TaylorMade Stealth2 Driver

The NY 60X CARBON TWIST FACE är en produkt som bygger på framgången hos den ursprungliga 60X Carbon Twist Face. Produkten optimerar energiöverföring för att uppnå höga bollhastigheter. Med Stealth 2 erbjuder den nya ansiktet en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) som bibehåller bollhastighet vid träffar utanför mitten. Den väger 24g (2g lättare än det ursprungliga stealth-ansiktet) och har ett utökat COR-område för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela ansiktet.

Den förstärkta kolfiberkompositringen förenar klubbfördelningen till en enda kraft och frigör ytterligare massa strategiskt placerad för att öka förlåtelsen. Produkten är designad för hastighet och förlåtelse och hjälper till att bibehålla bollhastighet och precision vid träffar utanför mitten med hjälp av Twist Face och avancerad ICT.

Den lätta helkroppen i kolfiber ger ingenjörerna möjlighet att omfördela vikt för optimal avkastning och förlåtelse. Utrustad med ett polyuretanöverdrag med nanotexturteknik, finjusterar 60X Carbon Twist Face bollanslag och spinn för optimala avstånd i alla förhållanden.

Den asymmetriska inneboende-generatorn förbättrar aerodynamiken för en snabbare klubbaform, vilket ökar svinghastigheten i nedförsbackar för golfare på alla nivåer. Med en vikt på 25g i bakre delen erbjuder klubban otrolig MOI och förlåtelse. Thru-Slot Speed Pocket-designen maximerar bollhastighet och förlåtelse vid träffar på den nedre delen av ansiktet.

Den justerbara Loft Sleeve på 2° möjliggör anpassning för individuella preferenser för flykt och ansiktsvinkel. Vänligen notera att ingen justeringsnyckel kommer att ingå i framtida leveranser av hållbarhetsskäl inom golfbranschen.

Key Technical Specifications

– NY 60X CARBON TWIST FACE:

 • Optimizes energy transfer for high ball speeds

– Stealth 2:

 • Advanced version of Inverted Cone Technology (ICT)
 • Maintains ball speed on off-center hits

– Weight:

 • Weighs 24g (2g lighter than the original stealth face)

– COR Area:

 • Expanded for a larger sweet spot
 • Improved performance across the face

– Reinforced Carbon Composite Ring:

 • Combines the clubhead into a single force
 • Frees up additional mass for more forgiveness

– Twist Face:

 • Corrective tendencies to maintain ball speed and accuracy on off-center hits

– Lightweight Full Carbon Body:

 • Allows weight redistribution for optimal launch and forgiveness

– Polyurethane Cover with Nanotexture Technology:

 • Fine-tunes launch and spin for optimal distance in all conditions

– Asymmetric Inertia Generator:

 • Enhances aerodynamic properties for a faster clubhead shape
 • Increases swing speed downhill for golfers of all skill levels

– 25g Weight:

 • Offers incredible MOI and forgiveness

– Thru-Slot Speed Pocket Design:

 • Maximizes ball speed and forgiveness on low face hits

– 2° Loft Sleeve:

 • Allows adjustability for individual preferences in flight and face angle

– Note:

No adjustment key will be included in future deliveries for durability reasons within the golf industry.

Förbättrade funktioner och fördelar med NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE är en fantastisk produkt som bygger på framgången med den ursprungliga 60X Carbon Twist Face. Detta nya ansikte erbjuder flera förbättrade funktioner och fördelar som gör den till ett starkt val i kategorin.

Förbättrad energiöverföring för högre bollhastigheter

NY 60X CARBON TWIST FACE optimerar energiöverföringen för att ge dig högre bollhastigheter. Detta gör att du kan slå längre och mer kraftfulla slag. Jämfört med konkurrerande produkter i kategorin, är denna klubba verkligen ledande när det gäller att överföra energi till bollen.

Större sweet spot och förbättrad prestanda över hela ansiktet

Den nya Stealth 2-versionen av Inverted Cone Technology (ICT) i NY 60X CARBON TWIST FACE förbättrar prestandan på träffar som inte är mitt i träffen. Med en utökad COR-område har denna klubba en större sweet spot vilket ger dig enklare slag även om du inte träffar bollen exakt mitt i träffytan. Detta är en funktion som gör att klubban sticker ut från konkurrenterna i kategorin.

Förlåtande klubbhuvud och fördelar med Twist Face och avancerad ICT

Den förlåtande designen av NY 60X CARBON TWIST FACE gör att du kan behålla bollhastigheten och noggrannheten även vid off-center träffar. Twist Face och avancerad ICT-arbete tillsammans för att minska de missriktade träffarnas negativa effekter. Detta gör klubban idealisk för alla golfspelare som vill ha hög hastighet och förlåtande egenskaper.

Optimal lansering och förlåtelse med lättviktig kolfiberkropp

Den lättviktiga fullständiga kolfiberkroppen av NY 60X CARBON TWIST FACE hjälper ingenjörerna att omfördela vikten för bästa möjliga lansering och förlåtelse. Detta gör att klubban passar perfekt för golfspelare på olika nivåer, oavsett om du är en professionell spelare eller en nybörjare.

Kontroll i alla förhållanden med nanotextur polyuretanlock

Med ett polyuretanlock med nanotexturteknik ger NY 60X CARBON TWIST FACE dig möjlighet att finjustera lansering och spinn för optimalt avstånd i alla förhållanden. Detta gör klubban till ett pålitligt val, oavsett om du spelar på soliga sommardagar eller blåsiga höstdagar.

Framåtriktat aerodynamiskt egenskaper för ökad svinghastighet

Asymmetriska inertigenereringen i NY 60X CARBON TWIST FACE förbättrar aerodynamiska egenskaper, vilket ger dig en snabbare klubba. Detta resulterar i ökad svinghastighet, särskilt i nedförsbackar. Oavsett din färdighetsnivå kommer denna klubba att hjälpa dig att öka avståndet på ditt slag.

Högt MOI och förlåtelse förbättrar träffytan

Utformningen av NY 60X CARBON TWIST FACE inkluderar en 25 g vikt i baksidan av klubbhuvudet för att ge en otrolig MOI och förlåtelse. Detta ger en stabil träffyta och gör att du kan slå kraftfulla och exakta slag med minimala missar.

Individuell justerbarhet för optimal flygegenskaper

Den medföljande 2° Loft Sleeve i NY 60X CARBON TWIST FACE ger dig möjlighet att justera klubbornas inställningar efter dina preferenser när det gäller flygegenskaper och ansiktsvinkel. Detta gör klubban perfekt för dig som vill ha en skräddarsydd golfupplevelse.

Sammanfattningsvis är NY 60X CARBON TWIST FACE en utmärkt produkt som sticker ut i kategorin tack vare sin förbättrade prestanda och fördelar. Denna klubba är avsedd för golfspelare som värdesätter hastighet, förlåtelse och individualitet i sina slag. Oavsett om du är en professionell spelare eller en entusiastisk nybörjare, kommer NY 60X CARBON TWIST FACE att hjälpa dig att få ut det bästa av ditt golfspel.

Price: 4922.69

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg