TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste innovationen inom golfdesign som tar fram det bästa i din sving. Med sin avancerade teknologi och unika egenskaper erbjuder den optimal energiöverföring och imponerande bollhastigheter.

Den nya ansiktet med Stealth 2 kombinerar det framgångsrika konceptet med Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid träffar utanför sweet spot. Genom att väga endast 24g, vilket är 2g lättare än tidigare, erbjuder det nya ansiktet en utökad COR-område för en större sweet spot och bättre prestanda över hela ansiktet.

Den förstärkta kolfiberkompositringen i klubbhuvudet skapar en sammanhållen enhet och frigör ytterligare vikt som strategiskt placeras för ökad förlåtande egenskaper. Detta gör klubban idealisk för både snabbhet och förlåtelse. Med Twist Face-teknologin och förbättrad ICT hjälper den till att bibehålla bollhastigheten och träffsäkerheten vid träffar utanför sweet spot.

Ett lätt fullkropp i kolfiber ger möjlighet för ingenjörerna att omfördela vikten för optimal avfyrning och förlåtelse. Klubbhuvudet är belagt med NANOTEXTURE-beläggning som använder revolutionär nanoteknologi för att finjustera avfyrning och spinn och optimera distansen i alla speltyper.

Den asymmetriska INERTIA-generatorn förbättrar aerodynamiska egenskaper och resulterar i en klubbhuvudform som ökar svinghastigheten för golfare på alla nivåer. Med 25g vikt på baksidan erbjuder klubbhuvudet enastående MOI och förlåtelse.

THRU-SLOT SPEED POCKET-designen maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid låga bollträffar. Med hjälp av 2° Loft Sleeve kan klubben anpassas efter individuella preferenser för bollflukt och ansiktsvinkel.

För att säkerställa hållbarhet har golfbranschen beslutat att inte inkludera en justeringsnyckel för klubbhuvudet i kommande leveranser.

För en unik golfupplevelse är NY 60X CARBON TWIST FACE det självklara valet för spelare som söker enastående prestanda och en optimal kombination av kraft och förlåtelse.

Key Technical Specifications:

 • Stealth 2: Incorporates an advanced version of Inverted Cone Technology (ICT) to maintain ball speed on off-center hits.
 • Weighing: 24g (2g lighter than the original Stealth face).
 • Expanded COR area: Provides a larger sweet spot and improved performance across the face.
 • Reinforced carbon composite ring: Combines the clubhead into a single force, freeing up additional mass for added forgiveness.
 • Twist Face: Corrective tendencies combined with advanced ICT for maintaining ball speed and accuracy on off-center strikes.
 • Lightweight full carbon body: Allows weight redistribution for optimal launch and forgiveness.
 • NANOTEXTURE coating: Features revolutionary nanotechnology for fine-tuning launch and spin for optimized distance.
 • ASYMMETRICAL INERTIA generator: Refined aerodynamic properties resulting in a faster clubhead shape to increase swing speed.
 • Equipped with a 25g weight: Offers exceptional MOI (Moment of Inertia) and forgiveness.
 • THRU-SLOT SPEED POCKET design: Maximizes ball speed and forgiveness on low-face strikes.
 • 2° Loft Sleeve: Allows for adjustability and customization of flight and face angle.
 • No head adjustment key: To ensure durability, the golf industry has opted not to include a head adjustment key in future shipments.

Enastående fördelar med NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE är en imponerande innovation inom golfklubburts-hållning för att uppnå enastående prestanda och resultat på banan. Denna produkt har flera fördelar som sätter den i en högre liga jämfört med konkurrerande produkter.

1. Optimerad energiöverföring för ökade bollhastigheter

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger vidare på framgången med den tidigare 60X Carbon Twist-hållningen genom att optimera energiöverföringen för att generera högre bollhastigheter. Genom att bibehålla bollhastigheten även vid träffar utanför sweet spot, tack vare den avancerade Inverted Cone Technology (ICT), får spelaren en distinkt fördel.

2. Förstorad sweet spot och förbättrad prestanda över hela slagytan

NY 60X CARBON TWIST FACE har en förbättrad slagyta med en utvidgad COR-område för en större sweet spot. Detta resulterar i enastående prestanda över hela slagytan, vilket ger ökad förlåtelse och bättre resultat för spelaren.

3. Enkel kraftöverföring för ökad förlåtelse

Genom att kombinera klubbhuvudet till en enda kraft med hjälp av en förstärkt kolfiberkompositring kan NY 60X CARBON TWIST FACE frigöra extra massa. Denna vikt placeras strategiskt för att öka förlåtelsen och underlätta kraftöverföringen, vilket ger en enklare och mer förlåtande spelupplevelse.

4. Optimerad launch och spin för längre slag

Med NANOTEXTURE-beläggningen runt 60X Carbon Twist Face utnyttjas revolutionär nanoteknik för att finjustera launch och spin. Detta leder till optimalt avstånd oavsett vilka spelförhållanden du står inför, vilket ger dig en tydlig fördel på banan.

5. Förbättrad svinghastighet för spelare med alla förmågor

ASYMMETRICAL INERTIA-generatorn i NY 60X CARBON TWIST FACE skapar en förbättrad aerodynamisk egenskap hos klubban. Resultatet är en snabbare klubbhuvudshastighet, vilket ökar svinghastigheten och gör produkten lämplig för spelare på alla nivåer.

6. Hög MOI och förlåtelse

Klubbhuvudet är utrustat med en 25 g vikt på baksidan för exceptionell MOI (Moment of Inertia) och förlåtelse. Detta ökar stabiliteten i träffen och ger en ökad precision och konsekvens i ditt spel.

Passar för: Spelare som strävar efter enastående prestanda och resultat på golfbanan. NY 60X CARBON TWIST FACE är speciellt utformad för att ge större förlåtelse, bollhastighet och bekvämlighet över hela slagytan. Produkten är lika lämplig för erfarna golfare som för dem som är relativt nya inom sporten och behöver extra stöd för att förbättra deras spel. Med dess anpassningsmöjligheter passar den även spelare som vill finjustera sina slag och spela bollen på ett sätt som passar deras unika spelpreferenser.

Price: 4922.69kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg