering av klubbhuvudet i framtiden.

Fördelar

1. Maximerad bollhastighet och prestanda: NY 60X CARBON TWIST FACE erbjuder en avancerad Stealth 2-face som optimerar energiöverföringen för att uppnå höga bollhastigheter. Den nya versionen av Inverted Cone Technology (ICT) förbättrar även prestandan vid missade träffar genom att bibehålla bollhastigheten.

2. Förlåtande egenskaper: Med en lätt kolfiberkropp och strategiskt omdisponerad vikt ger klubben förlåtande egenskaper och optimal start. Den större sweet spot och det utvidgade COR-området säkerställer också prestanda över hela träffytan.

3. Justerbarhet och anpassningsbarhet: Den 2° justerbara Loft Sleeve och möjligheten att anpassa start och träffvinkel ger golfaren möjlighet att optimera klubben för sina individuella preferenser.

4. Förbättrad aerodynamik: Den asymmetriska inertia generatorn ger en snabbare klubbenhuvudform som hjälper till att öka svingshastigheten för golfare på alla färdighetsnivåer. Dessutom bidrar THRU-SLOT SPEED POCKET-designen till att maximera bollhastighet och förlåtande egenskaper vid träffar lågt på träffen.

Nackdelar

1. Ingen inkluderad justeringsnyckel: Golfindustrin har beslutat att inte tillhandahålla en nyckel för justering av klubbhuvudet av hållbarhetsskäl. Detta kan vara en nackdel för golfare som föredrar att justera inställningarna på sin klubba.

2. Möjligen högre prisnivå: Med den avancerade teknologin och de förbättrade prestandaegenskaperna kan NY 60X CARBON TWIST FACE möjligen ligga i en högre prisklass jämfört med konkurrerande produkter.

Vem är produkten avsedd för?

NY 60X CARBON TWIST FACE är avsedd för golfare som vill maximera sin bollhastighet och prestanda på golfbanan. Produkten lockar de som söker förlåtande egenskaper och en större sweet spot. Golfare som uppskattar möjligheten till justerbarhet och anpassning kommer också att dra nytta av den 2° justerbara Loft Sleeve. Denna produkt är lämplig för golfare på alla färdighetsnivåer som vill ha en snabbare klubbenhuvudform och ökad svingshastighet.

Price: 4922.69

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg